konik_testuje
25. srp 2017
3380 

Vaše zkušenosti s Uriage Bébé

Aktualizace: maminky, přečtěte jsi, jak v našem testu obstála francouzská kosmetika Uriage Bébé. Recenze na tuto řadu naleznete ve fóru.

---

Maminky, vítejte! Opět přinášíme testování, které bude určeno jenom vašim nejmilovanějším - vašim dětem a jejich jemné pokožce. Nová řada značky Uriage Bébé, přípravků pro nejmenší s termální vodou Uriage z francouzských Alp, je proto připravena ve své kompletní síle pečovat o pokožku vašeho miminka.

Co testujeme

Testovací balíček bude obsahovat kompletní řadu kosmetiky pro miminka:

Mycí krém pro nejmenší - mycí krém určený pro obličej, tělo a vlasovou pokožku miminek. Obsahuje máslo illipe, které vyživuje a obnovuje, glycerin známý svou hydratací a termální vodu Uriage. Co ovšem neobsahuje: parabeny, mýdlo a má fyziologické pH. Pokožka dítěte bude na pohled i na dotek jemná a hebká.

Šampon pro nejmenší - první šampon s obsahem termální vody Uriage má jemnou svěží vůni, zabraňuje cuchání vlasů a neštípe v očích. Složení má vysokou snášenlivost a fyziologické pH, bez parabenů a bez fenoxyethanolu.

Hydratační tělové mléko pro nejmenší - tekutý, krémově jemný a nemastný přípravek příjemně voní a rychle se vstřebává. Má vysokou snášenlivost a je hypoalergenní. Bambucké máslo, které obsahuje, pokožku krásně vyživuje a gel z aloe vera zklidňuje. Krém je vhodný na obličej i tělo miminek.

Minerální krém SPF 50+ pro nejmenší - opalovací minerální krém určen pro zranitelnou dětskou pokožku. Obsahuje komplex ochranných minerálních UV filtrů, které jsou velmi šetrné k pokožce vašeho miminka. Má velmi vysokou snášenlivost, je voděodolný a bez parfemace. Silnou ochranu zajišťují vitaminy C a E a jejich účinek zesiluje také termální voda Uriage. Jistě vám udělá radost, že obsahuje taky látku, která chrání proti dehydrataci pokožky - aquasponginy.

Krém na přebalování pro nejmenší - krém je určen pro podrážděnou a oslabenou pokožku miminek. Poly-2P chrání, izoluje a regeneruje pokožku podrážděnou močí a výkaly, dalšími účinnými látkami jsou termální voda Uriage, fytoskvaleny, fytosteroly a glycerin. Má vhodnou texturu, protože je to emulze složená pouze z vody v oleji, která je průhledná, prodyšná a snadno se smývá. Nanáší se jako prevence a také jako řešení akutního stavu.

Sprej s Cu-Zn pro nejmenší na pokožku se sklonem k opruzeninám - sprej určen na místa podrážděná působením vlhkosti, což znamená, že není vhodný jen na plenovou oblast, ale i na obličej a záhyby na krku a v podpaží. Účinné látky jsou komplex TLR2-regul, termální voda Uriage, glukonát zinečnatý, glukonát měďnatý a smektit. Sprej zklidňuje a čistí, absorbuje do sebe vlhkost a vysušuje. Příjemně a jednoduše se nanáší.

Krém pro nejmenší na pokožku se sklonem k tvorbě mléčných krust - účinné látky jako komplex TLR2-Regul, termální voda Uriage, piroctom olamin, glycerin a bambucké máslo ulevují namáhané vlasové pokožce miminek, na které se tvoří mléčné krusty. Textura krému je vhodná právě pro vlasovou pokožku a při aplikaci se vlasy nestávají překážkou.

Přípravek pro nejmenší na podrážděnou pokožku v okolí rtů - přípravek ulevující od problémů s perorální dermatitidou, čili řeší problémy rudnutí, podráždění a pupínků v oblasti rtů. Přípravek díky silikátů a polydecenů vytváří lehký neviditelný nemastný film a s pomocí aloe vera jako jedné z mnoha účinných látek přináší úsměv na malý obličejíček.

Koho hledáme

Hledáme 10 maminek s miminkem od 6 do 18 měsíců. Uriage Bébé je kosmetika s přírodní termální vodou z francouzských Alp, neobsahující parabeny, takže je vhodná i pro jemnou a citlivou pokožku dětí. Hledáme maminky, které se rády podělí se svou zkušeností s okolím.

Protože budete muset po skončení testování napsat recenzi, hledáme takové ženy, které rády píšou a umí to zajímavě a poutavě.

Jak se zapojit

Zapojíte se napsáním komentáře pod tento článek. A co v něm napsat?

Popište nám své miminko, jeho vztah ke koupání a pečování o jeho nebo její pokožku. Klidně se odvažte, buďte smělé, kreativní a originální a napište nám své myšlenky, které se vám honí hlavou, když děťátko koupete. Čas na napsání komentáře máte do neděle 27.8.

Mějte se moc hezky a držíme palce!

#test_uriage

Ahoj, malá má skoro 11měsíců a je to pěkné číslo :D koupání většinou probíhá spíš jak sprchování, ale sem tam když má hravou náladu se koupe ráda. Vždycky nám udělají radost vzorečky, protože jí nesedne všechno a některé výrobky jsme už posílaly dál.
Pěkný den 🙂

21. srp 2017

Ahoj, rada bych se zapojila do testovani pripravku Uriage Bebe. Jsem maminkou cerstve 6 mesicniho chlapecka a hodne jsem o teto kosmetice cetla a uprimne, mam slabost pro francouzske produkty 😀 Libi se mi zvlaste krem na prebalovani, sprej s Cu-Zn, jelikoz syn ma posledni dobou sklony k opruzeninam, kterych se nejak nemuzeme zbavit. Take se mi zamlouva opalovaci mineralni krem, jelikoz jsme koupili nedavno domek se zahradkou a travime vetsinu dne venku na dece. Zbytek by se nejspise zamlouval tatinkovi, protoze koupani je jeho praci a ritualem a s malym si to moc uziva 🙂

21. srp 2017

Ahoj, mam doma uz skoro sedmimesicniho raubire Honzika, ktery miluje koupani. Koupani je pro nas dlouhy prijemny vecerni ritual, kdy si jeste naposledy pred spanim pohraje. Ale nejde o jen tak obycejne koupani, na zadickach ho to vubec nebavi, on musi byt na pupiku, aby si mohl s vodou hrat a cakat. Tuto kosmetiku bychom chteli vyzkouset nebot to vypada, ze bude mit suchou kuzi po me a tak bude potreba jemna, ale vyzivna pece. Zaroven ma aktualne sklon k opruzeninam, a to hlavne na hore na stehynkach, kde se mu vytvorili krasne faldiky a bohuzel v techto vedrech jsou jejich zahyby podrazdeny. Zkouseli jsme kde co, ale zatim jsme nenarazili na nic stoprocentne ucinneho. Verim, ze tato kosmetika by mohla byt to prave. Takze nevahejte a vyberte nas do testovani ☺

