blanchehanke
    9. únor 2017    Čtené 95x

    Testování kosmetiky Kawar

    Předně bych chtěla poděkovat skvělému týmu MK, který mi umožnil testovat tuto báječnou kosmetiku Kawar a rovněž měl pochopení pro to, že píšu recenzi až nyní, kvůli zdravotním komplikacím jsem strávila týden v nemocnici.

    S kosmetikou Kawar jsem se nečekaně seznámila již před cca 15 lety, kdy mi má kamarádka žijící trvale v izraelském Tel-Avivu, poslala právě mýdlo a obličejový krém. Ačkoli mi v té době bylo sladkých 15 a má pleť divočila, tvář jsem po použití této kosmetiky měla krásně čistou a jemnou. Proto jsem zajásala, když jsem zde na MK viděla výzvu na testování a neváhala se přihlásit.

    Milý kurýr mi domů dovezl balíček, který obsahoval:

    - Kawar sůl do koupele - Kawar mýdlo s obsahem soli- Kawar šampon na vlasy- Kawar tělové mléko- Kawar denní krém- Kawar krém na ruce- Kawar pleťovou masku

    Zde si dovoluji popsat svoje dojmy z testovaných produktů:

    1) Kawar sůl do koupele a 4) Kawar tělové mléko - za mě bezkonkurenční kosmetická dvojice zejména v tuhé zimě, která letos zavládla. Tato kombinace mě zachránila od šupinek a suché kůže nejen na exponovaných místech jako jsou hřbety rukou, lokty, kolena. Kůže je vláčná, nesvědí a neloupe se, což je můj velký a častý problém v zimním období. Tělové mléko krásně a dlouho voní, navíc má nemastnou konzistenci, nezanechává film, nemastí oblečení a rychle se vstřebává. Jen pozor, nemazat se hned po holení nohou, přípravek opravdu obsahuje sůl z mrtvého moře, takže může na čerstvě oholené kůži pálit ;)

    2) Kawar mýdlo s obsahem soli - přiznám se, že ačkoli to někteří kosmetičtí odborníci neradi vidí, mně speciální mýdla na obličej nevadí, právě naopak. Takže tento produkt jsem využila nejen na tělo, ale cca dvakrát týdně jsem si pomocí jeho a peelingové rukavice pořádně vycídila obličej.

    3) Kawar šampon na vlasy - z celého testování pro mě asi největší oříšek z toho důvodu, že na rozdíl od ostatních přípravků, blahodárný efekt nebyl vidět hned. Když jsem ale překonala prvotní dvě mytí a vydržela, vlasy jsou mnohem pevnější a lesklejší.

    4) Kawar tělové mléko ad bod 1)

    5) Kawar denní krém - jak už jsem avizovala na svém profilu, denní krém pro mě byl a zůstane top, po vypotřebování si ho určitě znovu koupím. Rychle se vstřebává, takže ráno nemusím čekat s nanášením make-upu, tvář se méně leskne a hlavně mám krásně čistou, hladkou a jemnou pleť bez pupínků, ačkoli právě procházím rozbouřeným obdobím šestinedělí a spánků mám hodně málo.

    6) Kawar krém na ruce - stal se nutnou součástí mého nočního stolku. I když si teď myju kvůli novorozené dceři ruce ještě častěji než dřív, nemám suché hřbety rukou, jako tomu jindy bývalo. A hlavně ta krásná vůně! Plusovým bodem navíc je ultrarychlé vstřebání a nemastný film.

    7) Kawar pleťová maska - pro mě velká lahůdka ačkoli můžete postrašit okolí, když třeba nečekaně zazvoní pošťák, výsledek stojí za to. Masku jsem používala 1-2x týdně a myslím, že spolu s denním krémem jí můžu právem poděkovat za krásnou pleť.

    Ještě jednou velké díky za možnost testování této kvalitní kosmetiky, kterou můžu s čistým svědomím všem jen DOPORUČIT!

    evejka
    6. únor 2017    Čtené 43x

    Moje testování KAWAR

     Je to poprvé, co jsem se zapojila do testování a jsem velmi ráda, že jsem byla vybraná zrovna na balíček kosmetiky Kawar. O kosmetice Kawar jsem neslyšela a byla jsem zvědavá, čím mě Mrtvé moře oživí. 

    Hned na začátku jsem byla mile překvapená rychlostí doručení balíčku a následnému obsahu produktů: mýdlo, krém na ruce, tělové mléko, pleťová maska, sůl do koupele, denní krém a šampon. 

    Začala jsem ihned zkoumat složení, datum expirace a opět velká radost, produkty všechny byly čerstvé s expirací do roku 2019 včetně země původu - Jordánsko. A pak nastala láska na první pohled, tedy, spíš očich.

    Jako první jsem otevřela tělové mléko, produkt má plastové víčko chráněné alobalem, který šel trochu špatně strhnout. Ale následně mě překvapila jemná textura a neskutečně čistá vůně, která se krásně vrství s jakýmkoliv parfémem. Je to jako když vystoupíte ze sprchy, harmonizující a naprosto unisexová, kterou ocení muž i žena. Vzhledem k zimnímu období a velmi vysušené pokožce jsem se hned po sprše namazala. Překvapilo mě okamžité vstřebání a vyhlazení pokožky, lotion nezanechává vůbec mastný film, a přesto je pokožka hladká. Pro mě neskutečné překvapení a must have v rodinném kosmetickém balíčku!

    Následoval denní krém a stejné překvapení, klidně lze používat také jako bázi pod makeup, pleť byla ihned rozjasněná, svěží, vláčná a jemná na dotek. Velmi rychle se vstřebává a nezanechává pleť mastnou. Se stejným úspěchem jsem zařadila mezi recenzeované produkty i krém na ruce. 

    Šampon mě nenadchnul, ani neurazil, má příjemně mořskou vůni, kterou si tedy spíš užívají děti a manžel, přestože při zatečení do očí umí pěkně zaštípat. Vzhledem k mé struktuře vlasů nebylo jednoduché je následně rozčesat, takže ho hodnotím jako spíše neutrální. Jen při manipulaci se při druhém mytí hlavy manželovi hned ulomilo víčko.

    S bahenní maskou a solí do koupele jsme zažili spoustu srandy, místo maminčiny relaxace relaxovali všichni z rodiny. Hra na Jožina z bažin měla úspěch. Textura masky a vůně je opravdu bahenní, stačí 5-10 min, nemám problémy s pletí, takže jsem nepozorovala výrazné změny. Solná lázeň byla příjemná, ale spíše šlo o teplotu vody, než o sůl.

    Co se týče mýdla, byl to nejslabší kousek z balíčku kosmetiky Kawar. Ne snad, že by bylo špatné, ale doma používáme pouze tekuté mýdlo a není kam ho odložit, takže nám ve sprcháči dělá mapičky a čekám, kdo na něm uklouzne.

    Podtrženo sečteno….kosmetika Kawar mě mile překvapila, doobjednám si další mléko, krém na ruce a denní krém. Vzhledem k cenám uváděným na netu je to hodně muziky za málo peněz  děkuji týmu MK za možnost testování a budu se těšit na případnou spolupráci dál.

    mishka
    5. únor 2017    Čtené 121x

    Test kosmetiky KAWAR

    Na testování kosmetiky jsem se moc těšila. Deset let fungování na Koníku, ale poprvé jsem se zapojila do takovéto akce a byla jsem nadšená, že jsem byla vybrána. Mám dva malé raubíře, času pro sebe málo. Trošku problematické bylo už dodání balíčku, což mě trochu zamrzelo – dopravce neměl můj tel. kontakt, takže doručovali několikrát a paní řidička to dosti nelibě nesla a byla velmi nepříjemná. Bohužel chyba pravděpodobně na straně odesilatele, protože telefonní číslo jsem uváděla, ale odesilatel už zřejmě ne.

    Už po vybalení mě mile překvapil design výrobků i to, že obsah balíčku byl velmi bohatý:

    • Šampon pro normální vlasy
    • Mýdlo se solí a minerály z Mrtvého moře
    • Koupelová sůl z Mrtvého moře
    • Tělové mléko s minerály z Mrtvého moře
    • Pleťová maska s Aloe vera a minerály z Mrtvého moře
    • Denní krém na obličej s minerály z Mrtvého moře
    • Krém na ruce s minerály z Mrtvého moře

    Šampon pro normální vlasy

    Celkově mám velmi jemné vlasy, které se tak mastí, že musím denně mýt. První tři použití šamponu byly doslova za trest – vlasy zacuchané, absolutně nešly rozčesat, k tomu nepříjemné na dotek po usušení. Nevím, co mě vedlo k tomu, zkoušet šampon stále dokola, nicméně musím říct, že od čtvrtého použití jsem se šamponem začala být spokojená… Vadí mi, že málo pění, mám raději pěnivější šampony, ale celkově jsou po něm vlasy takové svěží, krásně voňavé a lesklé. Mastí se tedy stále stejně a musím mýt denně, ale ještě jsem nenarazila na šampon, který by na toto pomohl. Ocenila bych ještě balzám nebo kondicionér, ale ten, jak jsem se dívala, tato značka bohužel nenabízí (nebo jsem nenašla).

