konik_testuje
6. únor 2023
1580 

Zkušenosti s dětskou přírodní kosmetikou kii-baa® organic

Proto, aby se citlivá a jemná pokožka malého miminka dokázala přizpůsobit novému prostředí a zůstala zdravá, je potřeba poskytnout jí speciální péči. Po narození je totiž tenčí a propustnější, a nedokáže plnit funkci ochranné bariéry tak jako pokožka dospělých. Proto je důležité používat dětskou kosmetiku, která je vyrobena jen ze surovin prvotřídní kvality, dermatologicky testována a je vhodná i pro tu nejcitlivější a nejjemnější pokožku. A vy budete moci nyní takovou kosmetiku testovat.

Co budeme testovat

Mikrobiom je dokonale fungující kožní mikrosvět, který pomáhá chránit pokožku naši i našich nejmenších. Tento mikrosvět se začíná vyvíjet bezprostředně po narození a odvíjí se od něj obranyschopnost miminka. Ochranné prostředí kožního mikrobiomu je však neustále narušováno různými vnějšími vlivy. Pokud není kožní mikrobiom v rovnováze nebo je jinak oslabený, dochází k projevům podráždění, citlivosti, vyrážkám či dermatitidám. 

Certifikovaná přírodní kosmetika kii-baa® organic (nejen) pro miminka a děti jako jediná cíleně pomáhá udržet správnou funkci kožního mikrobiomu a podporovat tak přirozený vývoj a odolnost zdravé dětské pokožky. Můžete ji bez obav používat již od narození vašeho miminka, protože je vyrobena jen ze surovin prvotřídní kvality, dermatologicky testována a je vhodná i pro tu nejcitlivější a nejjemnější pokožku, a to i pro pokožku trpící ekzémy či jinak problematickou. Kosmetika kii-baa® organic je ideálním pomocníkem v péči o Vaše nejmenší.

Pečující tělové mléko kii-baa®, 250 ml6 je certifikované přírodní tělové mléko s probiotiky a prebiotiky, které posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky. Obsahuje bio oleje lisované za studena. Má lehkou texturu, která neucpává póry, pokožku celého těla výborně hydratuje a zanechává ji jemnou a hebkou na dotek. Je vhodné pro velmi citlivou pokožku trpící ekzémy nebo jinými problémy, a to již od narození. Chrání, vyživuje, hydratuje a je zcela bez parfemace a alkoholu a také vhodné pro vegany.

Jemná mycí emulze a sprchový gel kii-baa®, 250 ml6 je certifikovaná přírodní jemná mycí emulze s prebiotiky a probiotiky. Citlivou dětskou pokožku celého těla chrání a přispívá k posílení její přirozené obranyschopnosti. Obsahuje bio oleje z mandle sladké, meruňkových jader a jojoby kalifornské, které zajistí dokonalou výživu pokožky a zvyšují její odolnost. Má šetrné složení založené na mycích složkách z kokosového oleje, které pokožku nijak nedráždí ani nevysušuje, jemně čistí, vytváří na ní lehký ochranný film a zanechává ji sametově hebkou na dotek. Díky svému extra jemnému složení je vhodná také k péči o velmi citlivou pokožku trpící ekzémy nebo jinými problémy, a to již od narození. Je zcela bez parfemace a alkoholu a vhodná pro vegany.

Extra jemný šampon kii-baa®, 250 ml8 s probiotiky a prebiotiky, přispívá k posílení přirozené obranyschopnosti pokožky hlavy a šetrně vlásky čistí. Díky obsahu mandlového proteinu jemné vlásky revitalizuje, zvyšuje jejich hustotu a podporuje rychlejší růst. Obsažený extrakt z heřmánku lékařského a za studena lisované bio oleje jemné vlásky chrání, vyživují a zajistí jejich snadné a bezbolestné rozčesávání. Šetrné složení, založené na mycích složkách z kokosového oleje, pokožku ani oči nedráždí a vláskům dodává sametovou hebkost a lesk. Vhodný pro péči již od narození, a to i při zasažení pokožky seboreou. Zcela bez parfemace a alkoholu a vhodný pro vegany.