21. srp 2017

Rada bych se zapojila do testivani.Matysek uz je sice vetsi,ale porad je to drobek.Miluje koupani,je schopny protestne stat u koupelny,dupat a volat koupiii.U toho se bude vyslikat a beda,jak se koupat nebude😂Rano po probuzeni rve BLE
BLE KOUPI😂 Co nema tracheotomii se z nej stala mala potapka vodomilova.S tim je ovsem spojeno mnoho negativ.Vzhledem k jeho citlive kuzi plne jizvicek mensich i vetsich je priblem vybrat vhodnou kosmetiku Pres svuj vek bude mit jeste dlouho plenky a palecek v puse.Ten strasne trpi..stejne tak i okoli pusinky.Ve vlaskach ma porad seborelu at delam co delam.Anetka,starsi,se rada koupe taky.U ni je tase potiz s AE.Vysusena pokozka a lehce podrazditelna.Nejradeji jsou,kdyz maji plnou vanu vody a hracek.Ridi se heslem"hlavne kdyz to hodne splicha" a obcas "vytopime koupelnu" ... jeste ze pod nama nikdo nebydli😂

21. srp 2017

Ahoj mám 15 měsíčního chlapečka Adamka, koupeme se spolu teda spíš sprchujeme každej den minimálně 15 minut 🙂. Ve sprse má hodne hraček, kyblicku a pokaždé vymyslí novou lumpárnu. Vodu má moc rad.Teda hlavně teplu 🙂Pak vždy večer mažeme je to nás rituál.Má citlivou pokožku takže mazání nikdy nevynechavame. Zároveň mu teď jdou zoubky tak má pod plinkou občas opruzeniny které musíme pečlivě mazat. Rádi by jsme zkusili vaše výrobky. Hezky zbytek dne.

21. srp 2017

Ahojky koniku..memu druhemu synkovi bude deset mesicu..v zacatcich jsem musela hodne vybirat kosmetiku ktera by nam sedla..mame citlivou pokozku..byla to spousta pokusu a omylu.....presto koupani moc milujeme..ted se chystame i na plavani kojencu a batolat..bude to pro nas nove..tak bych rada vyzkousela co tento vyrobek dokaze a drzte palce co s nami udela chlorovana voda😉

21. srp 2017

Ahoj, mám 7 měsíčního chlapečka, který dost spěchal na svět. 🙂
Od narození měl hrozně suchou kůžičku, loupal se tak jsme koupali minimálně.. první koupání prořval teda slušně 😀 Ale každé další koupání se mu už líbilo a bylo to lepší a lepší. Koupe se skoro denně, někdy ob den. Nejradši je ve vaně se starším bráchou, dělají kraviny s pěnou na hlavu a různě.. oba vždycky vysmátí a piští radostí 🙂. Nejčastěji se koupe na zádech, protože strčí do pusenky i to co se fakt nedá 😀 když ho ve vaně otočím na bříško (na podložce), tak hned chlamstne do papulky podložku i s vodou a je hned celej nalokanej. Už se nemůžu dočkat, až přestane takto řádit a bude si užívat koupání i na bříšku.
Koupání zbožňuje, je to malý fotbalista a neskutečný pohodář, samozžejmě že nožky za hlavou a mamko naprdni si. 😀 Tuhle kosmetiku neznám, je to pro mě novinka, dokonce o ní dnes - slyším/vidím poprvé takže bychom určitě moc rádi vyzkoušeli.
Všem hodně štěstí !

21. srp 2017

Zdravím! Mojí dceři už je sice měsíců 19, ale od raného věku se u ní potýkáme s atopickým ekzémem, který měl od jejích 4 měsíců vinou špatné lékařské péče dost ošklivý průběh. Dnes je stav její kůže už dost stabilizovaný a testování mě zaujalo možností vyzkoušet v péči o její kůži něco nového, otestovat jak na tom její kůžička opravdu je a zároveň jak si stojí Uriage v péči o problematockou pokožku 😉 Kvůli ekzému se dcera koupe jednou za 3 dny, ale je to skutečná kachna! Do vaničky si nanosí kelímky a všemožné nádoby a protože jí vaničku nosím do kuchyně, abych na ní viděla, po koupání máme doma vždycky pěkně vytřeno 😎 A protože ráda používám dětskou kosmetiku i pro sebe, určitě bych výrobky vyzkoušela i já na vlastní kůži!

21. srp 2017

Ahojky, mám doma 17 měsíčního chlapečka Pájina. Je narozen ve znamení ryb a vodu miluje (narozdíl od maminky). Často si při koupání kladu otázku po kom je ten náš prcek takovej vodomil 😀 Dříve jsme měli velký problém najít kosmetiku, která by mu vyhovovala a vlastně díky vašemu prvnímu testování (krém Sebamed) jsem přišla na tuto kosmetiku a začali jsme ji užívat. Ráda bych ale vyzkoušela i něco jiného a navíc takovou krásnou kosmetickou sadu. Moje rybička by jí ocenila a já s ním.

21. srp 2017

Ahoj,
Rada by som sa zapojila do testovania. Mame doma 5 rocneho syna a 7,5 mesacnu dceru. Dcera mala problem so zapareninami (opruzeninami), skusali sme a skusame rozne moznosti.
Mala zboznuje kupanie, kupeme kazdy vecer lebo si to uziva. Caka okolo seba vodu, kupelna (aj ja) cela mokra! A skoro kazdy vecer protestuje ked ju vyberiem na osusku, tak rada sa kupe! A najviac smiechu je v kupenlni ked s nou vystraja jej starsi brat!

21. srp 2017

Mému synovi je 17 měsíců, je narozen ve znamení ryb a koupání miluje. Zbožňuje dřepět ve vodě a cákat kolem sebe, nejlépe na mě 🙂. Má hodně citlivou skoro bílou pleť, takže musím velmi pečlivě vybírat kosmetiku, často mu pokožka na přípravky reaguje negativně. Kosmetiku Uriage Bebe jsem ještě pro Míšu nezkoušela, takže bych moc ocenila, kdybychom byli vybráni. 🙂

21. srp 2017

Dobry den, zdraví máma Terezka a Stelinka. S kosmetikou uriage už máme zkušenost, udělala se nám v zimě vyrážka, takže používáme v létě opalovací krém od uriage který mi doporučila lékarnice a my jsme sním spokojené. Proto bych uvítala i jiné výrobky od téhle značky. Stelinka vodu miluje od narození, vždy ji uklidní a nyní se v ní vyblbne. Je nám 6 měsícu tak se těšíme až se budeme ve vodě sami čvachtat v sedě. Nejraději se koupeme s kachničkami a parníkem. Nebo plaveme ve velkém bazénu. Třeba se na nás usměje štěstí. S pozdravem Steli a máma😉

21. srp 2017

Nazdárek, hned jak pípl mámě telefon, utíkal jsem (rozuměj spěchal po 4 - dvě to ještě samy nezvládají) pro něj, protože mi bylo jasný, že je to pro mě. Nesplet jsem se. Takže tady jsem! Mám 11M - to sedí. Jsem nejmilovanější - to sedí. Rád testuju - to sedí (hlavně teda mámu). Navíc tahle eňo ňůňo kosmetika je modrá a já kluk - takže to taky sedí. Mám ségru - to sedí (je sice buldočí, ale moje). Píšu o sto šest - to ani nemusím psát, že to sedí - to jde vidět. A fotím co jde - dokumentace je potřeba - no ne? A já teď sedím taky. A ještě abych nezapomněl, jmenuji se Viliam - to nesedí vám, ale mi neskutečně. Tak sedím a čekám, že zazvoní zvonek, protože balíčky a překvapení mám tuze rád. A teď už musím, přece jen ten mobil je mámin...