    Mýdlo se solí a minerály z Mrtvého moře

    Nejsem zvyklá používat tuhá mýdla, zásadně kupuji tekutá. Ale moje kluky tohle opravdu dost bavilo, dost často jsme mýdlo lovili na druhé straně koupelny. Ale vážně – mýdlo mi přišlo takové neutrální (používala jsem tedy jen na ruce), neměla jsem po něm ruce vysušené, ale ani nijak extra mne nenadchlo. Nemám ale s čím srovnat. Jistě to není výrobek, který bych si ještě někdy koupila, zůstanu u tekutého a svých oblíbených značek.

    Koupelová sůl z Mrtvého moře

    Na sůl do koupele jsem se těšila asi nejvíc. Sáček vyšel na tři koupele. Byla jsem ale celkem zklamaná – relaxaci ve vaně mám jednoznačně spojenou i s nějakou vůní. Sůl je úplně přírodní – není dobarvovaná ani parfemovaná, což na jednu stranu je určitě dobře, na druhou stranu 20 minut ležíte ve vodě a nemáte vůbec pocit, že prožíváte něco „výjimečného“. Ani po koupeli jsem neměla pocit, že sůl nějak prospěla mému tělu. Při poslední koupeli jsem použila alespoň vonný olejíček, ale ani tak jsem nebyla moc spokojená. Takže sůl pro mě osobně bylo celkem zklamání.

    Tělové mléko s minerály z Mrtvého moře

    Naopak tělové mléko musím pochválit, s tím jsem byla spokojená moc. Jako ostatní výrobky má moc příjemnou, lehkou vůni, krásně se roztírá, rychle se vstřebává, takže se člověk ještě hodinu ke všemu nelepí 😉 Celkově tělové mléko mohu doporučit.

    Pleťová maska s Aloe vera a minerály z Mrtvého moře

    Několik masek tohoto typu jsem již vyzkoušela, tak zde můžu myslím porovnat. Mám problematickou pleť, a to opravdu hodně. Neustálý boj s akné celý život, nepomohlo zatím nic. Pleťová maska ne, že by mě akné zbavila, ale zlepšení jsem určitě pocítila. Pleť po ní byla vypnutá, jemná, možná i trochu ubyly rozšířené póry kolem nosu. Jako negativum hodnotím konzistenci – i po opravdu řádném protřepání je maska hodně tekutá, nanášení nebylo úplně jednoduché, pokud nechcete mít půl koupelny od bahna. Buď bych ocenila hustší, nebo jiné balení – např. kelímek, kde bych si mohla masku rukou nabrat. Druhé negativum je vůně, nebo v tomto případě zápach… Jistě, bahno je bahno, ale tohle je opravdu síla, měla jsem problém těch pár minut vydržet. Ale za ten výsledek to stálo! Masku si budu kupovat dál, celkově jsem s ní byla moc spokojená 😉

    Denní krém na obličej s minerály z Mrtvého moře

    Denní krém je pro mě dalším silným výrobkem z testovacího balíčku. Používala jsem po aplikaci masky. Nemám k němu žádné výhrady, je lehký, příjemný, snadno se roztírá, hezky voní. Druhý výrobek, který bych si s radostí koupila. Chyběl mi k tomu noční krém, ale to už bych chtěla moc.

    Krém na ruce s minerály z Mrtvého moře

    Jednoznačně nejsilnější článek tohoto testu. Ruce mám šílené – suché, popraskané, klouby zarudlé. Krém naprosto perfektní, měla jsem ho v kuchyni na lince a po každém namočení rukou jsem namazala, ruce úžasně jemné, krém se rychle vstřebá a nezanechává žádný mastný film, hezky voní, je takový lehoučký.. Jeden z TOP krémů na ruce, který jsem zatím vyzkoušela, perfektní!

    Děkuji moc MK i Kawaru za možnost testování, můžu říct, že mě to moc bavilo a určitě jsem objevila pár výrobků, které si ráda koupím a budu používat dál 😉

    marianned
    5. únor 2017    Čtené 58x

    Testování kosmetiky Kawar

    Jsem velmi ráda, že teď můžu psát tenhle článek a že jsem se mohla celého testování zúčastnit (za což moc děkuji MK). Byla jsem moc ráda, že mě do testování vybrali, ale i přesto jsem nečekala žádné zázraky. S kosmetikou z Mrtvého moře jsem měla jen velmi malé zkušenosti a asi žádný produkt jsem nikdy nezkoušela déle. O značce Kawar jsem slyšela poprvé. Ale musím uznat, že jsem byla opravdu velmi mile překvapená.

    Testovala jsem tedy 7 produktů přípravků z Mrtvého moře z Jordánských břehů Mrtvého moře - mýdlo, krém na ruce, tělové mléko, pleťová maska, sůl do koupele, denní krém a šampon. 

    Mojí absolutní TOP trojicí se stal krém na ruce, denní krém a tělové mléko. Vždycky jsem měla problémy se suchou pokožkou, hlavně na nohou a na čele. V zimě o to horší. Nikdy jsem ale neměla v ruce krém, který bych si mohla namazat na obličej, nevysušoval by a zároveň bych v podstatě mohla hned odejít z baráku a nemít na sobě tlustou vrstvu nevstřebaného krému. Takže tohle je pro mě asi největší plus. Večer se vždy mažu mastnými krémy, to mi tolik nevadí, pokud jdu brzy spát, ale přes den mi to opravdu vadilo, proto jsem třeba krémy na ruce téměř nepoužívala - pocit mastných rukou jsem opravdu nesnášela. Zároveň se těším na delší testování tělového mléka - jsem teď v 29tt a jsem velmi zvědavá, jestli mi pomůže i proti striím, které se mi minulé těhotenství bohužel objevily.

    Jako další veliký bonus k tomu, že je kosmetika přírodní a nezanechává žádný mastný film, musím přidat i vůni. Pro mě jednoznačně úžasně příjemná neutrální vůně.

    Poslední bonus je ten, že jsem v době testování trpěla lehkou mykózou na noze, která mi používáním mýdla téměř zmizela, což jsem opravdu nečekala. Takže věřím, že i pro jiné kožní problémy, jako je lupénka, by mohla být tato kosmetika řešením.

    Jediný produkt, který mě moc nenadchl, je všemi vychvalovaná maska s bahnem z Mrtvého moře. Masky sama moc nepoužívám, protože s akné problémy opravdu nemám, ani jiné problémy v oblasti obličeje. Spíš jen ta suchá pokožka na čele. Proto mě i zajímají ostatní recenze, protože si myslím, že ženám se mastnou nebo smíšenou pokožkou by mohla opravdu pomoct. Já jsem po ní hezčí pleť neměla a pálení při smývání masky mi celkem vadilo.

    Zbylé produkty - šampon a sůl do koupele mě ani nenadchly, ani mi nevadily. Vlasy jsem měla po použití šamponu tak nějak stejné a u soli jsem si spíš užila tu teplou vodu než účinky soli. 

    Abych celkově zhodnotila kosmetiku z Mrtvého moře od značky Kawar, musím napsat, že je moc super. Ke své trojici se stoprocentně vrátím a rozhodně jsem si tu milou "povinnost" v podobě testování a hýčkání se přírodní kosmetikou moc užila.

    Tak směle do toho!

    jaja01k
    5. únor 2017    Čtené 62x

    Moje testování kosmetiky KAWAR

    O kosmetice Kawar jsem poprvé slyšela zde na Modrém koníku, když se objevila výzva pro maminky, aby se přihlásily k jejímu testování. Podle popisu mne výrobky velmi zaujaly, hlavně proto, že produkty z Mrtvého moře prý působí dobře při problémech s ekzémem, který mě po narození dětí začal hodně trápit. Hned jsem si řekla, že tohle bych chtěla vyzkoušet a přihlásila jsem se. Jakmile přišel balíček obsahující tělové mléko, denní krém, krém na ruce, šampon, mýdlo, pleťovou masku a sůl do koupele, pustila jsem se do testování. A zde jsou výsledky.

    SŮL DO KOUPELE

    Sůl se dobře rozpouští, nijak výrazně nevoní. Po koupeli jsem se cítila velmi příjemně a hlavně jsem neměla vysušenou pokožku jako po použití pěny.