B5PA-CARE kii-baa®, 50 ml6 je přírodní promašťující ochranný krém pro každodenní péči bez parfemace, alkoholu a minerálních olejů. Základ z čistě přírodních surovin je doplněn o 5% dexpanthenolu (provitamin b5), který má protizánětlivé účinky a přispívá k obnově přirozené kožní bariéry pokožky. Obsahuje prebiotika, která pečují o zdravou kožní mikroflóru a bio oleje lisované za studena, které pokožku vyživují. Vytváří na pokožce lehkou a velmi účinnou ochrannou vrstvu, která neucpává póry. Je vhodný pro každodenní ošetření suché, namáhané a popraskané pokožky celé rodiny. Pleť ochrání také před větrem i mrazem a je zejména vhodný k péči o jemnou dětskou pokožku zadečku, kterou chrání před vznikem opruzenin a podráždění. 

SUDO-CARE kii-baa®, 50g6 je zklidňující přírodní ochranný krém bez parfemace, alkoholu a minerálních olejů. Vysoký obsah zinku bez nanočástic společně s bio olejem z levandule lékařské pokožku zklidňují, mírní svědění, působí proti množení nežádoucích mikroorganismů i vzniku opruzenin a ulevuje od bolesti nepříjemných pocitů. Obsahuje také unikátní kombinaci probiotik a prebiotik, které přispívají k posílení přirozené obranyschopnosti pokožky. Vytváří na pokožce lehkou ochrannou bariéru, která velmi účinně brání proti opětovnému podráždění či opruzení a neucpává póry. Vhodný pro každodenní péči o citlivou dětskou pokožku jak na zadečku, tak i po celém těle a také k ošetření svědící, namáhané a podrážděné pokožky celé rodiny.

LANOLIN CARE kii-baa®, 30g6 je100% lékařský lanolin nejvyšší farmaceutické kvality. Vytváří na pokožce lehký a prodyšný ochranný film, který podrážděné, suché a citlivé pokožce přináší rychlou úlevu. Je skvělým pomocníkem s širokými možnostmi využití, jako jsou zejména suché rty, nos, opruzeniny, odřeniny nebo popraskané paty. Účinně chrání také před větrem i mrazem. Vhodný také jako prevence před vznikem podráždění bradavek během těhotenství a kojení bez nutnosti odstranit jej před kojením.

Koho hledáme

Pro toto testování hledáme 5 maminek, které upřednostňují kvalitní přírodní kosmetiku v péči o pokožku svých dětí. Zapojit se můžeš, pokud máš doma novorozence, ale i starší vlasaté batole. Testuje se přece i šampon! Pokud ses v popisu výše našla a dokážeš nám svou zkušenost odprezentovat nejen slovně, ale také prostřednictvím fotografií, hledáme právě tebe!

Jak se zapojit

Napiš nám do komentáře, jak pečuješ o pokožku svého děťátka. Budeme rádi, pokud nám pošleš i fotku malého testera a nezapomeň zmínit také jeho věk. 

Do testování se můžeš přihlásit do neděle 12.2.2023. Během týdne vybereme 5 maminek, kterým se ozveme do interní pošty. 

Těšíme se na vaše komentáře.

#test_kiibaa

Jsme ti pravi - ja a moji 2 loupeznici (princezna necele 3 a skoro skolak 6 let). Obe deti maji po mne citlivou kuzi nachylnou k vysusovani. Takze mydlo pouzivame sporadicky a hned po koupani je musim poradne promazat. Mala ma stale trochu sklony k opruzeninam, takze je nezbytne doma mit urcene mazadlo. A u obou deti bojuju se seboreou ve vlaskach, nyni nepridava noseni teplych cepic... A jelikoz bydlime na horach, je tu treaba i ochranne mazadlo na detake tvaricky.

6. únor 2023

Mám malého ročního syna Šimonka a byli by jsme rádi kdybychom se mohli do soutěže zapojit.
Syn má dlouhé a docela kudrnaté vlásky a docela rádi by jsme přišli na nějaký super dobrý šampon.
O pokožku a pleť syna se starám pečlivě každý den. Vždy večer po koupání mažeme tělíčko krémem. Zase ráno po probuzení natřu syna krémem na obličeji a rukách a takhle každý den, samozřejmě nesmím zapomenout zmínit i krém na zadeček. Při každém přebalení malého natírám. Rádi bychom vyzkoušeli tyhle určitě suprový produkty.

