danask88
    Zpráva byla změněna    5. čer 2022    

    Tak jsem včera na vlastní oči viděla co se stane, když na eskalátorech v metru upustíte dětský kočárek. A klepala jsem se ještě hodinu.
    Dětský kočárek nemá na eskalátorech vůbec co dělat! Je to šíleně nebezpečné, od toho je prakticky snad všude výtah. A toto se stalo ve stanici Kobylisy, kde výtah je a byl v tu dobu plně funkční.
    Přes to vše najela paní s kočárkem na eskalátory a ten jí vyklouznul z ruky. Kočárek se na eskalátorech choval asi jako by se choval balón, letěl dolů šílenou rychlostí, vždy se odrazil od schodů a vyletěl do výšky a skákal rychleji a výš. Já jela s dvouletým a čtyřletém dítětem v protisměru, takže jsem naprosto nemohla nic dělat. Kočárek byl naštěstí bez dítěte, což jsem ale v prvotním šoku nevěděla. Ale po cestě dolů sejmul asi 10ti letou holčičku. Snad se jí nic vážného nestalo, maminka po ní skočila a náraz ztlumila svým tělem. Obě vypadaly že to ustály, ač dost potlučené. Jinak tam naštěstí nikdo nebyl.
    Ale jako sakra proč nejela výtahem? Co si sakra myslela? Že udrží mimino v jedné ruce a kočár v druhé? Mohla někoho zabít svou hloupostí! A bejt v kočárku dítě tak je nejspíš po něm.
    Takže na eskalátory s kočárkem prosím nikdy nelezte! 🙏