Těhotenství se zdravotními komplikacemi. Zažili jste to také?
Dobrý den , chtěla bych se zeptat . Momentálně jsem kolem 6TT. Pomalu od začátku co jsem měla pozitivní test jsem byla nachlazená měla jsem jednorázovou teplotu ale jinak jen rýma trochu kašel. 14 dní jsem se z toho dostávala. Teď v pátek mě začala bolet pusa od horního moudraku pravděpodobně zánět ale bolí mě půl huby nemůžu pořádně ani otevřít . V sobotu jsem byla na pohotovosti kde mi to opichal a trochu vyčistil a napsal ATB Augmentin s tím, že v pondělí si mám ke své zubarce ale jelikož byl už večer a abych nemusela shánět ty ATB tak mi dal asi tři tablety co měl u sebe Amoksiklav . Tak jsem si radši jednu tabletu vzala ale bylo mi po ní hrozně , bušení srdce po celou dobu nevolnost až než to přestalo působit . Znovu jsem se už bála vzít takže čekám dnes odpoledne že si zavolám k zubarce ke svojí a poradím se sní ale bolí to stále asi se ATB nevyhnu . A včera se mi rozjela opět pěkná rýma takže úplně na pytel . Hlavně mám doma syna 3,5 roku který je každých 14 dní nemocný ze školky takže se tomu nevyhnu chytám vše od něj .Měl někdo taky takové problémy už od začátku a miminko bylo zdravé? Strašně se bojím když dostává takový zahul už na začátku v době , kdy se vyvíjí vše důležité, aby byli vše v pořádku . Předem děkuji za případné uklidnění .
@misule942019 ja mela na zacatku covid a 20 dni horecky, nastesti do 38, tehu cukrovka - pichala jsem 4x inzulin, preeklampsie- na konci tehu 6 prasku na tlak denne. Porod 37+1 a mimco dnes rocni, krasne a zdrave😉drzim Ti✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀

@misule942019 já jsem měla podobné problémy na začátku obou těhotenství, dcery jsou zdravé. Jinak může být ještě hůř, ve druhém těhotenství jsem měla tehot cukrovku, inzulín a na konci těhotenství placenta přestala vyzivovat plod. Je zázrak že je dcera živá a zdravá.
Moje sestra musela jít kolem 16tt pod narkozu, taky měla různé problémy a dítě je zdravé.
Tim nechci narkozu strašit. Jen jsem chtěla říct, že některé věci a problémy prostě neovlivnite. Užívejte si těhotenství a hlavně se zbytečně nestresujte.