6. únor 2023

Jsem maminkou rocniho chlapecka. Jeho pokozka je citliva pouze pri urcitych faktorech jako je teplo nebo mechanicke podrazdeni, ale ja se ji snazim venovat maximalni peci i tak. Umyvani i pece potom ma u nas svoje pravidla. Bez setrneho teloveho mleka, myciho gelu, kremu na oblicej a "sos" kremu se proste neobejdu 😉

6. únor 2023
Autor komentář smazal

Mám doma 3 rarášky, 8 let, 6 let a skoro 4 měsíce. Od narození má nejmladší citlivou pokožku, tak hledám, co můžu použít. Má docela hodně vlasů, takže používáme i šampon a mít nějaký, který bude šetrný k její pokožce a zároveň nám třeba pomůže v boji proti seboree, to by bylo veliké plus. ❤️
Teď v zimě chodíme na delší procházky, proto je krém na obličej nezbytnost.
Ráda bych vyzkoušela Vaše výrobky a moji 3 pomocníci také 🥰

6. únor 2023

Jsem maminkou 2leteho roštáka, který byl vždy bez nějakých problémů..Před pár měsíci se strašně ospal a zjistily ,že má atopický ekzém takže nám skoro všechno vadi..Tak bych ráda vyzkoušela něco nového a šetrného na jeho pokožku

6. únor 2023

Jsme maminkou 3 dětí(10let,8let a to nejmenší 3měsíce).
Nejmladší asi alergie na heřmánek. Zkoušíme kosmetiku bez heřmánku a pro citlivou pokožku. Zatím nám sedí Hipp. Ale strašne moc rada vyzkouším něco nového.

6. únor 2023

Emmičce bude v lednu 1 rok a vodu miluje. Navíc, když už může sedět, tak si užívá plácání do vody rukama. Snažím se jí tělíčko kosmetikou moc nezatěžovat, ale rádi vyzkoušíme šetrnou přírodní kosmetiku 😊

6. únor 2023

Fanda je listopad 2022. Takže tříměsíční skřítek. Používáme kosmetiku Bubchen,ale rádi vyzkoušíme i něco jiného a přidáme na instagram do Deník radosti a inspirace

6. únor 2023

Mám doma tříletyho vlasatyho kluka, vyžadujícího dokonalou péči o vlasy a to every day. Na novorozence si počkáme do června. Ráda bych se testování zúčastnila.

6. únor 2023

Naši Alence byl nedávno rok, on narození má atopický exem, teď se jí dost zhoršil. Vyzkoušeli jsme spoustu masti od Dr ale nic moc nezabralo až na kortikoidovou mast.. ale to prostě nechci.. proto budeme s Alenkou rádi, když budeme moc otestovat něco nového, co by mohlo pomoci..❤️ jinak Alence o pokožku pečují tak, že často mažeme, koupeme v ovesné koupeli, často ji nechávám nahatou aby pokožka mohla lépe dýchat, používali jsme i černý čaj 🙂 strašně bych byla šťastná kdyby se jí ulevilo

6. únor 2023

Rada bych vyzkoušela šampon na vlasy, dcerka má vlasky řídké i když jsme zastrihli jen konecky, má je sotva po ramena…vlásky má suché a jemné…ještě jsme nenašli šampon co by byl top….má čerstvé 4roky

6. únor 2023

Hned na první dobrou mě zaujalo složení s probiotiky a prebiotiky a za studena lisovanými bio oleji😍
Péči o tělo beru jako velice příjemný rituál, proto je pro mě kvalita kosmetiky důležitá. Moje nejmladší dceruška oslavila v lednu 1.narozeniny, jako miminko měla poměrně silnou seboreu, prý se někdy vrací i u větších dětí, takže super že šampon je vhodný.
Občas u ní pozoruji, ze ji pokožka svědí a škrábe se, teď v zimě má i sušší pusinku.
Protože mám už tři děti, ptají se mě maminky často na zkušenosti a doporučení produktů. Mám svoje stálice, ale ráda zkouším i nové věci a těší mě, když je třeba potom kamarádka spokojená s mým doporučením.😉
Rozepisovat bych se mohla dál a dál. ale nechám si svoji slohovku na případnou recenzi a budu se těšit na spolupráci
Karolína a Klárka 💗

