Zvětšený žloutkový váček v těhotenství. Máte zkušenost?
Ahoj. Uz jsem zoufala. 23.4. (dle MS 5+4) jsem byla na ultrazvuku, jde nic nebylo videt. Vzali mi krev. Hodnota 960. 25.4. hodnota 1937. 28.4. 3530. Dnes (dle MS 6+4) na ultrazvuku zobrazen gestacni a zloutkovy vacek. Doktorka si myslis, ze tehotenstvi je mladsi (mivam delsi cykly, ovulaci presne nevim), tak, ze by nalez odpovidal. Zaroven ale poznamenala, ze se ji zloutkovy vacek zda vetsi a ze dle jejich zkusenosti to znaci zamlkle tehotenstvi☹️na dalsi kontrolu jdu az za 2 tydny. Mate nekdo podobnou zkusenost? Myslite, ze to jeste muze dopadnout?
Dekuji, nevim, jak ty dalsi 2 tydny vydrzim...
Bohužel neporadím, zkušenost nemám. Ale takhle v začátku těhotenství je to vždy buď a nebo 50/50. Opravdu to může být prosperující těhu a nebo taky ne.
Přeji moc ať vše dobře dopadne a pevné nervy. Vím, není to vůbec jednoduché čekat na další utz a mít obavy o miminko. 🙏☀️
@reeeza Dekuji za peknou zpravu 🥲

Bohužel neporadím, zkušenost nemám. Ale takhle v začátku těhotenství je to vždy buď a nebo 50/50. Opravdu to může být prosperující těhu a nebo taky ne.
Přeji moc ať vše dobře dopadne a pevné nervy. Vím, není to vůbec jednoduché čekat na další utz a mít obavy o miminko. 🙏☀️