    MÝDLO S OBSAHEM SOLI

    Mýdlo jsem používala na mytí rukou. Potěšilo mne, že nemá žádnou výraznou vůni a dělá mi dobře na ekzém, s kterým mám právě na rukou největší problémy. Tohle mýdlo mi vyhovuje mi více než mýdlo tekuté.

    ŠAMPON NA VLASY

    Mám husté, vlnité a dosti nepoddajné vlasy a málokterý šampon mi vyhovuje. Když jsem si poprvé na vlasy nanesla šampon Kawar pro normální vlasy, měla jsem pocit, že už je nikdy nerozčešu a budu vypadat jako ovce. Proto jsem raději hned použila ještě svůj obvyklý kondicionér. Podruhé jsem se rozhodla, že musím vyzkoušet, co mi s vlasy udělá samotný šampon. Kupodivu jsem vlasy bez problémů rozčesala a neměla jsem problém udělat si slušný účes. Pokračovala jsem v testování a přestože jsem ze začátku měla pocit, že tohle není šampon pro mě, po třech týdnech jsem si na něj zvykla a zjistila jsem, že mi vlastně vyhovuje.

    TĚLOVÉ MLÉKO

    Tělové mléko je úžasné, tomu nemám co vytknout. Má příjemnou osvěžující vůni, výborně se roztírá, pokožka je po něm krásně vláčná. Po namazání se vždy cítím nabitá energií.

    DENNÍ KRÉM

    Stejně jako tělové mléko jsem si denní krém velmi oblíbila. Moc dobře se roztírá, je lehký a svěží, nezanechává pleť mastnou. A obstál i v mrazivém lednovém počasí.

    KRÉM NA RUCE

    Krém na ruce je asi můj vůbec nejoblíbenější výrobek z testovacího balíčku. Oceňuji hlavně konzistenci, moc dobře se roztírá, nezanechává ruce mastné. Krém mi dělá dobře na ekzém, který se mi na rukou teď v zimě zhoršil. Po třech týdnech pravidelného používání několikrát denně se mi nejhorší a nejvíce vysušená místa zlepšila a také mi působí velkou úlevu při svědění.

    PLEŤOVÁ MASKA

    Pleťová maska je jediný produkt z balíčku, o kterém určitě vím, že už si ho nekoupím. Maska má tekutou konzistenci a kvůli tomu se špatně nanáší. Vůně není zrovna příjemná, ale to se dá od bahna očekávat. Největší problém byl, že mě po nanesení dost pálila pleť a k příjemné relaxaci měla tato zkušenost opravdu daleko. Po smytí jsem měla pocit, jako bych si obličej vydrhla smirkovým papírem. Věřím, že někomu může tato maska vyhovovat, jistě záleží na typu pleti, mně ale vůbec nesedla. Můj manžel ji vyzkoušel a žádný problém neměl, ale nijak zvlášť nadšený také nebyl.

    Jsem ráda, že jsem díky Modrému koníku měla možnost vyzkoušet něco nového. Celkově jsem byla s produkty Kawar spokojená a jelikož už jsem si zjistila, kolik výrobky stojí, určitě si některé pořídím znovu a další vyzkouším.

    barusenka
    5. únor 2017    Čtené 50x

    Testovaní kosmetiky Kawar

    Během měsíce ledna jsem měla příležitost zapojit se do testování kosmetických výrobků společnosti Kawar. Dle výrobce je kosmetika Kawar z Mrtvého moře spojením blahodárných účinků Mrtvého moře a moderních výrobních postupů. Obsahuje draslík, hořčík, brom a další minerální látky a stopové prvky a prospívá tak nejen kráse ale i zdraví (koncentrace minerálů a stopových prvků v soli a bahnu z Mrtvého moře je desetkrát vyšší než v jiných mořích). A to, co si budeme povídat, zní opravdu velmi lákavě. Proto jsem se na testování velmi těšila a musím říct, že nejsem zklamaná.

    Konkrétně jsem měla možnost otestovat denní krém, krém na ruce, mýdlo, tělové mléko, pleťovou masku, šampon na vlasy a sůl do koupele.

    Co se týká prvního dojmu, obaly všech produktů (s výjimkou šamponu)  mají jednotný a jednoduchý design, tuby mají jemně žlutou barvu se stříbrnými detaily a dle mého názoru ani neurazí, ani nenadchnou. Vůně je jemná, přírodní a velmi příjemná.

    A teď trochu více k jednotlivým výrobkům.

    Denní krém s minerály z Mrtvého moře

    Recenzi začínám jedním ze svých favoritů. Co se týká mé pleti, je normální až smíšená, s občasným výskytem sušších míst i mastných pupínků. A jelikož je mi již přes třicet, objeví se občas i nějaká ta drobná nebo méně drobná vráska. Denní krém používám i mimo testování denně.

    První dojem - u denního krému musím vyzdvihnout jeho praktické balení, které pomůže snadnému dávkování a aplikaci. Krém má jemnou vůni a lehkou, ne příliš hutnou konzistenci. Velmi dobře se roztírá i vstřebává a nelepí. Po prvním použití jsem měla příjemný, svěží pocit. Pleť byla jemná a dostatečně hydratovaná.

    Po třech týdnech používání - mé nadšení tímto krémem stále trvá. Krém je velmi příjemný při použití, nedráždí pokožku, neobjevily se mi po něm ani suchá, ani mastnější místa. Pleť je dobře hydratovaná, jemná, působí svěžím a zdravějším dojmem. Tento krém si určitě najde místo v mé kosmetické výbavě.

    Pleťová maska s aloe vera a minerály z Mrtvého moře

    První dojem - co se týká pleťové masky, mé první seznámení s ní bylo poměrně dramatické. Na obalu masky je uvedeno, že se má před použitím protřepat, což jsem sice provedla, ale ne dostatečně, takže naši koupelnu pokryla hnědá voda nepříliš lákavé vůně. Mé doporučení tedy zní, opravdu pořádně protřepat! Ale tady negativa končí a i maska se stala jedním z mých oblíbených kosmetických produktů. Její vůně není tak jemná a příjemná jako u ostatních výrobků této značky, ale ve výsledku mi to nijak nevadilo. Spolu s konzistencí a barvou působí dojmem přírodního bahýnka. Po prvním použití byla moje pleť příjemně vyčištěná, ale ne podrážděná.

    Po třech týdnech používání -  masku jsem používala 2-3 týdně, a to po dobu cca 5 - 7 minut (při delším použití již pleť trochu nepříjemně pnula). Maska pleť dostatečně vyčistí, pleť je po ní jemnější a vypnutější. I masku budu používat určitě i nadále.

    Mýdlo se solí a minerály z Mrtvého moře

    První dojem - přiznám se, že nejsem příznivcem používání mýdla k čištění pleti a i na tělo používám raději sprchové gely. Přesto jsem mýdlo v rámci testování poctivě používala a musím uznat, že mě mile překvapilo. Po prvním použití pleť jemně vyčistilo, zanechalo ji jemnou. Pleť nebyla vysušená, ani podrážděná.

    Po třech týdnech používání - mýdlo skutečně pokožku nijak nevysušovalo a nedráždilo. Po použití byla pleť svěží a čistá. Myslím, že se mýdlo dobře doplňuje s denním krémem a maskou a určitě jej budu i na dále občas používat.

    Tělové mléko s minerály z Mrtvého moře

    První dojem - co se týká mé pokožky těla, je normální, netrpím na suchá místa, ani jiné kožní problémy. Tělové mléko i tak používám každý den po koupeli. Tělové mléko Kawar má stejně jako většina jejich výrobků jemnou vůni a to je můj první problém. U tělových mlék osobně upřednostňuji více aromatické vůně, prostě do postele s knížkou od  Agathy Christie ráda ulehám s vůní vanilky nebo třeba levandule. Také konzistence mléka nebyla úplně můj šálek kávy, mléko je poměrně tekuté, já dávám přednost spíše hutnější konzistenci. Musím však uznat, že mléko se dobře roztírá, rychle se vstřebává a skutečně nezanechává pocit mastnoty. Pokožka byla po použití jemná.

    Po třech týdnech používání - mléko jsem poctivě tři týdny používala, ale přiznám se, že po testování jsem ho odložila a používám jiné, aromatičtější a hutnější tělové mléko. Ale je to jen otázkou mých osobních preferencí. Pokožka byla i po třech týdnech používání jemná, neobjevila se žádná suchá místa a například i oholenou kůži mléko nijak nedráždilo. Pokud tedy máte rády jemnou minerální vůni, mohu doporučit.

    Krém na ruce s minerály z Mrtvého moře

    První dojem - s pokožkou rukou nemám problémy, nepracuji tvrdě rukama, na nádobí máme myčku, takže běžně krém na ruce denně nepoužívám, používám ho spíše v případě potřeby nebo jako rozptýlení například při čekání, v autě apod. A tady se dostávám k mému problému s tímto krémem, a to je jeho velikost. Balení krému je poměrně velké a tedy nepraktické do kabelky. Krém se ale dobře nanáší, poměrně rychle se vstřebává a nezanechává mastný filtr na rukou.