6. únor 2023

Má princezna měla minulý měsíc rok, do nedávná jsme neměli s pokožkou sebemenší problém, až poslední 14dni pozoruji, jak je kůže šupinatá a citlivá. S doktorkou jsem to konzultovala a řekla jen promazavat, tak pečlivě promazavam, jen hledám vhodný prostředek, který nám padne❤️❤️

6. únor 2023

Testovali by moji dva synové 3 a 1 rok 🙂 oba od narození vlasatí, takže šampon by se určitě hodil. O pokožku pečujeme NT nebo co nejvíce přírodní kosmetikou. Myjeme ob den nebo podle potřeby a dle potřeby promazáváme tělovým mlékem. Mladšího mažeme sudokrémem při přebalování. Když jdeme ven snažím se mazat proti větru a mrazu 🙂

6. únor 2023

U nás dva synové ve věku 2 a 4 let. Oba trpící od malička velmi silným atopickým ekzémem, stejně jako já sama. O pokožku atopika je nutné se starat pravidelně a zároveň velmi šetrně. Několikrát denně promazavame a večer koupeme v ovesné koupeli.

6. únor 2023

Mam doma dve holcicky (7let, 4 roky) a tri mesicniho chlapecka. Starsi ma temer denne treninky a proto neustale myjeme vlasy, jak je zplavena z treninku a rada bych neco setrnejsiho, prostredni dcerka ma hodne jěne vlasky a spolu s mladsim braskou citlivejsi plet. Moc radi bychom se zapojili do testovani. Snazime se prejit do non toxic domacnosti.

6. únor 2023

Mám dvě děti - jedno z nich (syn) se narodí v dubnu, druhé (dcera) bude mít v březnu 5. narozeniny. Důvodů, proč o testování tohoto produktu velmi stojím, je mnoho.
1) mikrobiom u nás vůbec není slovo neznámé, mám na to téma dokonce knížku (výbornou) a o svá střeva se staráme už nějakou dobu, poslední dobou jsem začala řešit i kůži a pro sebe jsem našla dobrý produkt na obličej, občas ho půjčím i dceři, ale řeším, že není přímo určen pro dětskou pokožku, tak jí ho půjčuji jen výjimečně a v malém množství (a pod dohledem). Prostě se snazim prospět (probiotiky) a nenapáchat u toho škody. Navíc je to jen na ten obličej a je navíc hodně drahý (ale za něco už pro miminka si kdyžtak také připlatím). Chci dát svým dětem co nejlepší vklad do života, proto řeším mikrobiom pokožky novorozence už teď (skrze složení probiotik u sebe v době porodu a po něm) a velmi mě těší, že jsem narazila na tyhle produkty, je to pro mě malý zázrak 😊🥰 (nejlépe mít probiotika výživu pro ně už na to mytí, ale kdyžtak jde i umýt něčím jiným, tipy na přírodní produkty máme, a (pro+pre)biotiky následně namazat. Hlavně, aby byly na kůži a nejlépe po celém těle)
2) dcera má už skoro od narození "vyrážku" na hlavě (asi ta zmiňovaná seborea, ale jistá si už nejsem). Miminku jsme to mazali mastí doporučené od paní doktorky, ale co jí narostly vlásky, začal boj. Co se tedy osvědčilo: nemýt šamponem (žádným!) - a když už se mi vrátila od tatínka s nerozcesatelnym chuchvalcem že jí tatínek myl vlasy, nouzově umýt jen kondicionérem s oleji (bohužel ten jsem pro děti nenašla). A abychom dokázali učesat, byl nutností nějaký olej, objevila jsem mandlový a aplikovala jsem na vlásky každý den (na rozdíl od vody). Potom jsem objevila čistě přírodní bezoplachový kondicionér pro hydrataci vlasů a ten se ukázal jako absolutně neocenitelný společník. Stále ale u dcery platí zákaz šamponu, a to už jsme vyzkoušeli různé značky. Také nám pomohlo pořízení difuzéru (suchý panelákovy byt té kůži také nesvědčí). Už se to zlepšilo a víme jak na to, ale stejně si dcera stříhá vlásky (sama, já vždy jen se zděšením zarovnám 😂), kdykoli je má delší, než po ramena. Tady by byl asi hodně fajn ten šampon - a tedy před rokem bych za něco takového platila snad zlatem, dnes už by se nám to "jen" opravdu hodilo 🙂
3) nejen pro děti by to u nás bylo dobré. Já na sobě vidím, jak moje pokožka trpí a je starší než by musela, ale tak budiž. Ale určitě bychom otestovali i dědečka, mého tatínka, který od dětství trpí na exemy, teď na stáří se mu to znovu zhoršilo, a bezpečně může používat jen dětské mýdlo (vždy se smějeme, že pro něj je to mýdlo dědské 😁) a to ještě ne každé značky. Už jsem na probiotika myslela a mluvila jsem s ním o tom, ale on chce něco opravdu dobrého, pokud by to nebylo prověřené. Což při jeho problémech se není co divit.
4) naše domácnost se pomalu proměňuje na čistě přírodní a co mi dřív vyhovovalo už mi často nesmí přes práh. Takže tyhle věci bychom asi používali všichni krom manžela (ten začal jíst občas zeleninu až po 3 letech se mnou, tak mu to podle mě ještě chvilku potrvá 😁) 🙂 (A jedna lahvička pro celou rodinu je navíc další místo v koupelně 🙂)
5) líbí se mi i ty lahvičky, takové příjemné barvy mají a v koupelně by nenarušily estetiku. To už je detail, ale také to není špatné 🙂