21. srp 2017

Dobry den,to je nahoda,zrovna vcera jsem se rozhlizela jakou kosmetiku koupim nasemu malemu Juraskovi a toto vypada moc dobre🙂Synovi jsou dva mesice a evidentne zdedil lasku k vode po mne i manzelovi🙂 pred par tydny se zacal smat a nejvic smichu si doprava kdyz je na prebalovacim pultu bez plenky a nebo prave ve vanicce. Polejvame ho vodou z kelimku a uzivame si ty jeho usmevy. Nekdy je to az dojemny jak se krasne smeje,tak obcas zadrzuju slzu🙂 zatim ho umyvame jen vodou nebo kapkou mydla z aloevera, a obcas mu do vody dam trochu kokosoveho oleje.
Krasny den🙂

21. srp 2017

Krásný den, na tuto kosmetiku jsem se již ptala v lékárně, viděla jsem zatím pouze mycí gel, nic jiného zatím neměli, ale paní lékárnice tuto značku velice chválila. My od ní máme na léto 50 na opalování pro děti..
Sice mám holčičku straší a druhá se každým dnem narodí, ale pokud bychom se i my mohly zúčastnit testování, tak bych byla určitě moc ráda. Snaží se pro své děti jen to nejlepší, tak bych moc ráda testovala..
Přejeme pěkný den všem 🙂

21. srp 2017

Ahoj, malemu je 7,5m, ted jsme lecili dermatomykozu na hlavicce a porad se potykame s kruhovymi lozisky suche kuze. Malej miluje vodu, koupeme kazdy den kdyz jsme v Praze, nebo smoznosti koupani.. malyho po vykoupani radne mazu olejickem, ale rada zkusim i neco co nam pomuze se suchych lozisek zbavit.. cekame v listopadu dalsi prirustek do rodiny.. pekny den. ❤

21. srp 2017

Ahojky můj synáček 14 měsíců,koupe se moc rád,nemá problémy se sprchovánm,vodu miluje,dělá v ní všelijaké kraviny,rád cáká vodu,rád se potápí.Kdyby mohl ve vodě je 24 hodin denně,když ho taťulda polívá krásn se řechtá,přpravky používáme Johnson's Baby fialový 🙂 Ale rádi vyzkoužíme novou kosmetiku 😉

21. srp 2017

Rada bych se zapojila do testovani. Nase dcera Ema Barborka (6,5 mesice) naprosto miluje vodu a koupani, vzdycky si ho uziva a v sedatku ve vane ma vyraz jako nejaka knezna, co si dosla do lazni 🙂 A ze je pro nektere maminky drina namazat miminko opalovacim nebo jinym kremem? No nase mala si to uziva, krem teda musi mit v ruce ona, aby byla zapojena do procesu, ale necha se namazat a jeste ji to prijde jako desna legrace 🙂 zatim jsme pouzivali jen destky klasicky olejicek a krem z DM ale radi vyzkousime novou znacku 🙂

21. srp 2017

Ahoj, ráda bych se zapojila do testování dětské kosmetiky URIAGE. Jsem maminkou roční Aničky, která si ráda užívá koupání a následnou péči. Je to už teď správná ženská, protože musí osahat a vyzkoušet cokoliv, co jen připomíná krém. To dokazuje i to, že už v 11 měsících jako jedno z prvních pořádných slov začala říkat "kréééém". Slibuji, že pokud budeme vybrány k testování, vynasnažím se, abych její ukázkový "krééém" zachytila na video 🙂

21. srp 2017

Dobry den ,měla bych opravdu zájem vyzkoušet tuto kosmetiku pro mimi ,mám 3 měsíčního syna a zrovna dolecujeme Impetigo mudr říkala že syn má suchou pokožku a bylo by potřeba vyzkoušet nejakou kvalitní kosmetiku tak je to třeba právě tato🙂Já osobně od ní používám řadu na atopicky exem ale než ji koupím synovi ráda bych ji vyzkoušela🙂Hezký den🙂

21. srp 2017

Velice by mne potesilo, kdybych konecne nasla kosmetiku, ktera by pomohla moji nyni 17mesicni dcerce Lucii s problemem, ktery bohuzel zdedila po mne - zanicene korinky chloupku na rukach a nohach. Je to problem jen kosmeticky, takze ji nehodlam zatezovat dryaky, ktere kdysi pomohly mne, ale zas nemam moznost vyhazet oknem moc penez pri hledani kosmetiky. Ve vane je Lucinka jako doma, ale spis nez voda ji bavi prave ty barevne lahvicky s kosmetikou, potapi je a rovna dlouhe chvile - tak by bylo skvele pridat nejake nove, co by navic mohly pomoci 🙂

21. srp 2017

Dobrý den, ráda bych se zúčastnila testování pro dcerku Marušku (nyní 5,5 měsíce, v době testování už bude víc jak půlroční slečna). Hrozně ráda se koupe, není to žádná troškařka a odmalička si užívá koupel ve velké vaně, lehátka, vaničky a všecky ostatní věci, co jsme jí nakoupili stojí v koutě. Ve vodě hrozně ráda ocucává mamce i taťkovi ruce a po koupeli olizuje všechny krémy, co na ni patláme. I proto používáme Uriage, kvůli mému AE řadu Xemose a koupeme a natíráme se s ní jak Maruška, tak maminka. Malé se naštěstí AE zatím neprojevil, ale s Uriage jsme moc spokojeni, tak bychom rádi vyzkoušeli i Bébé. A tentokrát by produkty nechala maminka jen Marušce 🙂 Přidávám foto malé potápky 😀

21. srp 2017

Moc ráda bych se do testování zapojila, máme od Uriage opalovací krém a je úžasný. Mám sice teprve 4 měsíční miminko, ale má hodně citlivou pokožku tak by mu to mohlo vyhovovat. Koupání miluje. Vždycky se koupe se starší sestřičkou a moc si to užívají. Po koupání je krátká masáž tělíčka olejíčkem/krémem 🙂 Byla bych moc ráda, pokud si nás na testování vyberete 😊

21. srp 2017

Hezky den,
Rada bych se zapojila do testovani.Jmenuji se Tereza mam 10mesicni holcicku Emicku a uz 4letaka Kubicka.Nase mala je divoch jenom napoustim vanu malej uz radi a bere do vany vsechny auticka a Emicka ta je k neudrzeni padi pres cely byt aby mohla stat a koukat do vany u toho samozdrejme kricime radosti kdy uz me tam das mamo 🙂
Vseobecne nase rodina ma velmi suchou pokozku a ja ji mam se synem a dcerkou velmi citlivou nemohu pouzit obycejny balzam na rty hned se mI osypou rty a kdyz se nenamazu I malou jsme jak dve cervena jablicka ktere kouse cele telo a pne pokozka.Tuhle kosmetiku jsme nikdy nemeli pouzivame hodne Sebamed,weleda.
Za testovani bych byla moc stastna 🙂 S pozdravem zasilame fotecku.

