Riziko potratu s hematomem v 5. týdnu těhotenství
Dobrý den,
chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenost, budu ráda, když se podělíte o ty své.
Po pozitivním testu jsem se objednala na gyn.prohlídku k potvrzení těhotenství. Tu noc před ní jsem jednorázově zakrvácela a měla slabé křeče v podbřišku. Dorazila jsem tedy na pohotovost, kde paní Dr. 5+0 zjistila větší hematom na ultrazvuku pod gestačním váčkem, zatím bez viditelného plodu. Upřímně mi řekla, že zřejmě potracim že to nejspíš nevyjde a při odlučování hematomu sebou vezme i váček. Za 4 dny jsem objednaná na kontrolu v nemocnici kde by byla provedena chirurg.revize v případě, že by se to nevyloučilo samo. Prosím stalo se to některé z Vás? Dr říkala, že naděje je,ale že by bylo pro další průběh lepší aby to nevyšlo. Od té doby už nekrvacim jen lehce špiním a mám tupou bolest v podbřišku jako při MS.
@dat Dobrý den, Tak to jsem ráda, že to dobře dopadlo 👍 a jaký byl další průběh? Já jsem byla na další kontrole a tam už hematom nebyl takže jsem dostala nějakou naději, nicméně plod ještě vidět není. A já stále špiním a bolí mě břicho. Bolelo Vás taky?
Je brzy, jeste tam byt ani nic videt nemohlo. Proto se na prvni potvrzeni chodi az za 3-4 tydny. Jinak je to stejne bud-nebo
Jeste sem zakrvacela nekolikrat, i zaspinila, pry se ten hematom uvolnil. Podbrisek jako na ms me bolel cele tehotenstvi, nekdy fakt dost. Vydrzte par tydnu a bude tam 😊😊

Ahoj, mela jsem to dost podobne, zhruba stejny tyden 5+6 cca, zacla jsem spinit, pak lehce krvacet, sla sem k dr, videla v deloze jen vacek a kolem 3 hematomy. Dopadlo to dobre😊 drzim palecky