icon

Vyšlo vám riziko preeklampsie v těhotenství?

23. zář 2025

Ahoj, vyšlo někomu z vás riziko preeklampsie? Me dnes vyšlo 1:106 a dostala jsem léky. Bylo u vas vše v pořádku?

bebe12
23. zář 2025

@anonym_autor Ahoj, já jsem měla riziko preeklampsie 1:16, také jsem brala léky a vše bylo ok 🙂

autor
23. zář 2025
@bebe12

@anonym_autor Ahoj, já jsem měla riziko preeklampsie 1:16, také jsem brala léky a vše bylo ok 🙂

@bebe12 a fungovala jsi normálně? Nebo nějaký omezení bylo? Ja bych chtela chodit na těhotenské cvičení a zapomněla jsem se zeptat jestli mohu

wladimira
23. zář 2025

@anonym_autor ano me vyšlo 1:20 a vše bylo v pořádku jen jsem brala anopyrin

autor
23. zář 2025
@wladimira

@anonym_autor ano me vyšlo 1:20 a vše bylo v pořádku jen jsem brala anopyrin

@wladimira super☺️ dekuji za odpoved

safulik
23. zář 2025

@anonym_autor ano u mě 🙂 kromě braní prášku nic zvláštního nebylo potřeba 🙂 hodnotu už si nepamatuju je to nějaký ten pátek 😃 byla ale něco kolem 1:116 myslím

bebe12
23. zář 2025
@anonym_autor

@bebe12 a fungovala jsi normálně? Nebo nějaký omezení bylo? Ja bych chtela chodit na těhotenské cvičení a zapomněla jsem se zeptat jestli mohu

@anonym_autor Ano, fungovala jsem úplně normálně, ani mě nenapadlo, že bych se kvůli tomu riziku měla omezovat. A rodila jsem v termínu 🙂

autor
24. zář 2025
@bebe12

@anonym_autor Ano, fungovala jsem úplně normálně, ani mě nenapadlo, že bych se kvůli tomu riziku měla omezovat. A rodila jsem v termínu 🙂

@safulik
@bebe12
Doktor to prace prezentoval strašně.. tak mě docela vyděsil. Ale budu fungovat normálně teda. Dekuji za ujištění

safulik
24. zář 2025
@anonym_autor

@safulik
@bebe12
Doktor to prace prezentoval strašně.. tak mě docela vyděsil. Ale budu fungovat normálně teda. Dekuji za ujištění

@anonym_autor není to tak hrozné jak to vypadá. Právě proto se při každé kontrole měří tlak a nosí moč. V ní se zjistí, zda je přítomná bílkovina což by mohlo značit začínající preeklampsii. Pokud by Vám začali natekat nohy, zajděte si hned k lékaři. U mě se nakonec neprojevila třeba vůbec 🙂 vysoký tlak jsem měla vždy u lékaře, tak jsme se domluvili že si budu měřit i doma - měřila jsem si teda celých 9 měsíců každý den tlak a vždy byl ukázkový. Nohy otekly tak nějak normálně - to bylo ale tím 9. měsícem (to už jsem se těšila až bude mimčo venku) 😃