21. srp 2017

Zdravim Vás !
Zapojuji se do slosování o testování kosmetiky 🙂
Musím se přiznat,že o této kosmetice nemám vůbec ponětí,ale koukám na složení a vypadá to moc hezky.
Syn má 17m,je to pěkný uličník! Koupání má moc rád,ale nemůže ledajaké mýdlo,hned má vyrážku. Bohužel to má po mně...musíme mít vše pro citlivou pokožku,včetně prášků na praní, aviváže...( jak se říká,dědí se ty nejhorší geny od obou rodičů 😂).
Kosmetiku bychom tedy rádi vyzkoušeli 🙂

21. srp 2017

Jo a radost ? Radost mi dělá,že jsme zdraví, že se máme rádi a jsme šťastní...co si přát více...výhra by mě ale samozřejmě potěšila,nikdy jsem nic nevyhrála 😉

21. srp 2017

Dobrý den, rádi bychom se také se synem 9 měsíců zapojili do testování kosmetiky😉 . Koupání u nás probíhá skoro každý večer, protože to náš malý žabák zbožňuje, nejraději samozřejmě, když voda všude šplouchá po koupelně a mamince, jak jinak😀. Používáme různé olejničky do vody určené pro miminka a to pak nejen dobře šplouchá,ale i výborně chutná, tak se někdy stává, že nám ve vaničce zmizí veškerá voda, protože tak výborně chutná😀 . Proto saháme po přírodní kosmetice... Rádi vyzkoušíme něco nového😉

21. srp 2017

U nás se nejdřív zdálo, ze nase malé miminko vodu mit rado moc nebude, prvni měsíc to bylo často proplakane koupání... Pak ale mamka s tatkou prisli jak na to, aby se to mimcu libilo a je to paráda! Dcerka by se ve vode cachtala pořád, bohuzel diky ekzému nesmime koupat kazdy den ani nijak moc dlouho, tak se ji alespoň ty chvilky snažíme co nejvic zprijemnit🙂

21. srp 2017

Mám dvě děti, holčičce byly nedávno tři a chlapečkovi rok. Koupáni mají děti společné, stačí oznámit "Jdeme koupat" a už se ženou do koupelny a předhání se, kdo první vyleze na stoličku a do vany. Samozřejmě, že soutěží jen Terezka, která ze sebe rve všechno najednou a její skoro vítězné "Já pjní" přehluší volání "Popooooc", protože se zamotá do rukávů a nohavic a nemůže z toho ven :D Davídek takticky vyčkává, než ho máma svlékne a posadí do vany. Celé koupání v podstatě prostojí, miluje držení sprchy a ochutnávání veškeré kosmetiky, kterou odložím. Když mu seberu sprchu, aby nepil vodu, a odklidím šampón a mýdllo z dosahu, vydrží si chvíli hrát a okusovat hračky nebo se cákat s Terezkou. Ale když si jeho sestřička najde vlastní zábavu, tak je opět na nohou a tahá do vany vše, na co kolem sebe dosáhne - pyžama, osušky, žínky, ale také jsme koupali krejčovský metr, zubní pastu, hřebeny. Fén ze šuplíku jsem stačila zachytit včas. Koupání u nás je, kromě popsané zábavy výše, nadstandardně mokré :D Terezka si dává záležet, aby Davídka pobavila a rozesmála, takže vymýšlí koniny, jak se polít z kyblíku, hrnečku aj. a on se řeže smíchy a ona to chytne od něj a já od nich a řežeme se tam všichni :D Zatímco se děti po koupání oblékají, já se převlékám.
Poté společně přejdeme na postel, kde se namažeme tělovým mlékem a děti jdou do pyžámek. Ani nevím, kdo koho maže, protože jsme všichni od krému a všichni jsme mazaní a mažeme :D
Spát děti chodí až po 22. hod, takže se z ložnice přesouvají do pokojíčku, kde dělají radost sousedovi v přízemí až do pozdního večera 🙂
S pozdravem maminka Lída

21. srp 2017

Moc ráda bych se zapojila, dcerka ač už starší, čerstvě tříleta trpí na opruzeniny, zvlast v létě , a je ekzematik, vyzkoušeli jsme mnoho dražších i levnějšich mastiček a olejů, malo, co sedne a navíc po delším používaní přestává přípravek učinkovat, budu vděčna za kosmetiku, dcera má i bezml. a bezl, dietu, což je též finančně náročné.

21. srp 2017
Komentář byl odstraněný

tak zkusíme také štěstí a zapojit se do testování. Můj milovaný chlapeček bude mít 9 měsíců. Miluje vodu, jako mnoho dětí a maminka miluje jeho a chce pro něj to nejlepší 🙂 Ve vodě se směje, hraje si a já jsem šťastná, že to má tak rád. Sama miluju, když děťátko voní, ale je pravda, že všechna kosmetika pro děti není voňavá, nebo je plná chemie. Moc rádi bychom vyzkoušeli všechno, hlavně tedy sprej s Cu-Zn, o kterém nám teď říkala kamarádka lékárnice. Rostou nám zoubky, takže i krém na podrážděnou pokožku kolem rtů u nás najde uplatnění, protože co si budeme nalhávat, slintá jako bernardýn 🐶 Rozhodně jsem zvědavá na ochranný krém s minerálním filtrem, protože opalováků bez chemického filtru není mnoho... Zkrátka rádi bychom vyzkoušeli a voněli 🙂Hezký den všem. Zuzka a Martínek 🙂

21. srp 2017

Dobrý den, jmenuji se Toňa a už je mi 10 měsíců. Vodu miluji a proto se koupu každý den. Je to velká zábava. 🙂 Do testování bych se ráda zapojila, protože maminka tuto kosmetiku používá každé ráno a večer. A co je lepší než to, co dělá moje maminka ?