6. únor 2023

Mám 18m syna a 5letou dceru. Oba mají sklony k seboree a synovi rostou zuby, takže je permanentně opruzeny. Ocením tak vyzkoušení kosmetiky, která by nám s tím pomohla.

7. únor 2023

Sice už jsou děti starší, ale syn má velmi husté vlásky, proto myslím, že šampon otestuje nejlépe a dcera má zase extrémně citlivou pokožku, které se jen tak žádný přípravek nezavděčí. Já k tomu ráda fotím a píši příspěvky, proto jsme ti praví, na otestování těchto přípravků.

7. únor 2023

Ráno mažeme pletovym krémem obličej,když jdeme ven,tak krém od Uriage a ten samý používáme i před spaním...jen nám teda už nepomáhá na ekzém,tak budeme hledat jiný.

7. únor 2023

Moje vlasatá půlroční princezna. Věčně zpocená, takže koupem denně včetně vlásků. Oba rodiče jsme atopici, malá zatím (ťuk ťuk) v pořádku. Používáme kosmetiku Uriage pro miminka se sklonem k atopii, mýdlo, šampon, olej po koupeli, krém na prdýlku a teď v zimě krém na obličej proti zimě a větru.

7. únor 2023

Rádi bychom kosmetiku vyzkoušeli, syn Tobiáš má rok a půl a má sklony k atopickému ekzému. Každý den po koupání mažeme tělovým mlékem a když vyrážíme ven, používáme cold krém.

7. únor 2023

Mám doma tříletou Gábi, která zejména jako miminko měla problémy s pokožkou i se seborelou. Starší bude brzy šest. Teď po koupeli mažeme hlavně obličej a ruce. Rady bychom produkty vyzkoušely. Zatím s nimi zkušenosti nemáme.

7. únor 2023

Starší syn neměl s pokožkou nikdy žádný významný problém, ale náš roční syn má od té doby, co měl ATB nějaký atopicky ekzem na nohu, kterého se nemůžeme zbavit. Rada bych našla konečně něco, co nám problém vyřeší. 🙏

7. únor 2023

Mladší dcera má sklon k ekzému, takze velmi pečlivě vybírám prací gel, párkrát jsem si ho i vyráběla, po vyloupání ihned mazu, krém volím dle stavu kůže, když je hrubá volím jiný než kdyz je normální a jen normálně promazavam. Když je hrubší, mazu dvakrát denně a když začíná ekzém, tak dle stavu ekzemu.