    Po třech týdnech používání - krém jsem také poctivě po dobu testování používala, ale po jeho ukončení se vracím k jiným krémům, a to z již výše uvedeného důvodu 

    velkého balení. Pokožka rukou je po používání jemná a hebká, takže pokud používáte krém v koupelně, kanceláři nebo třeba v kuchyni a preferujete jemnou vůni, není důvod nedoporučit.

    Šampon na normální vlasy s minerály z Mrtvého moře

    První dojem - Vlasy… vlasy jsou můj dlouhodobý problém. Mám poměrně dlouhé jemné a rychle se mastící vlasy. Vlasy si umývám jednou za dva dny a hledání vhodného šamponu je pro mě srovnatelné s hledáním svatého grálu. Šampon je bezbarvý, gelové konzistence a je v průhledném obalu, což je praktické, protože máte přehled, kolik ho ještě zbývá. Poměrně málo pění, ale neměla jsem s tím problém, aplikoval se mi dobře. Vlasy dobře umyje, je však téměř nemožné jej používat bez kondicionéru. Po prvním použití jsem byla popravdě nadšená, vlasy byly lesklé, čisté a vypadaly objemně. 

    Po třech týdnech použití - jak už to se šampony bývá, po delší době už nejsem tak nadšená, ale stále musím říct, že jsem s ním spokojená a mým vlasům poměrně sedí. Vlasy se mi tak rychle nemastí, i druhý den vypadají čistě a objemně. Velmi pozitivně také hodnotím to, že šampon nedráždí pokožku hlavy. Negativně hodnotím nepoužitelnost šamponu bez kondicioneru. Šampon budu používat určitě i dál a uvidím, jak bude sedět při dlouhodobém používání.


    Koupelová sůl z Mrtvého moře


    Přiznám se, že jsem spíše sprchový typ, relaxační koupelí jednou za čas však také nepohrdnu. Testované balení soli mi vystačilo na tři koupele. Sůl je bezbarvá, bez vůně, rychle se rozpouští a popravdě jsem o ní při koupeli ani nevěděla. Pokožka po koupeli nebyla nijak podrážděná, cítila jsem se příjemně, ale těžko říct, zda to bylo způsobeno solí nebo celkově 20 minutovým relaxem ve vaně. Sůl tedy hodnotím neutrálně.

    Testování kosmetiky Kawar jsem si velmi užila a děkuji koníku za tuto příležitost. Celkově jsem byla s produkty velmi spokojena. Dva hodnotím na jedničku, a to denní krém a pleťovou masku. Šamponu, mýdlu a soli bych dala pomyslnou dvojku a tělové mléko a krém na ruce ode mne dostávají trojku, i když ani jim objektivně není co vytknout.

    edeltraut
    5. únor 2017    Čtené 103x

    Mé tři týdny s Kawarem

    O kosmetice Kawar jsem poprvé slyšela zde na Modrém koníkovi. Zaujala mne a přihlásila se k testování. Mé hlavní důvody byly dva - náš koníček- celkem fyzicky náročný, takže mě občas bolí "celej člověk" a mé kožní problémy. Drobná krupička v oblasti zad a zadních stranách rukou. 

    Vybrali mě a já byla radostí bez sebe. Na balíček jsem se těšila jako malé dítě. Jakmile přišel, hned jsem všechno vyndala, očichala a vystavila v koupelně. Večeři jsem připravila o trochu dřív a zamkla se v koupelně 🙂.

    Sůl do koupele

    První co jsem testovala, byla sůl do koupele. Do té jsem vkládala velké naděje, že mi pomůže s mou vyrážkou. Hned po první koupeli byly zřejmé výsledky - pozitivní výsledky. Pokožka byla příjemně jemná a má vyrážka ztratila podobu struhadla a už to byly jen drobné pupínky o dost jemnější než dříve.

    Během testování jsem koupel okusila třikrát. Pokožka je taková vláčná a jemná. Vyrážka se drží zuby nehty, ale už není hrubá na omak a kdyby pupínky nebyly vidět, tak o nich ani nevím. S používáním soli budu určitě pokračovat .

    Mýdlo

    Místo sprchového gelu jsem začala používat mýdlo. Jediné co mi na něm vadilo, byla jeho málo intenzivní vůně. Myla jsem s ním celé tělo, nevysušuje a dobře pění. Mýdlo používala i má čtyřletá dcera, i její citlivá pokožka mýdlo snášela dobře.

    Šampon

    Šampon příjemně voní, nezdálo se mi, že by málo pěnil, jak jsem si přečetla v některých recenzích. Po prvním umytí byly vlasy takové suché, hrubé. Umyla jsem dle návodu podruhé a zdálo se, že vlasy jsou jemnější. I když rozhodně ne tak, jak jsem byla zvyklá po použití mého šamponu. Nedělala jsem závěry, nechala vlasy přirozeně uschnout. Vlasy byly na omak jiné, než po použití mého běžného šamponu, ale ne nepřijemně. Byly lesklé, daly se dobře upravit. Takže jsem v testování pokračovala.

    Po třech týdnech nemám lupy!!! Což vidím jako největší pozitivum. Hlava se mi nemastí tak často, takže stačí mýt dvakrát týdně.

    Po třech týdnech se zklidnila pokožka hlavy a i vypadných vlasů je o poznání méně. Takže ač po šamponu nejsou vlasy hedvábně jemné, jsou zdravé!

    Tělové mléko

    Tělové mléko jsem používala 2x týdně po koupeli. Má velmi příjemnou vůni. Krásně se roztírá i vstřebává. Nenechává kůži mastnou, ale je na ní takový příjemný, jemný film. Tělové mléko si užívala i moje Adélka. Pokaždé nakukovala a nenápadně se vyptávala. Tak jsem jí tělíčko namasírovala a promazala také 🙂

    Krém na ruce

    Krém na ruce je zázrak! Bez nadsázky. Krásně voní, skvěle se vstřebává a ruce po něm nejsou mastné, ale zároveň cítím, jak zanechal jakýsi ochranný film. Ruce mažu několikrát denně. Jsou krásně hebké. Nejlepší krém na ruce, který jsem vyzkoušela!

    Denní pleťový krém

    Podobně jako krém na ruce, tak pleťový krém bude mým nerozlučným kamarádem. Voní stejně jako krém na ruce, krásně se vstřebává. Po jeho použití je pleť krásně jemná a vyhlazená. Není to jen můj pocit. Minulý týden mi švagrová povídá: "Ty vypadáš tak nějak odpočatě, mladší...." přisuzuji to zásluhám krému. Po třech týdnech nemám v obličeji žádný pupínek, tón pleti je takový vyrovnaný, žádné červené flíčky apod.

    Maska na obličej

    Protože si masky na obličej obyčejně nedávám, měla jsem z toho trošku strach. Nanesla jsem masku a čekala. Zprvu trošku pálila, zdálo se mi, že pleť se až nepříjemně napíná. Děti se náramně bavily, ale já vydržela!  Po smytí nepříjemné napětí zmizelo a zůstala jen hladká pleť. Masku jsem testovala 2x týdně a ve spolupráci s denním krémem má jistě zásluhu na tom, že si připadám mladší, hezčí a hlavně - bez beďarů 😀

    Mé zkušenosti s touto kosmetikou jsou velmi pozitivní a vřele doporučuji ostatním. 

    Jsem moc ráda, že jsem se k této kosmetice dostala a rozhodně nebude chybět v mé koupelně.

    Děkuji!

    terez_ak
    4. únor 2017    Čtené 77x

    Testování kosmetiky KAWAR 🙂

    Ahoj, poprvé jsem se zapojila na koník testuje a štěstí se na mě usmálo. Snad poprvé jsem něco "vyhrála" a tak se s vámi chci podělit o 3 týdení testování přírodní kosmetiky KAWAR.

    Od 17-ti let mam kožní nemoc lupénku, opravdu to neni nic příjemného, po celém těle i ve vlasech jsou svědivé, suché a loupající se narůžovělé ložiska. Prošla jsem několik klinik, cpala do sebe různé prášky, podstoupila jsem několikrát dost bolestivé laserové odstraňování, patlala na celé tělo X mastí s kortikoidy a chodila jsem také na horské sluníčko, bohužel nic nepomohlo jen se lupénka o trochu zmírnila. Tento rok už jsem to nevydržela řekla jsem si DOST zkusím to přírodně ! 🙂

    Takže tedy mé tetsování:

    Mýdlo

    Je opravdu úžasné! Vůbec po něm nemam uché ruce narozdíl od mýdel která jsem dosut používala.

