apacheeeAMBASADORKA
    10. bře 2020    

    #tip_ambasadorky Dnes večer vám nejdu dát tip na žádný konkrétní výrobek ( i když tyto tablety na fotce jsou za mě absolutní TOP, co jsme kdy měli), ale podělím se s vámi o radu, která se ke mně dostala a vážně se nám osvědčila.

    Na podzim loňského roku se nám něco pokazilo v myčce a musel dorazit opravář. Během své práce nám dával nejrůznější rady týkající se domácích spotřebičů a mimo jiné říkal, že naprosto stačí používat jen polovinu kupovaných tablet. Mám pocit, že jsem tenkrát nenápadně protočila oči a myslela si své. Jenže pak mi podobnou radu dalo i několik holek v #dm skupině a já si řekla, že za za zkoušku nic nedám.

    A jaké bylo mé překvapení, když jsem zjistila, že to bohatě stačí. Mám tedy zkušenost jen s tabletami Denkmit Nature (jinak jsme kupovali gelové), ale i myčka absolutně našlapaná špinavým nádobím byla s půlkou tablety umytá naprosto dokonale.

    Pokud tuto radu neznáte, můžete vyzkoušet. Dá se díky tomu docela ušetřit - př. tyto tablety stojí 89,90 Kč a v balení jich je 30 ks. Jedna tableta vás tedy vyjde na 3 Kč, což vůbec není špatné. Když ale budete používat jen polovinu tablety, vyjde vás 1 prací cyklus jen na 1,50 Kč, což už je vážně skoro zadarmo.

    A teď mě ještě zajímá, kdo z vás tuto radu už slyšel? Kdo z vás to takto dělá? Nebo jestli jsem zase poslední, ke kterému se tahle "novinka" donesla 😂