7. únor 2023

@molymoly *vykoupání ne vyloupání :D

7. únor 2023

Snažím se volit přípravky, které jsou šetrné k dětské pokožce. Po koupání mažeme, aby nebyla suchá pokožka. Testoval by Eliášek, kterému příští týden bude měsíc 🙂

8. únor 2023

Mám dvě děti 4,5 roku dcera a syn skoro 2 měsíce. Oba s velice citlivou pokožkou, jen tak něco jim nesedí, proto rádi zkusíme.

8. únor 2023

Testovali by oba synové (rok a půl a 3 a půl), kteří od narození trpí na exemy a těžko vybíráme kosmetiku. Každý den několikrát promazáváme, a do koupele dávám olej nebo oves ale velké zlepšení není. Navíc má straší syn extrémně jemné vlasy, které se mu krabatí.

8. únor 2023

Máme doma od 27.ledna novorozence,třetí děťátko 😊 U starších děti jsem složení kosmetiky neřešila,ale teď chci pro synka opravdu šetrnou přírodní péči.Používáme mast proti opruzeninam na zadeček,mycí olejové do koupele,po koupání mazeme cele telicko.A vlásku máme také hodně,takže se bude hodit i sampon 😊

8. únor 2023

Máme doma dva rarášky trpící atopickým ekzémem.😦Výběr kosmetiky u nás záleží hlavně na složení, aby bylo co nejšetrnější k pokožce, ale málokterá kosmetika našim dětem sedne.😔Po sprše musíme každý večer a i ráno mazat krémem nebo olejem. Tuto kosmetiku by určitě testovali oba jak syn (4,5 let) tak i dcerka (1,5roku).

8. únor 2023

Mám doma dva syny, jednomu jsou 2,5 roku a druhému 3 týdny. Oba po porodu měli problémy se suchou pletí,nyní s tím bojujem u miminka, musím denně mazat vazelínou a koupat obden ve vodě s kapkou oleje. U staršího mažu preventivně obličej nyní kvuli mrazům a koupeme denně,ale mýdlo používáme obden,kvůli vysušování pleti.

8. únor 2023

Všechny moc zdravím 🙂 Naše jedenáctiměsíční holčička má stejně jako její dva starší sourozenci velmi citlivou pokožku. V poslední době se jí objevila na pažích suchá místa, která vypadají jako ekzém, musíme je tedy pořádně promazávat. A protože začíná vyvádět psí kusy, vleze všude (i tam, kde nemá) a bere všechno do rukou, voda v kombinaci s mýdlem je u nás v pohotovosti od rána do večera. Už od miminka o její pokožku pravidelně a poctivě pečujeme. Používáme šetrnou kosmetiku: koupelovou bylinkovou lázeň a pěnu do koupele, pěnu nebo mýdlo na mytí, tělové mléko, olejíček, pleťový krém, krém na zadeček. Dcerka miluje každodenní večerní rituál, kdy namažeme celé její tělíčko krémem, namasírujeme bříško a nožičky, převlékneme do pyžamka 😊 Máme svou "zajetou" značku kosmetiky, ale rády poznáme i něco nového, a třeba se nám dětská přírodní kosmetika natolik osvědčí, že ji budeme kupovat pravidelně.

8. únor 2023
Autor komentář smazal

To by nás zajímalo, pač naše Julinka má opravdu citlivou pokožku a hodně suchou, občas se i škrábe, dobře ji dělají zatím jen přírodní mýdla co vyrábí moje kamarádka, jinak cokoliv jiného nás zatím úplně nepresvedcilo, tak třeba by to bylo po dlouhé době překvapení a fajn koupánícko, mazanicko 😉

8. únor 2023

Ráda bych otestovala u dcerky, miluje vodu a tak by bylo fajn otestovat kvalitní kosmetiku. Nejvíce mě zaujal šampon. Za prvé kvůli rozčesávání, dcerka má dlouhé a vlnité vlasy, které se opravdu několikrát denně zacuchaji i v culiku 🙈 a za druhé s tím souvisí i pokožka hlavy, protože díky dlouhým vlasům od narození, jsme se stále ještě nezbavily seborei...

