zuzana.79
    Zpráva byla změněna    2. lis 2019    

    Hezký den Vám všem milé Koníkovky.
    chtěla bych tímto příspěvkem poprosit ambasadorky @mummy88 , @rebe , @tratatundra , @ivakalinova , @michalelka , @kristinandbaby , @vanea , @monny3 , @hanica83 , @michaelllas , @kikina7 a další, aby sdílením na svých profilech, podpořily dobročinnou dražbu Modrého koníka, která od včera opět probíhá ve skupině
    ‘‘Charitativní dražba‘‘
    https://www.modrykonik.cz/group/4603/

    Je to krásný projekt s dlouholetou tradicí, který vznikl před šesti lety spontánně tady, mezi maminkami na Modrém koníku, abychom pomohly jedné nemocné holčičce k speciálnímu kočárku.
    Od té doby Koníkovky mezi sebou podpořily mnoho potřebných dětí. Díky dobrým srdcím a šikovným rukám absolvovalo několik dětí rehabilitace, rodiče jim mohli koupit, nebo přispět na důležité pomůcky, které usnadňují jejich, mnohdy nelehké, životy.
    Tyto děti nedostaly do vínku všechno zdraví světa, ale dostaly náruč štěstí a lásky od báječných rodičů. Od nás mohou dostat část ‘‘cesty‘‘ k zjednodušení jejich života.
    Letos pomáháme maličké Taťánce, maminky @18moniik
    Spoustu šikovných holek se pokaždé spojí a vytvoří nádherné věci, které jiné báječné ženy pak v aukci draží.
    Byla by velká škoda, kdyby se o této akci nedozvědělo více uživatelek na ‘‘modrém‘‘ fóru.

    Vy ambasadorky, máte kouzelnou moc oslovit více maminek, protože Vás často sledují kvůli produktům, které jim představujete. Připojte se prosím k úsilí, které každoročně vynakládá @helulea a @vera_vila a povězte o charitativní dražbě dalším uživatelkám.
    Děkuji Vám!

    Charitativní dražba každý rok zahajuje předčasně adventní čas tady na koníku a s ním vždy zavládne více souznění, laskavosti , pokory, pomoci i tolerance, které přes rok občas vymizí. Pojďme si tyhle součásti našich osobností zase ukázat a pomoci malé Taťánce k příjemnějším dnům.

    Dražba výrobků z prvního kola končí již zítra. Celý projekt trvá do konce listopadu.

    Za případné sdílení příspěvku moc děkuji!