icon

Těhotenství - rychle přibírám na váze, co s tím?

korinka8
17. zář 2015

Ahoj holky,
Zacinam se trochu desit ... Ze zacatku jsem vubec nezvracela naopak jsem byla pri chuti a jsem porad ...
Vubec mi neni blbe az na to ze me brutalne pali zaha ... A jedine co mi zabira je jidlo a paleni zajist ale tak po hodine se to vrati :(
Ale k tomu hlavnimu jsem 28tt a mam nahore uz 17kg :( mel to nekdo take tak ? Jestli to tak pujde dal tak budu jak hroch ... Co s tim?
Kdyz nejim je mi zle a pali me zaha !
Diky za rady

stellamax
17. zář 2015

@korinka8 já to mám v tomhle těhotenství tak, že jsem prvních 6 měsíců zvracela hlady a přitom neustále jedla. Nejmíň špatně mi bylo po rohlíkách, takže jsem vlastně nic jiného nejedla. Zvládla jsem maximálně přidat máslo, někdy šunku, teď i nějakou zeleninu. A v 7. měsíci mám nahoře 12 kilo. Na mě je to šílená váha a ještě poroste. Bolí mě záda, kolena... Mazec. Jestli přežiju tohle těhotenství, tak už všechno. Takže ty to taky zvládneš. Nic s tím asi nenaděláš 😉

korinka8
autor
17. zář 2015

No tak to koukam vetsina co zvraci nepribira ... Nebo naopak hubne ...
No asi se budu krotit se sladkym ... Protoze budu fakt hroch :(

veronika182
17. zář 2015

@korinka8 Trochu tě ohledně té váhy uklidním. Ono taky záleží, jak si vysoká a na jaké váze si začínala. Já zítra začínám 33 tt a mám +23 kg...začínala jsem na 60kg a 175 cm. Víceméně zadržuju vodu, jsem taková lehce opuchlá na nohou a rukou. Samozřejmě pokud se cpeš sladkým, asi ho budeš muset omezit. Já se sladkým neláduju, jím hodně zeleniny, ovoce apod., ale stejně přibírám. Vrásky si z toho nedělám, protože pokud je to opravdu jenom voda, tak to po porodu zase odejde a kdyby ne, alespoň bude rezerva pro kojení.

m21elis
17. zář 2015

já přibrala za těhu 22 kg.13 sem nechala v porodnici (měla sem vysokej tlak a zadržovala hodně vody) na pálení žáhy mi zabíralo jabko (normálně je mi po něm zle) a zapít to mlíkem, zní to děsně, ale bylo to jediný, co mi zabíralo