8. únor 2023

Dceři Magdalénce teď bude 11 měsíců, je to malej plaváček. Koupání, jak už v bazéně nebo ve vaně miluje. S pokožkou nikdy neměla problémy, netrpí na žádné pupínky ani žádný ekzém. Nemáme žádnou rutinu a tak malou koupu ob den. Po každém koupání mažeme celé tělíčko a preventivné po každém přebalení mažeme prdku, dost čast má poslední dobou červený zadeček. Od malička se jí rychle mastí vlásky a tak zrovna hledám vhodný šampon. Kosmetiku používáme jinak různou, zatím jsme si nenašly žádnou oblíbenou značku, a tak rády vyzkoušíme něco nového 🙂

8. únor 2023

Rada bych vyzkoušela nějakou kosmetiku které by mě i mému malému princi pomohla .
Jelikož hodně dlouho bojují s tím že se mu každý měsíc na tele vytvoří pipinky které ho moc svědi z ničeho nic . Nejhorší je že si je škrabe a pak má z toho suché stroupky . A k tomu ve vlásek se mu vytváří jako by mléčné krusty ale nejsou to . Začíná to suchým flickem který odpadne a začne hnisat pak sám od sebe uschne vyschne a už není ale když je toho moc není to moc příjemné .
Syn má čerstvě 2 ročky
Budeme rádi když otestujeme kosmetiku která by nám mohla na takový problém pomoct .❤️❤️❤️

8. únor 2023

Syn měl nedávno 3 roky a je to náš vlasatý princ a furt hází s vlasy, probírá si vlasy. Rád se koupe a umývá vlásky. Právě proto si myslím, že jsme ti praví. 🥰 Tady, jak spinká. 😉

9. únor 2023

Dobry den mame 8 rocnu slecnu a nepouzivame ziadnu bio kozmetiku nemame ziadne kozne problemy.Zaujimal by ma rozdiel v pouzivani obycajnej kozmetiky s drogerie ako su detske sprchace a sampony od tych Vasich.Stoji za to pouzivat prave tu Vasu kozmetiku?

10. únor 2023

Mám 15 mésiční holčičku která má citlivou pokožku ze sklonem k červenání a suchýma mýstama za krkem a na nožičkách skoušíme leda cos ale nezabírá,proto bychom moc rádi skusili testovat

10. únor 2023

Mám ročního syna. Naštěstí netrpí na kožní problémy takže nepotřebujeme žádnou speciální kosmetiku ale máma ráda když voní a ráda zkouším nové věci. Proto by mě zajímala tato kosmetika jaké jsou rozdíly oproti obyčejné kosmetice z drogerie. Posílám foto Samika

10. únor 2023

16 měsíční Melánie by se ráda zapojila do testování 👸🏼 Jak je vidět, materiálu na testování šamponu má na svůj věk až až. Její pokožka je však extrémně citlivá a tak maminka vybírá jen tu nejšetrnější kosmetiku, proto by ráda vyzkoušela i Kii-baa 🫧

10. únor 2023

Jsem maminkou 8 měsíčního chlapečka. Po koupání natíráme obličej krémem a tělíčko mandlovým olejem. Snažíme se často prebalovat a větrat, abychom předcházeli opruzenemu zadečku. Syn má rád ve vaně hodně pěny 🙂 a rád zkouší nové věci 🙂

10. únor 2023

Dceru koupu v hypoalergenní olejové lázni.Po koupeli namažu tělíčko roční dcerky olejem od Weledy.Šampon používám také přírodní kokosový od FeelEco.Zadeček mažu krémem od Museli.

10. únor 2023

Mam 18mesicni holcicku. Koupu ji v setrnem pripravku pro deti s mandlovym olejem. Ma citlivou kuzi, musime tedy casto prebalovat, to pouze omyvam vodou a nasledne promazavam zadecek. Nekdy se ji tvori flicky na kuzi, na ty pouzivam opet pripravek s biomandlovym olejem, nebo telove mleko s vytazky z ovsa. Kdyz jdeme ven a je zima a vitr, mazu ji oblicej specialnim ochrannym kremem urcenym do tohoto pocasi.

11. únor 2023

Máme 2letého testera. Používáme kvalitní kosmetiku - Weleda, Bioderma, Bepanthen, ale na druhou stranu se snažíme to celkově s kosmetikou nepřehánět, spíš používat v rozumné míře ...