21. srp 2017

Hezký den, tady máma Míla a 13ti měsíční Honzík. Honzík po mě bohužel podědil sklony k ekzému a suché pokožce, tak už vyzkoušel bezpočet krémíků, emulzí, tipů, co přidat do koupele, atd. Jeho stav už se naštěstí podařilo stabilizovat, i tak si musím dávat pozor, čím ho namažu, co dostane k jídlu, apod.
Rádi bychom se zúčastnili testování kosmetiky Uriage Bébé, jednak je Honzíček vděčný "model" pro mazání všeho možného a třeba v této kosmetice najdeme nového pomocníka v každodenní péči o dětskou pokožku.
Jako většina dětí se Honzík rád koupe, jeho cáky cáky zmáčí všechny zúčastněné :D
Dětské plavání v bazénu nám nedoporučila kožařka právě z důvodu ekzému, takže doufám, že se stav kůže natolik zlepší, abychom časem i do bazénu mohli bez obav.
Zdravíme všechny a přidávám jednu koupací 🙂

21. srp 2017

Ahoj,moc rada bych se zapojila do souteze i kdyz nam teprve tahne na pátý mesic. Muj Filipek se rád koupe,zacina prichazet na to,ze se da cakat vsude kolem,nejlepe babicce do obličeje,jelikož koupe babička 😉 bohuzel jsme si prošli vším,at vycesavanim stroupku z vlasku,tak ma opruzenou dupku a posledni dobou i trpi na mista pod paží. Rada bych pro nej vyzkoušela to nejlepší co je a přiznám se,ze mi to finance moc nedovoluji. Proto bych ráda byla vybrána a vyzkousela pro nej tyto vyrobky,ktere by mu urcite pomohly a měla bych zase krásné,voňavé a spokojene miminko ❤

21. srp 2017

Ahoj, značku URIAGE mám moc ráda a používám jejich produkty při péči o mou pleť. Vůbec jsem ale netušila, že existuje řada Bébé! Pro mě je to jednoznačná volba a moc ráda bych otestovala, zda bude tato kosmetika mému bez mála ročnímu chlapečku vyhovovat stejně jako mně!🙂
Koupání máme jako rituál, oba vodu milujeme a často se koupeme i spolu. Chodíme i plavat, po koupání v bazénu měl ale malý často suchou kůžičku. Stále jsem nenašla výrobek, který by tento problém řešil a poskytl jeho citlivé pokožce potřebnou hydrataci a péči. Tak co zkusit, jestli by mu pomohla Uriage Bébé?🙂

21. srp 2017

@solarinka omlouvam se,prehledla jsem,ze je to az od sesti mesicu🙂

21. srp 2017

Zdravím. Máme 10ti měsíční holčičku, která miluje vodu. A to až tak moc, ze se několikrát denně koupe našemu psovi v misce 🙂 a jakmile slyší, ze se napousti vana, je k neudrzeni a nestíhám ji ani vysvlect, jak rychle tam spěchá. Jinak ma citlivou pokožku s vyrazkou a suchou kůží, tak by se nám telove mléko hodilo a také stále trpí na mléčnou krustu, tak bychom rádi vyzkousely i tento krém.

21. srp 2017

Syn koupání miluje, vydržel by na střídačku v bazenu a ve vaně celé léto. 🙂 Ve vaně má spoustu hraček, které nejraději vyhazuje ven z vody a cáká až na strop. I když má už 15 měsíců, stále se nemůžeme zbavit stroupků ve vláskách, už jsme na to zkoušeli snad vše včetně mastiček z lékárny. Často má také opruzenou prcku, už jsme vystřídali spoustu krémů, nic ale nezabralo stoprocentně. Navíc má atopický ekzém, takže musíme poctivě minimálně dvakrát denně promazávat celé tělíčko, abychom ekzem drželi alespoň zčásti pod kontrolou. Tělových krémů jsme rovněž vyzkoušeli už pěknou řádku. Rádi bychom vyzkoušeli i řadu Bebé od značky Uriage, bylo by bezva, kdyby malému sedla, nabídka přípravků je široká a nebylo by naškodu mít všechnu kosmetiku stejné značky.

21. srp 2017

tak my koupeme prakticky každý den, jelikož naše mladá doslova vodu miluje - za týden jí bude 14 měsíců. Chodíme i 1x týdně na plavání. Ze všech přípravků mě opravdu velmi zaujal především šampon na vlasy, jelikož při mytí vlasů máme pěnu z šamponu uplně všude a dále pak Přípravek pro nejmenší na podrážděnou pokožku v okolí rtů. Protože to vím co obnáší, když má dítko kolem pusinky problém a vy neuspěšně zkoušíte všechny možné mastičky(o této značce jsem zatím vubec neslyšela, takže moc ráda vše otestuji)

21. srp 2017
Komentář byl odstraněný

Ahoj koníčku. Ráda bych se se svými syny zapojila do testování kosmetiky.
Koupání u nás bohužel není možné. Máme sprchový kout, ale to nám vůbec nevadí 😉 Největší problém jsem měla se starším synem. Nechtěl si nechat umývat vlásky. Bal se, že mu pěna poteče do ocicek a bude štípat a pálit. Jenže on měl hodně vlásku už od narození, tak jsme každé umývání vlásků vždy proplakali. Nedávno jsme přišli na to, že mu stačí si dát přes oči žínku 😎😁😁. Zato druhemu synovi pěna vůbec nevadí, ale často ho trápí opruzeny zadeček.
Tak snad se nám poštěstí a budeme vybraní. Moc by nás to potěšilo.

21. srp 2017

Moc ráda bych se do tohoto testování zapojila. Syn bude mít příští týden 6 měsíců a je to jednoduše řečeno vodomil. Ve vodě dělá psí kusy a tak se musím soustředit jen na to, aby se neutopil 😀. Dostal i kruh na plavání, který se mu moc líbí a já jsem si díky němu, alespoň chvilku jistá, že koupání ve zdraví oba přežijeme 🙂. Příští týden začínáme také plavat a já jen pevně věřím, že mu bazénová voda, nebude vysušovat pokožku. Už teď se totiž po běžném koupání hodně vysušuje. Sama jsem atopik a používám na mytí výhradně kosmetiku Uriage. Díky krému Uriage, který mi byl v lékárně doporučen, se mi vytratil ekzém na rukou a tak je u nás tato kosmetika ověřená a velmi oblíbená. Do teď jsem netušila, že je na trhu i dětská řada výrobků, ale určitě po ní rádi sáhneme i kdyby jsme nebyli vybráni 🙂.

21. srp 2017
Komentář byl odstraněný

Mam sestimesisniho kluka. Koupani miluje a k veceru, kdyz uz je to "strej protiva" tak koupani mu vzdycky zvedne naladu. Obcas ho koupu v linole coz je super, protoze je plna vana prijemne teple vody s olejickem. A ja jako atopik to vzdy vyuziji a okoupu se po nem taky 😂 Takze by jsme toto testovali spolecne. 😂

22. srp 2017
Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný

Testování bychom rády postoupily, naše dcerka Vivien má od narození citlivou pokožku, často se nám podráží pokožka, opruzeniny máme hned ☹ Koupeme se každý den, jelikož vodu prostě Vivi miluje, chystáme se do veřejného bazénu, ale vnitřně mám trošku obavy, co to udělá s její pokožkou. Přípravek který by jí vyhovoval stále hledáme, tak snad by Uriage BéBé byl tím pravým ořechovým 🙂
Vivinka oslavila poslední červencový den první rok 🙂

22. srp 2017

Jedním slovem musím na začátek říci: WOW!
To by byla opravdu exkluzivní paráda na testování. Jako každá maminka tady, chci pro syna jen to nejlepší a to nejen v oblasti jídla, oblečení, ale i kosmetické péče. Jsem na kosmetiku velmi náročná, nejen pro sebe, ale i pro syna (6 měsíců), který samozřejmě zdědil jen to "nejlepší" - atopickou citlivou kůži, ložiska AE má hlavně v obličeji a nyní i v oblasti krčku, místě vlhké zapářky, proto jsem nadšená, že existuje něco se Zn a Cu na toto místo, vůbec jsem nevěděla, že tento přípravek existuje - nesdělili ani v lékárně. Byla bych moc zvědavá, zda by synkovi pomohla tato řada v termální vodou zklidnit svědící pokožku - je hrozné, se i přes péči koukat, jak se "drbe" na svědícím obličeji...k tomu je u nás v Krkonoších i drsné podnebí, tak o to víc potřebuje synova kůže ochranu a péči.
Byla by to pro Bébé opravdu objektivní zatěžkávací zkouška!

