Go for Expert Eco Friendly prostředek na čištění toalety

13 zkušeností

I k čištění WC lze přistupovat zodpovědněji. Z řady výrobků Go for Expert Eco Friendly je k tomu určen prostředek na čištění toalety (1 l).

Produkty Go for Expert Eco Friendly nesou evropskou certifikaci EU Ecolabel, která zaručuje, že jsou ve srovnání s běžnými prostředky šetrnější k životnímu prostředí. Všechny suroviny v nich použité pocházejí z udržitelného zdroje a jsou biologicky rozložitelné.

Díky vysokému zastoupení účinných složek jsou produkty hospodárnější. Jsou navrženy tak, aby jejich hlavní dopad na životní prostředí byl minimální během celého životního cyklu – od těžby surovin, přes výrobu, balení a dopravu, až po způsob použití a využití.

Vlastnosti

• splňují přísné ekologické standardy,
  • obaly jsou plně recyklovatelné,
  • nesou evropskou certifikaci Ecolabel - prošli nezávislým hodnocením, na jehož základě splňují přísné ekologické a bezpečnostní požadavky,
  • jsou uznávány v celé Evropě.

Kde koupím prostředek na čištění toalety Go for Expert Eco Friendly Tesco?

Hodnocení a zkušenosti s WC gelem Go for Expert Eco Friendly

Máš zkušenost s WC gelem Go for Expert Eco Friendly?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení

Gel na toaletu

Tento gel příjemně voní a super pění. Toaletu dobře a bez problému vyčistil, já jsem s ním spokojená. Jen jedno vytknu a to, že díky tomu, že je průhledný není dobře vidět kolik ho tam dávám. Jinak určitě doporučím všem vyzkoušet.
  • voní jemně
  • pění
  • Eco přípravek
  • čistí
  • průhlednost

Eko čistenie wc

U tohoto wc gélu sa žiaľ potvrdilo pravidlo, že s usadeninou, tvrdou vodou a wc nečistotami si poradia len agresívnejšie čističe. Nevadilo mi, že je bez parfemácie, práve naopak. U bežných čističov sa mi wc čistí nepríjemne. To, že je priehľadný troška komplikovalo dávkovanie. Najprv som ho dala málo, potom zas veľa. Neporadil si žiaľ ani s malou usadeninou.
  • - eko
  • - bez parfemácie
  • - neporadí si s väčšími nečistotami
  • - priehľadný produkt sa na bielej mise ťažšie dávkuje

Čistič toalet

Vyhovuje mi, že není zbytečně převoněný, skvěle pění, dokonce mi vyhovuje i že je čirý.
Možná by mohl být hustější, a ocenila bych kdyby na obalu bylo uvedeno kompletní složení
  • Krásně pění
  • Odstraňuje i menší nános vodního kamene
  • Bez zbytečných barviv
  • Bez agresivní parfemace
  • Mohl by být hustější
  • Není uvedeno kompletní složení na obalu

Čistič WC

Tento prostředek bych přirovnala k levnějším čističům WC. Nijak neohromil a nenadchl. Běžně nečistoty zvládl. S větší usazeninou měl problém. Vyhovuje mi jeho nezapáchavost a průhlednost. Záchod byl po vyčištění lesklý. Možná ho ještě někdy koupím.
  • Nesmrdí
  • Eko
  • Nevyčistí větší usazeniny

Čistič wc - neohromil, ani nezklamal

Wc čistič byl první prostředek z této řady, kterou jsem měla možnost vyzkoušet a za tuto zkušenost moc děkuji :-) Co se týče konkrétního výrobku, tak za mne moc neobstál, měla jsem od něj větší očekávání. Vzhledem k absenci zabarvení skončil párkrát spláchnut bez delší doby působení. Jsem zvyklá, že po použití jde nějakou dobu přípravek v místnosti cítit, což ve mě probouzí pocit čistoty, toto mi u výrobku také chybí.
  • Nedráždivý
  • Velké balení mne mile překvapilo, beru jako velké plus
  • Slabá vůně, ale to naopak může někomu vyhovovat
  • Průhledná barva prostředku, nejde vidět ani použité množství, ani to, zda tam prostředek vůbec je, za sebe ho asi používám tím pádem více
  • Máme velice tvrdou vodu a na vodní kámen je bohužel krátký

Čista toaleta

Tento gel mě bohužel nějak neoslnil.
  • Uzávěr jsem měla co dělat i já,abych ho odšroubovala😁
  • Nevoní
  • Gel je průhledný,není vidět množství

Čistič toalety

Jediná vlastnost, která se mi na tomto prostředku líbila, byla jemná vůně. Nelíbí se mi zápach chloru u konkurenčních značek, proto mám na záchodě difuzér. Ovšem jeho čistící síla je velmi slabá - zanechal po sobě vodní kámen.
  • vůně
  • minimální čistící síla

Čistič WC

Záchod slušně umyl, příliš si však neporadil s vodním kamenem. Hodilo by se, kdyby byl aspoň lehce obarven… kvůli viditelnosti aplikace. Nevadí mi, že je bez vůně. Není příliš řídký
  • Ekologičnost
  • Konzistence
  • Průhlednost
  • Neodstraní vodní kámen

Průměrný čistič

WC vyčistí vcelku slušně,pokud ovšem v tom WC vydrží a někdo ho nesplachne a stihne účinkovat. Není vidět,takže bohužel ostatní členové rodiny neví,že je tam aplikovány čistič a spláchnou třeba po 15 minutách aplikace,což je bez efektu.
  • Dobre čistící schopnosti
  • Není vidět,je průhledný
  • Nevoni

Čistič toalety

Zde kladně hodnotím hustou konzistenci. Bohužel nevoní, což je škoda. Záchod vyčistil, ale nenadchl mě tolik, abych ho vyměnila za osvědčené přípravky, které léta používám. Špatně je i to, že není vidět, kde je vlastně nanesený.
  • Taková středná třída ve své kategorii
  • Hustota
  • Ekologický
  • Nevoní
  • Je průhledný - není v míse vidět

Čisté WC během chvilky

WC čistič nemá žádnou patrnou vůní, což mi vyhovuje protože nemám ráda vůní desinfekce. Efektivne odstraní veškeré usazeniny a nečistoty. Mohl by být obarvený aby byl na bílé toaletě při nanesení vidět.
Opět chválím Eco Friendly produktu.
  • Síla
  • Recyklace obalu
  • Průhledný gel není na WC vidět

Nezklamal, možná trošku překvapil

Účinností je gel srovnatelný s chemickými prostředky, tedy musím říci, že na to, že je eko, je opravdu skvělý - dobře odstraňuje usazeniny na dně toaletní mísy.
Stejně jako u dalších prostředků této řady postrádám vůni, i když v případě tohoto gelu mi to vadí ze všeho nejméně. Trošku hůře se poznává, zda je gel nanesený skutečně všude - a to kvůli tomu, že je gel bezbarvý.
Účinnost je ale slušná, tedy příště po něm sáhnu s klidem znovu raději než po chemickém prostředku.
  • odstraňuje usazeniny
  • účinnost
  • absence vůně

Prostě klasika

Vůně je opět super, jeho konzistence je hustá a průhledná.
Určitě je super, že je eco a vyrovnává se své chemické konkurenci 😉Uvítají ho všichni,kteří myslí na životní prostředí. Určitě neurazí, ale ani nenadchne, je to prostě prostředek na wc. Jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet.
  • Vůně
  • Konzistence