    Krém na ruce

    Opět stejný zázrak jako s mýdlem, už žádné suché ani vrásčité ruce.

    Krém na tělo

    Nejen že nádherně voní ostatně jako krém na ruce a na obličej ale rychle se vstřebá a nejsou po něm žádné mastné fleky na oblečení. Světe div se lupénková ložiska na nohou a loktech NESVĚDÍ!!! Nejsou už ani narůžovělá ani suchá. Testuji 3 týdny a stále mám ještě půl tuby krému a budu bjednávat další a další, za mě nejlepší z celého balíčku.

    Maska na obličej

    Může vás sice trochu odpudit vůní, ale pokud máte jako já, jak říkam pleť jako puberťák, určitě neváhejte se zakoupením této masky, za celou dobu denního používání, nemám ani jeden pupínek 🙂 Druhá nejlepší věc z balíčku.

    Krém na obličej

    Vždy jsem krém nanesla na pleť po smití masky, pleť byla krásně hebká a hydratovaná navíc se krásně roztírá a stačí opravdu troška.

    Sůl do koupele

    Bohužel jsem nemohla pořádně otetsovat máme jen sprchový kout, takže jsem si párkrát udělala zábaly z rozpuštěné soli, ale za mě nic moc,  ložiska se extrémně vysušila, zarudla a začala pálit proto jsem sůl raději odložila.

    Šampon

    No... Od tohoto produktu jsem čekala víc. Na jednu stranu mám málo vlasů, takže pokud potřebujete trošku objemu tak doporučuji, na stranu druhou hrozně tvrdé a suché vlasy nejen, že se nedají pořádně rozčesat, ale udělají se vám krásné dredy které jsem denně rozčesávala i 15 minut. 

    Doufám že muj článek někomu pomůže při rozhodování a koupi přírodní kosmetiky. 

    Já bych chtěla moc poděkovat za to, že jsem byla vybraná a mohla tuto kosmetiku otestovat, určitě se ráda zapojím do dalšího testování. Mějte hezký zbytek dne 🙂

    rioko
    4. únor 2017    Čtené 112x

    Jak jsem testovala kosmetiku KAWAR

    Když jsem zahlédla nabídku, na testování téhle značky,  nic mi to neříkalo a o téhle značce jsem nikdy neslyšela. Proto jsem s našla na netu, o jakou kosmetiku vlastně jde. Zaujalo mě, že  obsahuje minerály u Mrtvého moře a že má pomáhat na suchou pokožku.

    Podstupuji zrovna docela drastickou léčbu na těžkou formu akné, která má spoustu vedlejších účinků, mimo jiné právě vysychání a praskání pokožky. Zkoušela jsem růžné přípravky, ale úplně mi nic nesedlo a proto jsem se ráda na testování přihlásila. A když mi přišla zpráva, že jsem byla vybraná na testování, měla jsem fakt velikou radost a čekala jsem, kdy balíček dorazí.

    Za pár dnů byl doma a mě velice překvapilo, že to nejsou žádné malé testovací krémy, ale fakt velkých 7 produktů téhle značky, krém na ruce, tělové mléko, šampon, pleťovou masku, krém na obličej, sůl do koupele, tuhé mýdlo.

    Jako přvní jsem se rozhodla vyzkoušet 

    KRÉM NA RUCE

    Pro mě nakonec nejlepší krém na ruce, co jsem vyzkoušela. Ruce mě nejen šíleně vysychaly, ale dělaly se mi i šupinky a byly hrubé. Po krému Kawar byly brzy jemné a hladké a po několika dnech mizely i šupinky. Krém se rychle vsakuje, nezanechává mastné místa  a navíc jemně a příjemně voní. Určitě si ho koupím i na další používání,  protože s žádným jsem ještě tak spokojená nebyla. 

    Pozitiva: jemná vůně, dobře se vstřebává a zanechává krásně hladkou kůži.

    Negativa: pro mě žádná.

    SŮL DO KOUPELE

    Protože si čas na koupel najdu fakt jen zřídka, tak testování koupelové soli  pro mě byla zároveň i výzva a rozhodla jsem se, že aspoň dvakrát týdně si prostě ten relax dopřeji. Takže když děti konečně usnuly, napustila jsem si vanu a nasypala 200 g soli, podle návodu. A pak si užívala zaslouženého relaxu. Koupel mě nejen uvolnila, a zmírnilo se i celkové napětí, ale pomáhala i na bolest kloubů, která je také vedlejší účinek léků, které beru.Po koupeli byla pokožka navíc krásně hladká a nebyla tak vysušená.

    Pozitiva: dobře se rozpouští, uvolňuje a po koupeli nevysušuje

    Negativa: klidně bych brala větší balení 🙂

    TĚLOVÉ MLÉKO

    Stejně jako krém na ruce, se velice dobře nanáší a rychle se vstřebává,  nemusela jsem čekat dlouho a mohla jsem se obléct, oblečení nazamastí. Příjemně voní a pokožka je po něm hebká, suchá místa mi začala mizet a přestala svědit, což mě taky velice sužuje

    Pozitiva: jemná vůně, dobře se roztírá a vstřebává.

    Negativa: pro mě opět žádná.

    PLEŤOVÁ MASKA 

    Plěťová maska pro mě byla ze začátku velké zklamání. Špatně se mi nanášela, přišla mi moc řídká a hned po nanesení mě po něm hrozně pálil obliče. Takže jsem vydržela minutu a šla dolů. Po týdnu mu to nedalo a rozhodla jsem se, že jí ještě dám šanci. Tentokrát jsem tubu s maskou opravdu pořádně promačkala a šla nanášet mnohem lépe. Po nanesení to malinko štípalo, ale během chviličky to odeznělo. Vydržela bych i  10 minut, ale když mě viděla mladší syn Daník, tak se tak rozplakal, že jsem ji smyla po 5 minutách 🙂 I tak to bylo dostačující a pleť byla příjemně hladká, po dvou aplikacích  jsem cítíla, že je plěť napjatější.

    Pozitiva: když jsem přišla na to, jak se to dělá správně, lehce se nanáší 🙂 pleť je po něm hladší a je to příjemný relax. 🙂

    Negativa: moc příjemně nevoní, ale po zaschnutí už to nejde cítit.

    DENNÍ KRÉM NA OBLIČEJ

    Na obličej mám strach, používat jakýkoliv krém, protože mi to spíš škodí. Ale protože mi po lécich vysychá a loupe se i obličej, rozhodla jsem se vyzkoušet i tento krém. Stejně jako ostatní krémy, příjemně voní. Ale na obličej bych asi dala přednost buď úplně jemné vůni a nebo možná úplně bez ničeho.  Krém se dobře vstřebal, obličej byl hladší. ale po několika dnech se mi začala dělat drobná vyrážka, proto jsem radši krém používat přestala. 

    Pozitiva: krém se opět dobře vstřebává a zanechává hladkou pokožku.

    Negativa: voní příjemně, ale na obličej by stačila vůně úplně jemná.

    TUHÉ MÝDLO

    Mýdlo je určené na obličej, ale na ten nepoužívám žádné mýdla, protože jsm tohle použila na dekolt a ruce. Dobře pění, hezky voní a dobře se smývá. Ruce jsou hladké, ale  je potřeba je pak namazat, stejně jako po každém tuhém mýdle

    Pozitiva: dobře se napění i opláchne, smyje z rukou nečistoty, zanechává hladkou kůži.

    Negativa: je potřeba pak kůži namazat krémem.

    ŠAMPÓN NA VLASY

    Na šampón jsem se se těšila asi nejvíc. Po lécích mě nejen vysychá pokožka na těle, ale i v hlavě, dělají se mi šupiny a stroupky a hlava mě fakt hodně svědí. 

    Po nanesení mě mile překvapila opět příjemná vůně, míň už, že se musí šamponu dát celkem dost, aby napěnil. Hned po umytí jsem měla vlasy hrubé a tvrdší a šly velice špatně rozčesat. Nechtěla jsem to ale vzdát, tak příště jsem na ně dala i balzám a tím se problém s rozčesáváním vyřešil. A asi po dvou týdnech používání, začalo ustupovat i šílené svědění hlavy. Sama jsem tomu nemohla ani uvěřit, protože mě to trápilo asi měsíc a nepomáhalo opravdu nic. Pro mě teda zázrak a šampon bude druhá věc, kterou si určitě koupím

    Pozitiva: jemná vůně, když se nanese dost šampónu, tak dobře pění a hlavně pomáha na svědění hlavy a na suchou pokožku

    Negativa: hodně špatně se po něm rozčesávají vlasy

    Na závěr bych chtěla moc poděkovat za možnost testování kosmetiky KAWAR, jsem moc ráda, že jsem díky tomu přišla na úžasný krém na ruce a šampón, který mě zachránil 🙂 Určitě si některé produkty budu i nadále kupovat.