22. srp 2017

Moje mladsi ma 10 mesicu. Koupani miluje. Bohuzel s jejim atopickym exemem nemuzeme moc koupat. Davame tedy velky pozor na kosmetiku, kterou pouzivame. Mazeme cele tělíčko minimalne 1x denne.

22. srp 2017
Komentář byl odstraněný

Má desetiměsíční dcera koupání naprosto zbožnuje. Bohužel je typ miminka se sklonem k vysoušení pokožky, proto jsem na výběr kosmetiky velmi opatrná. Ráda bych vyzkoušela kosmetiku Uriage. Mám zkušenosti, že kůže si po nějaké době navykne na jednu kosmetiku a pak už kosmetika tolik nepomáhá, proto potřebuji něco k vystřídání. Momentálně používáme Linola kosmetiku. Uriage používám i já a jsem spokojená proto jsem moc ráda za řadu Bebe a byla bych velmi ráda pokud by jsme ji mohli vyzkoušet

22. srp 2017

Theovi bude ve čtvrtek rok - už to bude velkej kluk! Pokud zrovna nemáme čas na hraní si ve vaničce, spruchujeme. Rychlou sprchu si pak ale vynahradíme naším pečujícím rituálem. Krémičky a podobně Theouška zajímají, a proto mi po koupání nechce v klidu ležet - pokud mu tedy nedám nějaký ten krém do ruky. Momentálně používáme TINY BODY & HAIR od RITUALS a tělový krém od HIPPu, který mi vždycky u mazání "musí podržet" 🙂 Rádi bychom značku URIAGE vyzkoušeli, protože kvalitní kosmetiku rádi střídáme a své dojmy pak uvádím i na svém blogu.

22. srp 2017

Miluju kosmetiku, jak pro mě, tak pro děti. Pořád něco zkouším a hledám, co bude vyhovovat nejvíc. Malému je 14 měsíců, miluje koupání, z vany ho večer taháme s řevem, chodíme do bazénu a stejně by se nejradši koupal pořád a pořád. Nevadí mu ani mytí vlásků, jakmile je ve vodě, nevadí mu vlastně nic. 🙂 A stejně tak má rád masáže a krémování, říkáme u toho básničky a užíváme si to. Vždycky se krásně zklidní, je to taková naše chvilka, po které se mi jednou bude strašně stýskat.

22. srp 2017
Komentář byl odstraněný

Dobrý den, máme ted 5ti měsíčního Vašíčka. kterému bude 20.9. 6 měsíců, proto jsem se odvážila zapsat se také do řady k "testovacím maminkám". Velmi rádi vyzkoušíme novou kosmetiku. Jsme s manželem oba alergici, a naši synové mají problém s kůží. Ten starší Jiřík má atopický ekzém, a Vašíček tomuto našemu "daru" také neunikl. I když to má v menší míře než Jiřík. Použiváme kosmetiku Hipp, ale musíme to kombinovat i s krémy přímo pro atopiky. Navíc sem tam se mu objevuje ve vláskách seborea, kterou taky musíme odstraňovat. V září se chystáme na plavání, tak rádi vyzkoušme i kosmetiku pro "plaváčky"

22. srp 2017

Dobrý den, před necelými 7 měsíci se mi narodil syn Míša, a po mamince je to vodnář, tudíž vztah k vodě je na na stupnici 1-10 ten nejvyšší 🙂 už od začátku Míša vodu miluje, pokaždé se tam řádně vyblbne a poslední dobou už se s námi koupě i ve velké dospělácké vaně. Rada mu dopřávám kvalitní kosmetiku, aby měl pokožku pořád krásně hebkou a voňavou. A co se mi honí hlavou, když Míšu koupu? Aby mi zůstal ještě dlouho jako malé roztomilé miminko! A co se honí hlavou jemu? "Maminko, ještě mě nevytahuj, ještě chvilku!!" 🙂
Yveta a Míša

22. srp 2017

Dobrý den ve spolek! 😊 Naše 9 měsíční Izabelka koupalní naprosto miluje. Je to takový malý vodníček. Od narození jsme koupali v kyblíčku a moc se jí to líbilo. Jenže od chvíle, co se v něm naučila stoupnout, už se nám ji v něm nepodařilo udržet! 😂 Teď se koupe se svám o 3 roky starším bráškou a vyvádějí pěkné lumpárny! 😜 A proč bychom chtěli vyzkoušet tuto kosmetiku?? Protože Belinka trpěla na exémy, a jelikož už mám strach, z čeho se jí zase vyrazí nějaká ložiska, dosud koupeme pouze ve vodě. A jelikož to utíká jako voda a ani se nenadějeme a bude jí rok, je na čase to změnit! Třeba by nás právě tato zkouška v tom utvrdila... ❤️

22. srp 2017

Dobry den, mame dcerku Nelinku téměř 8 měsíců. Jelikož miluje vodu, kope nozkama a placa do vody ruckama az jsem po koupacce mokra i ja 🙂, rozhodli jsme se s přítelem pro kurz plavání. Začínáme v září, moc se těšíme a hledáme vhodnou kosmetiku po plavcu i na doma. Zatim pouzivame Hipp, je skvělý, přesto má ale mala rano šupinky na hrudničku. Rady bychom vyzkoušely toto a predaly zkusenost dalším maminkám

22. srp 2017

Dcera miluje koupani od maleho miminka. Byly to jedny z mala okamziku kdy neplakala. Bohuzel ma citlivejsi plet po mne, takze neustale zkousime nove a nove produkty, ktere by ji ve vanicce delaly vonavou a pecujici spolecnost. Koupani preslo do kompetence tatinka, tak budu moc rada, za kosmetiku at maji ti dva v koupelne co zkouset, a ja mam chvilku klidu 🙂.

22. srp 2017

Dobrý den, také bych ráda otestovala kosmetickou řadu pro děti. Dcera je narozená 3.3., bude jí 6 měsíců 🙂 Každopádně koupání si užíváme obě dvě, malá ve vodě kope, píská si, bručí, směje se a maminka je pak mokrá od hlavy až k patě a půlka vaničky vylitá na zemi 🙂 ale hlavně že je to moje štěstí spokojené.

