Špinění po Clotrimazolu v 11.tt. Máte zkušenost?
Chci se zeptat zda nemá někdo zkušenost se špiněním po zavádění clotrimazolu na kvasinkovou infekci aktuálně jsem v 11. Týdnu a už asi týden mám kvasinkovou infekci, které se absolutně nedalo zbavit přírodní cestou, takže mi doktor napsal clotrimazol zevnitř i z vnějšku. Jenže už ten první den jsem měla trochu růžový výtok a aktuálně teda červený, ale není to jakoby hodně krve vždycky jenom párkrát za den zjistím že je trochu načervenalý. Ve starších diskusích třeba z roku 2013 jsem se dočetla, že je to absolutně normální, že je to reakce na ten clotrimazol a není to vůbec z dělohy od miminka ale jakoby z poševní sliznice. No nevím teď poraďte máte s tím někdo zkušenost prosím? Nechci zbytečně letět v neděli večer někam na pohotovost. 1 dítě už dávno spí, nemá kdo pohlídat a nejbližší pohotovost je kvůli covidu zavřená....
Samozřejmě zase nechci nic podcenit tak já nevím hysterčili by jste, nebo byste počkali do pondělí do rána?
@b91 nene psali, že ne právě kvůli poranění. I tak mám teda nehty, ale to už bych špinila třeba i po tom Gynpro , ten taky zavádím

Jo ještě si mám zavádět tabletu dnes, tak se bojím a navíc jsem vysadila kvůli tomu Gynprodyl...to jsem ještě zapomněla napsat