    18moniik
    2. únor 2017    Čtené 109x

    Jak jsem testovala kosmetiku Kawar

    Celkem nedávno jsem se připojila do skupinky konik_testuje, který dává možnost maminkám i ostatním děvčatům zdarma otestovat nabízené výrobky. Stačí napsat pod daný výrobek komentář a čekat, zda se na Vás usměje štěstí. Na mě se to štěstí usmálo a teď mám tu čest napsat recenzi na kosmetickou řadu Kawar.

    Abych řekla pravdu, o kosmetice Kawar jsem slyšela poprvé až tady na Koníkovi a velmi mě zajímalo o co se vlastně jedná. Proto jsem vyhledala si další informace o této kosmetice přímo na oficiálních stránkách http://www.kawar.eu/

    Prodává se i v lékárnách a to mě utvrdilo v tom, že tato kosmetika asi nebude ledajaký "šunt", ale bude nejspíš kvalitnějšího ražení díky vysokému obsahu soli.

    Kosmetika Kawar obsahuje minerály z Mrtvého moře, které mají blahodárný vliv na pokožku. Díky těmto minerálům má kosmetika mimo jiné antiseptické, antioxidační a hojivé účinky, což ocení především lidé se suchou pokožkou, problematickou pletí a všemi možnými problémy. 

                             Začínám poprvé testovat... HURÁ! HURÁ!

    Když mi kurýr přivezl do práce balíček. Nevydržela jsem a hned se začala nadšeně dobývat dovnitř, abych s kolegyněmi něco z toho vyzkoušela. Ne nadarmo se říká, víc hlav víc ví 🙂

    Nyní už testuji delší dobu a musím říct, že jsem celkem spokojená. Některé produkty mě doslova nadchly, jiné trochu méně. A co vše vlastně testuji?

    Krém na ruce 

    Já osobně nesnáším krémy na ruce právě z toho důvodu, že ruce zůstanou byť jen trochu mastné. Celý den pracuji na PC a doslova mě vyvádí z míry držet myš mastnou rukou. Jsem trochu "cimprlich" 🙂

    Teď musím uznat, že jsem konečně narazila na ten nejlepší krém, co jsem kdy zatím vyzkoušela nejen já, ale i moje kolegyně, které na něj pěly ódy.

    V chladném období, jako je teď navíc ochraňuje před mrazy, takže za celou dobu co krém užívám mě ruce nepálí a jsou dokonale hydratované.

    Pozitiva: Hned se po rozetření vstřebává, nezanechává na rukou mastný film, příjemně voní, dlouhodobě hydratuje , velké balení 150 ml.

    Negativa: Nenašla jsem ani jednu negativní vlastnost.

    Tělové mléko

    S tělovým mlékem Kawar jsem spojojená stejně jako s krémem na ruce. Má stejné vlastnosti. Po namazání se hned vstřebá a tak nemusím čekat až se mléko vpije... Můžu rovnou skočit do oblečení, čož mi naprosto vyhovuje. 

    Proto jsou pozitiva úplně stejná jako u krému na ruce. Negativa jsem rovněž žádná nenašla.

    Denní pleťový krém

    Pro lidi s problematickou mastnou pletí jako jsem já, je tento krém doslova dar z nebes. Po nanesení na pleť se krém okamžitě vstřebává a příjemně ji zmatňuje. Při pravidelném užívání je pleť hezky jemná, hebká a co víc.... Mastí se méně než předtím. Kladně hodnotím chytré balení v tubě. Krém se dá rovnou pohodlně nanést na obličej, takže ho nemusíte nikde lovit v kelímku, kde vám ulpí za nehty.

    Pozitiva: Rychle se vstřebává, dokonale zmatní pleť, snadno se nanáší.

    Negativa: Osobně bych zvolila jinou parfemaci. Krém voní příjemně, ale já dávám přednost neparfemovaným.

    Bahenní pleťová maska

    Tento výrobek mi bohužel moc nesedl. Věřím, že bahno má blahodárné účinky na pleť, ale není to nic pro mě. Po nanesení masky mi dost vadil zápach bahna, který jsem cítila i dlouho po odstranění. Pleť mě pak celkem svěděla a měla jsem jí nepříjemně staženou.

    Ovšem našla jsem i pozitiva... Umývání masky mě donutilo kompletně a velmi důkladně uklidit celou koupelnu až po strop. Bahno bylo nacákané snad všude. 🙂

    Pozitiva: Dokonalý vzhled po nanesení, kdy vám dají pokoj snad všichni otravové, jen aby se na vás nemuseli koukat. 😀

    Negativa: Nepříjemný zápach, na mojí pleť je celkem agresivní.

    Sůl do koupele

    Miluji rochnění ve vaně, proto koupelová sůl u mě nevydrží příliš dlouhu dobu. 

    Sůl značky Kawar není nijak parfémovaná, takže ultra voňavoučkou relaxační koupel nečekejte. Neparfemovaná koupelová sůl je ale ideální na atopickou a jinak citlivou pokožku a musím uznat, že se překvapivě rychle rozpouští, což také velmi oceňuji.

    Pozitiva: Rychle se rozpouští, hydratuje pokožku, příjemně se díky ní relaxuje, kůže je po koupeli jemná.

    Negativa: Žádná negativa jsem nenašla. 

    Mýdlo s obsahem soli

    Řekla bych, že mýdlo je pro mě takový neutrál. Neurazí ani nenadchne. Vždy tuhá mýdla používám pouze na ruce. Nikdy na tělo nebo obličej, protože mám dost problematickou pleť a ráda bych se ještě někdy ukázala mezi lidmi bez akné. 🙂

    Stejně tak tomu bylo i nyní při testování.Mýdlo je celkem příjemné na mytí rukou a dobře pění. 

    Pozitiva: Dobře pění a smývá nečistoty, příjemně voní, snadno odstraňuje mastnotu.

    Negativa: Vysušuje stejně jaké každé tuhé mýdlo.

    Šampon na vlasy

    Tento výrobek mě bohužel úplně zklamal.

    Vadí mi, že šampon skoro nepění, takže na jedno umytí spotřebuji zbytečně moc šamponu a výsledek žádný. Po umytí jsou vlasy nepříjemné na dotek, připomínají chemlon a jdou velice špatně rozčesat. Pravidelným mytím jsou však vlasy trochu pevnější a vyživené.

    Pozitiva: Vyživuje vlasy, po delším užívání jsou vlasy trochu pevnější.

    Negativa: Nepění, vlasy jsou zacuchané a jdou špatně rozčesávat, vlasy jsou nepříjemné na dotek. 

    Žávěrem bych chtěla velmi poděkovat Koníkovi za umožnění testování. Jsem moc ráda, že jsem si to mohla vyzkoušet a určitě se připojím do další testovací výzvy.

                        Už nikdy si nebudu kupovat jiný krém na ruce než právě Kawar.

                                                                        DĚKUJI 🙂

    lvicek2000
    31. led 2017    Čtené 78x

    Jak jsem testovala KAWAR

    Celé tři týdny jsem strávila ve společnosti kosmetiky s minerály z Mrtvého moře a je na čase Vás seznámit se svými poznatky. Prvotně chci říct, že mě balíček příjemně překvapil svým obsahem, bylo toho hodně. Osobně jsem zkušenost s touto kosmetikou neměla, ale Mrtvé moře a Izrael jsem navštívila, a tudíž jsem již zaslechla různé ódy na cokoli, co kolem Mrtvého moře alespoň prošlo. Nutno dodat, že kosmetika prošla pravou zatěžkávací zkouškou, testovala jsem v mrazivém lednu, kdy pleť i vlasy trpí. 

    Něco málo o mně: Jsem částečně pracující aktivní maminkou dvou ještě více aktivnějších holčiček, ke kosmetice mám vřelý vztah, ale nerada experimentuju, pokud najdu něco, co mi stoprocentně vyhovuje, denně používám od mladého věku (no už se přehupuju k půlce  čtvrté dekády 😲 ) tělové mléko či krém, nutně potřebuju noční pleťový krém, mám dlouhé, husté vlasy a v zimě dost problemtickou pleť. Jsem dost nedisciplinovaná v mazání rukou, přestože přes zimu nejvíc trpí.

    Tak tohle stvoření Vám teď představí následující sestavu pěkně postupně:

    • mýdlo
    • tělové mléko
    • denní pleťový krém
    • pleťová bahenní maska
    • krém na ruce
    • koupelová sůl
    • šampon pro normální vlasy

    A začneme od neutrálních až nepříznivých výrobků k těm pro mě top.