22. srp 2017

Musím se usmývat, je to 5minut z5, co jsem si na zítřejší nákupní seznam napsala poznámku: Tobík-Uriage! 🙂 Máme 12měs.chlapečka Tobiase a od jeho prvního domácího koupaní, kdy se mi kompletně osypal po jiné, nejmenované kosmetice pro miminka ho v ničem jiném nekoupu a ničím jiným nemažu, než modrou řadou Uriage. Na doporučení v lékarně jsme vyzkoušeli a jsme max.spokojeni. Řadu pro miminka uvítá nejen náš junior, ale i tatínek, který mu na kosmetiku ,,na tajňáka" chodí 🙂 🙋🏼‍♂️ A i když testovací balíček nevyhrajeme, určitě zakoupíme! 😊❤️

22. srp 2017

Mojí bejbince je 13 měs a je to živel především vodní jak někde vidí vodu hned chce dělat cák :D je schopná vlíst snad i do misky :D vydržela by v ní hodiny :D a péči o pokožku 🙂 tu máme hrou na honěnou jak vemu krémík do ruky prchá pryč :D ohromná sranda to pro ní je :D

22. srp 2017

naše 16ti měsíční dcerka se jmenuje Viktorka a od půl roku jsme s ni chodili plavat, takže její vztah k vodě se ještě zmnohonásobil. Do té doby milovala takové to pohodové leženíčko ve vaničce s vodou pěkně po ramínka, občasné řádění ve formě cákání ručičkama a kopání.. ale od prvního kurzu plavání je vodní živel..v létě využíváme tedy každé volné chvíle při hezkém počasí a cákáme se v bazénu do té doby, než jsme celé fialové a rozmočené 🙂 bohužel nás ale trápí ekzémy, takže při koupání používáme jen jemné přípravky s olejem, poté promazáváme, po koupání v bazénu musíme hned pod sprchu, ale to nám v našich vodních radovánkách prostě nezabrání 🙂 já sama ráda používám kosmetiku Uriage, hlavně v letním období, tedy bych velmi ráda dopřála ozkoušení výrobků i naší holčičce (které se za dva měsíce narodí bratříček 🙂 )

23. srp 2017

Ahoj, zkusim taky štěstí! 🙂 Přesně si pamatuji na první koupání v porodnici, sestřička vzala malou na ruku, dala jí pod tekoucí sprchu a už se spustil řev 😂 Poradila jak koupat, potom namazat, říkala jsem si, jooo to bude pohoda, přijedem domů, máme to lehátko do vaničky to se jí bude strašně moc líbit, přece kadé dítě má rádo vodu, ale omyl! Už při svlékání do vaničky brečela a z vaničky odcházela ubrečená, až mi jí bylo líto. Ješte, že existuje koník a internet na mnohé rady a porady jsme nakonec po zkoušení mnoha způsobů koupání vyhrálo to, že lehátko letělo pryč a Emilka se nejlíp cítila ve vodě jen tak bez lehátka i látkové pleny. V tu ránu se stala milovníkem vody a bez večerního koupání mazání prostě neusne. Takže máme rituál každý den v 7 do vany, teď už tam blbne jak janek, má tam plno hraček a také vodolepky 🙂 Pak rychle zabalit do ručníku, namazat a spát. Dřív jsme střidali olejiček do vody se sprchovým gelem. A na mazání nějaký pořádný krém pro suchou až atopickou pokožku.

23. srp 2017

Ráda bych byla kreativní, ale dcera, které bude 7 měsíců mi k tomu nedává příležitost. Když ji koupeme, tak ve vanicčce leží na ruce úplně oddaně a užívá si ty chvíle, kdy nám bezmezně věří. Jsem zvědavá, kdy to skončí a začne kolem sebe cákat.

23. srp 2017

Nase holcicka ma atopickou kuzi, ve vode radi jako pirat. Mam svuj blog a k clankum si sama fotim doprovodny material. Rada bych to zkusila a napsala o teto zkusenosti. Sama jsem alergik/ekzematik a dvacet let zabralo hledani toho, co nevadi.

24. srp 2017

Ahoj, ráda bych se do testování zapojila se svou nejmeší dceruškou. Za pár dní bude mít sice 4 měsíce, ale jakmile jsem si přečetla o přípravcích nové řady značky Uriage Bébé, řekla jsem si, že tohle je něco pro nás. A protože jsem nenašla, žádný jiný důvod než vámi požadovaný věk, tak se s dovolením také hlásíme.
Koupání milujeme. Stejně tak jako následnou péči o pokožku. Je to moje třetí a poslední miminko, tak si to společně užíváme. Ikdyž je Karolínka ještě malá, už chápe co se bude dít, když ji nesu k vaničce a div by mi radostí nevyskočila z náruče. Sotva ji položím do vody, začne kopat nohama a výskat. Namočíme bříško, žínkou opláchneme obličej a pohladíme vlásky (a že je teda máme 😉 ). Na žínku nanesu tělový šampón, musíme si umýt hlavně krk, na kterém je poznat, že nám ještě mléko teče po bradě. Otřeme ručičky, nožičky a zadeček. Karolínka si pobrukuje, jako by mi říkala: „Ano, takhle se mi to líbí.“ Ještě si ve vodičce zakopem a jdeme na masáž.
Sušíme se. Tady si Karolínka musí říkat: „Ta máma se asi zbláznila, zamotá mě do ručníku a pak mě hledá. To je teda legrace. Baf, tady jsem. Hééé.“ Vatovou tyčinkou s olejíčkem očistíme ouška. Vybereme si olejíček nebo krém a natřeme tělíčko. Promasírujeme okolí bříška, nesmíme zapomenout natřít zádíčka, ošetřit krk a suchá místa za ouškama. Tam se Karolínce tvoří stejně jako ve vlasech krusty. Jako poslední namasírujeme šlapky. Když ji kroužím palci po šlapkách, připadá mi, jako by koulela očima. Dřív se mi nožičku snažila sebrat, ale teď už ví, co bude následovat a nechá si to líbit. Ták a máme hotovo.
Teď už jenom natřít zadeček, zabalit do plíny, obléct overálek na spaní, dát si baštu. „Hmm… to se bude zase dobře spinkat.“
Byla bych moc ráda, kdybychom mohly díky vám novou řadu značky Uriage Bébé, přípravků pro nejmenší s termální vodou Uriage z francouzských Alp vyzkoušet. Přípravky, které používáme nyní, hlavně olejíček a tělové mléko, se dle mého názoru vsáknou do pokožky bez výrazného efektu. Zanechají sice příjemnou vůni, ale rozhodně ne jemnou a hebkou pokožku. Karolínka slibuje, že se ráda nechá touto kosmetikou hýčkat, a já za sebe slibuji, že ji v tom budu co nejvíce nápomocna a ráda se s ostatními, jak nejlépe budu moct podělím o naše zkušenosti. Děkujem. K+K

24. srp 2017

Zdravím, mám doma 18m holčičku s atopickym exemem a co nám moc pomáhá je právě kosmetika Uriage. Zatím stačí jen krém na atopickou pokožku. Je to prostě zázrak!