11. únor 2023

Dobry den, máme 1,5 letého chlapečka. Musíme jezdit do německa pro sprchovy gel. Od jeho narození jsem používala krém s levandulí pro klidně spaní. Nyní jsem koupila dětskou Niveu a bohužel nám nevyhovuje :( Rádi otestujeme vaše výrobky 🙂

12. únor 2023

Dobrý den,mám dceru 20mesiců má sklony k ekzémům po mě a opruzeninam moc bych byla ráda kdybysme dostali možnost testovat kosmetiku vyzkoušeli jsme vše možné a nic nepomáhá děkuji

16. únor 2023

Ráda bych kosmetiku vyzkoušela. Dcera má teď přes zimu pár suchých místeček hlavně na kolínkách a na bříšku. Po poradě s doktorkou co s tím tak nám řekla ...hlavně mazat, hlavně mazat. takže bych ráda vyzkoušela i tuhle kosmetiku kterou vůbec neznám. Přikládám fotku jak mi malá s mazáním pomáhá.

16. únor 2023

Máme doma 5 letého ďáblíka.Má suchou pokožku se sklonem k ekzému a často ho svědí. Koupeme hlavně ve vodě s Linolou ale ta už mu úplně nezabírá.Za měsíc se mu narodí bráška tak bychom rádi vyzkoušeli kosmetiku pro oba🙂

16. únor 2023

Nelinka má 8 měsíců. Nemá nijak zvlášť citlivou pokožku, ale nepodceňuji její péči. Koupeme každý den a preferuji přírodní kosmetiku, nebo šetrnou na dětskou pokožku. Olejiček máme domácí levandulový. Kosmetika kii-baa vypadá velmi dobře a ráda bych ji s mojí malou princeznou vyzkoušela.

16. únor 2023

Dobrý den, mám syna starého jeden měsíc. Už od narození má suchou a citlivou pokožku, náchylnost na ekzémy. Nyní se mu začalo dělat novorozenecké akné. Bohužel už nevím kterou kosmetiku vyzkoušet, vše ho vysušuje, tak budeme rádi za vzorek. Přeji hezký den.

16. únor 2023
16. únor 2023

Hezky den všem ,mám 3 letou dceru a 3 měsíčního syna.
Dcera naštěstí od mala pokožka bez problému,ale i tak používáme kosmetiku bez parfemace a na mazání máme rádi dětské tělové máslo. Syna od narození mažu arganovým olejem a také jako dceru i tělovým máslem. Moc ráda ale vyzkouším něco nového přírodního.

16. únor 2023

Krásný den, mám měsíční vlasaté miminko a starší děti 9 a 11 let. Vždy preferuji přírodní kosmetiku, zdravý životní styl a řídím se zásadou méně je někdy více. Pečlivě vybírám, jaké přípravky na děti použijí. Hledám šetrnou kosmetiku pro miminko - na obličej, tělo, zadeček a vlásky. S radostí se zapojím do testování a své zkušenosti budu na svých sociálních sítích sdílet s ostatními maminkami.

17. únor 2023

Ahojte, mamičky,
ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktované inernou poštou 🙂
Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.
V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.
❤❤❤
Krásny deň prajeme,
konik_testuje

@adrianasz1, @ajenka2022, @andrysek111, @andy2018, @anettkah, @bertoldina, @chlapecektehu, @danka104, @denny27, @drobnix, @elizabeth66, @evapelclova, @feendulka, @filipi123, @firefly13, @happyprcek, @janousekzhk, @jerrabina, @kaja721966, @kasenka113, @katka_dv, @katus930, @klarietka, @kocickanela, @kubesovaadelka, @lmartinkova85, @lulufafo13, @mamikajuli, @maminkazdenicka, @marketa2221, @martinan123, @mexx672, @molymoly, @mrsmishelina, @msgracia, @natalie_k, @nikajir, @nikkigingerbread, @opicka23, @oplatecka, @pajusz, @petrasnb, @popelucha, @renata_davi, @renny2022, @sooonix, @teerca1, @terezz1, @tez83, @verca5505, @veruvlv, @vlahy, @zuza666

20. únor 2023

@konik_testuje moc děkuji za ❤️ a přeji krásný den 🌷

20. únor 2023

Začni psát komentář...

Odešli