    MÝDLO

    Přiznám se, že tuhá mýdla se u nás už moc nepoužívají, lépe řečeno vůbec. Na umyvadle máme tekuté a k mytí používáme sprchové gely. Kdo u nás tuhá mýdla miluje, to jsou mé dcerky, které se s nimi koupou, a největší zábava je lovit ho pod vodou 😀 Nicméně jsem ho používala, alespoň kvůli recenzi. Mýdlo není téměř parfemované, konzistence příjemná, řekla bych nijak se neodlišující od klasických mýdel. Po umytí jsem však měla výrazně sušší pokožku než po sprchových gelech. Za mě jeden z neutrálních výrobků, neviděla jsem nějaké větší plusy či minusy oproti klasickému mýdlu.

    ŠAMPON

    To je pro mě asi nejslabší článek sestavy Kawar, ale má i spoustu plusů, které je třeba zmínit. Musím také vysvětlit, že mám na hlavě asi tak 3x víc vlasů, než je na jednu hlavu normální, jsou hodně pevné a silné a dlouhé, takže najít pro mě vyhovující šampon se podobá hledání zlatého grálu.

    S čím jsem měla ale poslední dobou problém, bylo svědění pokožky hlavy (ne vši nemám 😀, jen mám na hlavě citlivou kůži náchylnou k podráždění). Dle návodu je třeba použít šampon dvakrát, což běžně nedělám, ale u tohoto šamponu to bylo opravdu nutné. Při prvním nanesení téměř neudělal pěnu, při druhém nanesení už krásně napěnil. Vůně byla pro mě příjemná, ostatně jako většina parfemovaných výrobků od KAWAR. Oplachoval se dobře, ale  hned po opláchnutí jsem cítila, jak jsou vlasy úplně tvrdé a nerozčesatelné. Já už bez balzámu či kondicioneru vlasy nemyji, nehnula bych s nimi, což se prokázalo i u tohoto šamponu. Po použití balzámu na vlasy už vlasy rozčesat šly. Takže nevýhodou pro mě byla celkem velká spotřeba na jedno mytí a jakoby slepení vlasů.

    Ovšem prokázal i jedno velké plus: pokožka hlavy nebyla vůbec podrážděná a méně se mi mastily vlasy. Běžně si myji vlasy dvakrát týdně a stejně tomu taky bylo i s tímto šamponem.

    Takže pro mé vlasy šampon vhodný není, ale určitě si své hlavy najde 🙂

    KOUPELOVÁ SUL

    Koupelová sůl Kawar byla pro mě takovým neutrálním výrobkem. Neparfemovaná, bezbarvá, takže ve vaně jste o ní v podstatě nevěděli. Bylo doporučeno cca 200g na jednu koupel, což při gramáži testovaného pytlíku vycházelo na přibližně 3 koupele. Co se mi líbilo nejvíc, byl návod, který vyloženě nabádal k 15-20minutové relaxaci. Takže jsem pilně testovala, zamykala se v koupelně, a ještě když sůl došla, jsem rodině tvrdila, že pilně testuju. No co, úkol zněl jasně.

    Běžně spíše používám koupelové pěny, takže pro mě to byla vítaná změna, měla jsem mnohem méně vysušenou pokožku než při použití pěny. Jinak nepálila, nevoněla, nesmrděla, rozpustila se v teplé vaně snadno a rychle. Určitě bych se dalšímu pužití soli nebránila, leč došla...

    TĚLOVÉ MLÉKO

    Předně musím říct, že všechny krémy KAWAR mají krásnou jemnou vůni, kterou asi nedokážu úplně popsat, ale je přesně dle mého vkusu. Už jen kvůli tomu palec nahoru. Tělové mléko je v mé kosmetické výbavě nutnost, mám celkově spíš sušší pleť a po každé koupeli či vaně se musím namazat, jinak mi kůže pne a dělají se mi šupinky suché kůže. Tělové mléko se mnou jezdí všude a našlo své místo i v batohu při přechodech hor, kdy si člověk sakra rozmyslí, co s sebou přibalí. Byla jsem zvědavá, jak zafungují minerály z Mrtvého moře. Mléko se krásně roztírá díky příjemné spíše řidší krémové konzistenci a stačí opravdu malé množství na natření celého těla. Při denním používání tři týdny mám ještě dostatečnou  zásobu na další dny. Důležité je, že se rychle vstřebalo a neměla jsem vůbec pocit mastné pokožky, jak jsem psala, vůně je příjemná, ale ne nijak silná, aby přebila třeba parfém apod. Kůže byla dobře hydratovaná, neměla jsem suchá místa, což nejvíc vidím na kolenou a loktech. Za mě zafungoval dobře, nevyčníval nijak výrazně nad mé jiné oblíbené značky, ale vyrovnal se jim. 

    KRÉM NA RUCE

    Tady mě překvapila velikost tuby. Jsem zvyklá spíše na různá kapesní balení, nosím je hodně v kabelce apod. KAWAR krém na ruce má 150ml a do kabelky to úplně není vhodná velikost 😀 To je asi jediná nevýhoda. Jinak mu nemám co vytknout. Krásně voní, lehce se roztírá, ruce zanechává hebké a řekla bych, že ubylo záděrek. Pravdou je, že jsem úplně na 100% neplnila pokyny návodu mazat každé ráno a večer, ale alespoň jednou denně jsem si vzpomněla. Navíc se mi v této době rozbila myčka a byla jsem nucena se pořád máchat ve vodě, což je asi taky na rukou znát.

    A ted to nejzásadnější: nesnáším krémy, po kterých mám mastné ruce ještě hodinu, a když sáhnu na mobil, nechám tam mastný otisk prstu. U tohto krému to ale nehrozí, po namázání jsem cca do 30 vteřin měla pocit suchých rukou. Za mě bezva výsledek.

    PLEŤOVÁ MASKA

    Dostáváme se k jednomu z top produktů. Bahenní pleťová maska s aloe vera. Přes zimu vždycky trpím na nedokonalou pleť, dá se říct, že mám úplně blbou pleť 😀 Ale tahle kategorie asi v kosmetických salonech neexistuje. Jde o to, že na určitých místech jako brada a čelo mám pleť docela mastnou se sklonem k tvorbě beďarů, na zbytku obličeje se mi dělají suchá zarudlá ložiska se suchými šupinkami, skoro až ekzematická místa. Od masky a krému jsem si u KAWARU slibovala hodně, vlastně hlavně kvůli tomu jsem do toho šla. Maska má tmavou barvu, pekleně smrďákuje po bahně, ale to mi nevadí, aspon mám pocit, že si na obličej patlám cosi přírodního a ne půlku chemičky. Dle návodu se má maska nechat působit 3-10 minut, opláchnout teplou vodou a poté studenou. Vše jsem dělala tak, jak bylo psáno, používala jsem jí asi 2x-3x týdně a tuba je téměř plná, stačí opravdu malé množství.

    Po cca 10 minutách maska na obličeji zaschne a stáhne pleť. Maska mě nedráždila, nepálila a to mám opravdu pleť citlivou, ale nenechávala jsem ji působit určitě déle než 10 minut, spíš 7. Po umytí jsem vždy pleť ošetřila ještě denním krémem. Za mě v interakci s krémem je maska top výrobek z testovaných a budu určitě používat dál. Pleť se vypnula, zjemnila, zmizely beďary i suchá ložiska. Už dlouho jsem neměla takovou pleť.

    DENNÍ KRÉM

    Tuba s denním pleťovým krémem je nejmenší ze všech, má 60ml a má hustší konzistenci než ostatní krémy. Stačí ho ale použít na obličej malé množství. Musím se přiznat, že denní krémy téměř nepoužívám, protože po všech mám pleť vždycky alepsoň lehce mastnou a lesklou, takže používám všechny krémy na noc. Popis mé nešťastné pleti naleznete výše.

    Tento krém jsem také začala používat večer po sprše nebo po odlíčení, ač je tedy určen k dennímu použití. Hned po prvním namazání jsem cítila, že se suchá místa zmenšila, ihned se vsáknul a vůbec jsme se na jinak běžně mastných místech neleskla. Začala jsem ho tedy používat i ráno po vyčistění pleti micelární vodou jiné značky. A super, nebyla jsem mastná, pleť byla jemná a příjemná na dotek, klidně jsem mohla okamžitě použít pudr (make-up nepoužívám). Za tři týdny mám pleť o 100% lepší a uvažuji, že si koupím od značky krém noční, který v testovacím balíčku nebyl.

    Ráda bych ještě dodala, že jsem byla s dětmi opravdu denně venku i ve velkých mrazech, užívaly jsme si zimu, bobovaly, bruslily, sáňkovaly, pokoušely se lyžovat, čímž moje pleť vždycky taky hodně trpí, ale tentokrát i přes tyto venkovní aktivity mám pleť super.