25. srp 2017

Pěkný večer,
moje malá adeptka na testování se jmenuje Madlenka a před 3 dny jí bylo 10 měsíců. Vztah ke koupání má více než kladný. Miluje koupání v napuštěné vaně, na koupališti, v bazénu, v moři... stejně tak i sprchování. Zřejmě zdědila tuhle lásku k cachtání po tatínkovi, jelikož mně stačí sprcha a jsem spokojená. Ovšem co by člověk pro ty své miláčky neudělal.. a tak i já jsem za poslední 3 měsíce strávila víc času v bazénu než za předchozích 10 let. Večer, když před koupáním myji vanu, musí být s tatínkem z dosahu, protože by mi do vany vlezla nejraději hned a klidně i oblečená.
Co se týče péče o pokožku, občas při večerním koupání přidávám do vody přírodní olej. Na mytí používám mycí emulzi, kterou používám zároveň jako šampon. Po vykoupání pak každý večer promazáváme tělíčko dětským krémem. Madlenka naštěstí netrpí na žádné alergie ani suchou pokožku a jediné co jí trápí, jsou šupinky ve vlasech a zarudlý zadeček.
Hodně času trávíme venku, takže opalovací krém je naprostou samozřejmostí.

26. srp 2017

Ahojky, mam doma skoro 10ti mesicni prte. Strasne miluje koupani, at uz v bazenu nebo vane. Ma uz i spoustu hracek do vody. Zkouseli jsme hodne druhu kosmetiky, aby nemel tak suchou plet, mame doma totiz tvrdou vodu. Zatim mame Johnsons a Niveu. Radi vyzkousime neco noveho, i na obcas opruzely zadecek kvuli rostoucim zoubkum. 👍👶

26. srp 2017

Ahoj, ráda bych se do testování zapojila s mojí 15ti měsíční dceru Sárou. Sára miluje vodu od nejmenší kaluže až po plavecký bazén. Doma máme jen sprchu, takže velkou vanu si užívá jen u babiček (to ji pak odsud nemůžu dostat) ale doma si vystačí s dětskou vaničkou. Stačí když ji vytáhnu a už radostně běhá kolem a nemůže vydržet ty dlouhé minuty než vaničku napustím a všechno připravím. Sára má citlivou pokožku se sklonem k ekzému, takže péče o pokožku je pro nás důležitá. Musíme pravidelně mazat a ne každá kosmetika jí vyhovuje.

27. srp 2017

Naše Vendulka (čerstvě 12 měsíců), miluje koupání a jako správná ženská miluje kosmetiku a krémíčky, které doslova žere 😀. Některé tuby už si zvládá otevřít a opravdu je chce i ochutnat 😂 S kosmetikou pro ni jsem opatrná a vybírám jen kvalitu, vzhledem k tomu, že má tendenci ochutnávat a vypije litry vody z vany 😉. Kosmetiku URIAGE vůbec neznáme, byla by nadšená 😍 Každopádně jak zavelím koupat, tak "letí" po čtyřech k vaně a musím ji tam dát hned od samotného napouštění vany. A jedna fotka, jak si to užívá 🙂

27. srp 2017
Komentář byl odstraněný

Ahoj ,mám doma téměř ročního chlapečka Tobiáška. Koupání jak ve vaně,tak v bazénku přímo miluje a často se rozčiluje,když už je čas jít ven😀 Nejraději ve vaně shazuje všechny sprchové gely a šampóny,ke kterým se mu podaří dostat, a dělá "cáky cák" tak dlouho, dokud není téměř celý obsah vany na mamince a podlaze koupelny.😅 Bohužel má malý citlivou pokožku,dlouho jsem hledala,než jsem našla kosmetiku,která mu zcela vyhovuje,teď používáme Weledu. Kosmetiku Uriage jsem zatím neměla tu čest vyzkoušet, ale vypadá velmi kvalitně,určitě bychom rádi otestovali 👍🙂 Jako maminka chci jako všechny matky pro své dítě jen to nejlepší, navíc by to byl krásný dárek k jeho prvním narozeninám! ❤ Tak snad se na nás usměje štěstíčko🍀😉

27. srp 2017
Komentář byl odstraněný

Ahoj 🙂 rada bych se zapojila do testování 🙂 doma mam 18 měsíčního chlapečka. Už odmalička byl haklivy na změnu plenek takze jsme jich mnoho vyzkoušeli az jsme zůstali jen u par. Většinou to skončilo zarudlym a olezlym zadeckem. V lékárně nám poradila uriage tak jsme vyzkoušeli a zabral ! Malemu stačí opravdu jeden den byt v jiné značce plenek než je zvyklý a je to katastrofa. Další agrese pro malého je velké množství citrusovych plodu takze po požití manga byl slyty od hlavy az k patě a opět pomohl zázračný uriage! Jinak co se tyče krému nikdy jsme malého nijak po koupeli nenatirali protože většina krému se nechtěla vstřebat. Budeme ale moc radi kdyz vyzkoušime s Kubickem novinky 👍🏻❤️

28. srp 2017

Ahoj holky,

v první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, ženy již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny =vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně. 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka. 🙂 ❤❤❤

Krásné pondělí!

konik_testuje

@kalima206, @luidisek, @andieraur, @petrusew, @simix22, @carodejkalucka, @lenunaaa, @retynka, @cerlada, @kihan, @iv3, @tete20, @vilgio, @solarinka, @monunkaaa, @bajcaa, @monulinka22, @evculka_, @dmiska, @luciealb, @msimankova, @newmom17, @jituso, @terinka89, @preiba, @effffca, @kahramana, @lidamov, @filija, @happyzuza, @zuza_12, @mila15, @aiky33, @lenululeninecka, @sofie1711, @loverinka9, @hhranolka, @sakalpredator, @nikinnna, @verabas, @petrianka, @popelucha, @chris_n, @kjajule, @simkaaac, @panihk, @cermacsek, @mitnick, @pterka, @pavlinka86, @danitelitha, @pitrajs, @plllhy, @macinka0007, @gerdee, @martunka, @raffaelo, @binki, @ladybird77, @nasilia, @marcetta_k, @mikinna20, @kercitka, @hanacvej, @andreajara, @pisiliska, @nikolli262

28. srp 2017

Mám radost !

28. srp 2017

@konik_testuje děkuji 🙂

28. srp 2017

Páááááni, my sme fakt vyhrály!!!!! Moc se těšíme a děkujemeee! 🙂))

28. srp 2017

@konik_testuje my také moc dekujeme ❤️❤️

28. srp 2017

@konik_testuje My jsme nadšené😍 ! Nikdy jsme tady nic nevyhrály, netestovaly 🍀

28. srp 2017
Komentář byl odstraněný

Také moc děkujeme a už se moc těšíme až začneme s testováním!🙂❤

28. srp 2017
Komentář byl odstraněný

děkujeme!!

8. zář 2017

už některé z vás došel balíček? díky

8. zář 2017
Komentář byl odstraněný
Komentář byl odstraněný

Začni psát komentář...

Odešli