    Takže krém za mě jednička podtržená, ale je mi jasné, že každá pleť potřebuje něco jiného, já však snad to své už našla.

    SHRNUTÍ

    Testování pro mě bylo bezvadné, konečně to bylo něco, co bylo jen pro mě, ačkoli se samozřejmě vydatně patlaly i mé holčičky. Přinutila jsem se udělat si chvilku pro sebe, dát si masku, pořádně se natřít krémem, to jsem nedělala už roky. Za tuhle možnost jsem moc ráda, že jsem byla vlastně donucena udělat něco pro sebe. Ze sedmi výrobků byl pro mě jeden nevhodný (šampon), dva neutrální (koupelová sůl, mýdlo), dva dobré (krém na ruce, tělové mléko), dva super (krém a pleťová maska), které jsem odhodlaná používat dál. Prohlašuji, že při testování neutrpělo žádně dítě ani žádně zvíře závažnou újmu.

    Domácí lázně bychom chtěli všichni. Ale jak správně na to?

    Základ vidíme v kvalitní soli z Mrtvého moře značky Kawar, také v jejich mýdle a závěrečné péči o pokožku a pleť.

    Potřebujete po Vánocích relax jako sůl? Vyzkoušejte s námi Kawar sůl a oddychněte si po náročném období radosti i starostí. Rok 2017 můžeme začít bez stresu, s předsevzetím věnovat víc času sobě a svému zdraví. Protože usměvavá a zdravá maminka = spokojené dítě.

    Jaké jsou vaše oblíbené domácí rituály pro oddychování od každodenních povinností? Napište nám je do komentáře a vaše odpovědi odměníme 3 srdíčky.

    #test_kawar

    konik_testuje
    22. pro 2016    Čtené 3558x

    Vaše zkušenosti s KAWAR

    Aktualizace: recenze našich uživatelek si můžete přečíst v tomto fóru.

    ----

    Zpomalte alespoň na chvíli, kterou, víme moc dobře, jak potřebujete. Představte si sama sebe jak si v pohodlí domova užíváte své soukromé lázně, jak se hýčkáte a pečujete o svou pleť a taky zdraví. Soulnou koupel z Mrtvého moře můžete mít i doma ve vaně. 

    Značka KAWAR si pro vás připravila sadu produktů s obsahem soli z Mrtvého moře, které budete moct otestovat a tak si dopřát relax a oddych v pohodlí své koupelny.

    KAWAR ve svých produktech užívá přírodní a čistou sůl, která pochází z největšího zdroje minerálního bohatství světa - z Mrtvého moře. Koncentrace minerálních látek je v této soli vysoká (32%), což z ní vlastně dělá nasycený roztok.

    Sůl má zklidňující a relaxační účinek na celé tělo, tlumí svalovou únavu, příznivě působí při revmatických a kloubových bolestech - zlepšuje pohyblivost bolestivých míst. Čistí a revitalizuje pokožku, odstraňuje z ní škodlivé látky a napomáhá při odstraňování kožních problémů, akné a psoriázy.

    Obyčejná mořská voda obsahuje asi 35 promile soli (tedy 3,5%), Mrtvé moře jí obsahuje téměř 10 x tolik. Obrovské množství jódu a bromu v bahně, vodě a vzduchu působí příznivě na celý nervový systém.

    Síra a hořčík pomáhají léčit kožní nemoci a draslík působí příznivě na artritidu a revma. Jedinečné složení soli a bahna s vysokým obsahem draslíku, hořčíku, sodíku, chlóru, jódu a jiných důležitých stopových látek podporuje látkovou výměnu buněk. Bróm má výrazný relaxační efekt a navíc i hojivé účinky.

    Co testujeme:

    1. Kawar sol do koupele - dokonalý odpočinek si užijete v horké vaně, která se stane vašim místem pro relax. Relaxace formou horké koupele v soli z Mrtvého moře spolu s masáží vám zaručeně navrátí svěžest a sílu. Minerály pronikají do těla přes pokožku, působí přes vegetativní nervový systém na žlázy s vnitřní sekrecí a jejich prostřednictvím až na vnitřní orgány. Sůl má hojivé a antiseptické účinky, dokáže pomoct psoriatikům a také působí jako omlazující peeling. Koupel tak zvláčňuje pokožku a urychluje její regeneraci.

    2. Kawar mýdlo s obsahem soli - má unikátní složení. Je vyrobeno z toho nejlepšího, co příroda nabízí v oblasti přírodní léčby. Obsahuje sůl, vzácné minerály, olivový olej, palmový olej a kokosový olej. Mýdlo se vyrábí bez přidání živočišných tuků. Čistí pokožku do hloubky, odstraňuje nečistoty a zbavuje ji nadměrné mastnoty. Mýdlo s obsahem soli z Mrtvého moře je známé účinky proti stárnutí pokožky a odstraňováním toxinů z hlubších vrstev pokožky, pleti dodá svěží a přirozeně zdravý vzhled. Má vynikající účinky i na citlivou a problematickou pleť.

    3. Kawar šampon na vlasy - je určený na normální vlasy. Vlasová kosmetika je vyrobená podle speciální receptury, čistí a vyživuje vlasy a pokožku hlavy. Soli pokožku prokrvují, otevírají póry, čímž umožňují průnik živin do hlubších vrstev. Přírodní směs minerálů a organické hmoty regeneruje pokožku, dodává vlasům vitalitu a usnadňuje rozčesávání.

    4. Kawar tělové mléko - pomáhá zachovávat pokožku jemnou a vláčnou po celý den. Udržuje její přirozenou vlhkost a zdravý vzhled. Vysoký obsah minerálů ji aktivně hydratuje a zabraňuje jejímu praskání a zarudnutí. Mléko je jemné, rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Ideální pro všechny typy pleti.

    5. Kawar denní krém - denní krém s minerály z Mrtvého moře a UV filtrem hydratuje a vyživuje pleť do hloubky a zvyšuje její pružnost. Pleť získá svěží, vláčný a jemný vzhled, je chráněna během celého dne. Je ideální pro všechny typy pleti.

    6. Kawar krém na ruce - účinně ošetřuje vysušenou i drsnou pokožku rukou a zjemňuje tvrdou kůži. Podporuje regeneraci a výživu buněk pokožky. Rychle se vstřebává a nezanechává mastné zbytky. Současně zvlhčuje, a ochraňuje tak pokožku před praskáním. Přímo na pokožce vytváří ochrannou vrstvu, která ji chrání před vysoušením. Při pravidelné aplikaci krému je pokožka pružná a hladká. Přípravek je ideální pro všechny typy pleti.

    7. Kawar pleťová maska - je jedním z nejlepších kosmetických produktů z Mrtvého moře. Maska čistí pleť do hloubky, zároveň ji vyživuje, hydratuje, zachovává její elasticitu a stahuje rozšířené póry. Obohacená je o rostlinný výtažek - Aloe vera, podporuje hojivé procesy v pokožce a působí antioxidačně. Prokrvení zrychlí buněčný metabolismus buněk pleti, zanechává ji čistou, vláčnou a svěží - viditelně mladší. Je vhodná pro všechny typy pleti.

    Koho hledáme:

    Hledáme 20 žen, které si chtějí dopřát hýčkání a chvilku jenom pro sebe. Hledáme ženy, které čas od času potřebují oddech a relax na nabrání nových sil.

    Po skončení testování budeme od vás čekat recenzi plnou fotografií, názorů a dojmů z těchto domácích lázní. My spolu s firmou Kawar vám zasloužený relax dopřejeme moc rádi. 🙂

    Jak se zapojit:

    Domácí lázně můžete získat napsáním komentáře pod tento článek. V něm uvedete důvod, proč jste vhodné adeptky právě vy. Rozepište se, fantazii se meze přece nekladou. Ak to umíte se slovem, s foťákem a nebo jste jinak kreativní, tak nech je to vidět i na vašem komentáři. 🙂

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 1.1. 2017

    Pokud máte nápady na značky, produkty nebo služby, které byste rády otestovaly, tak vás zveme do otevřené skupiny Vaše zkušenosti se značkou.

    Těšíme se na vaše recenze.

    Mějte se moc hezky a držíme palce! A v novém roce přejeme všechno dobré!

    Maminky, víte, že za pohodlným relaxem, hýčkáním a rozmazlováním nemusíte letět až k Mrtvému moři? Takový skvělý relax si můžete dopřát i doma ve své koupelně.

    Značka Kawar si totiž pro vás připravila relaxační testování. Ale neprozradíme už ani slůvko, teď odevzdáváme slovo vám: Kolik kilometrů je Mrtvé moře vzdálené od našeho hlavního města? Správné odpovědi odměníme 3 srdíčky.

    #test_kawar