mirunka4
    5. dub 2018    Čtené 342x

    Testování Silvanols

    Když jsem viděla možnost testování přírodních přípravků proti rýmě rýmě a bolení v krku, neváhala jsem jsem se přihlásit, protože se to v tomto přechodovem období neskutečne hodí. Jsem ráda, že moje rodinka měla tu možnost vyzkoušet výrobky od firmy Silvanols. Chtěla jsem zkusit konečně něco, co múžeme používat celá rodina. U nás si to vždy navzajem předávame, když to nechytíme ze školky tak určite od tatínka, který to přinese z práce.

    Když nám balíček dorazil, tak už doznívala rýma jen u mě, ale i tak jsem hned otvírala a sprej do nosu stříkla.

    SINUSTRONG se používá ke zmírnění ucpaného nosu, k prevenci rýmy a infekci dýchacích cest a ke stimulaci aktivity imunitního systému organismu. Sprej je vhodný pro těhotné a kojící, což jistě ocení.

    Na to že to je přírodní sprej, tak takovou sílu jsem nečekala. Je dost silný a v nose dost štípe. Myslim si, že pro děti příjemný asi nebude, když  už muj nos byl mírne v šoku 🙂 ale myslim, že u dospělaka rýma nemá šanci, ja si teda tu větši sílu spreje pochvaluju, ale klukovi asi strikat nebudu :/ 

    Druhý testovaný výrobek byl sprej do krku LARFASOL

    Je to přírodní sprej pro bezpečné a efektívní řešení  bolesti v krku, pomáhá i při podráždění sliznice dutiny ústní a hltanu, po provedených různých  chirurgickych zákrocích, nebo v případě zánětu.

    Obsahuje rostlinný, rakytníkový olej, olejový extrakt z květu měsíčku lékařského a bergamotový olej, pomáhá udržet vlhkost sliznice. Nemocný  u nás nebyl nikdo, tak jsem nemohla zkoušet na rodince. Užitečné pro mnohé maminky bude, že ho lze použít i u časte laryngitidy.

    snezenka123
    31. bře 2018    Čtené 344x

    NAŠE RODINNÉ TESTOVÁNÍ

    Jsem moc ráda, že moje rodinka měla tu možnost vyzkoušet výrobky od firmy Silvanols. Jsem maminka tří dětí ve věku 10, 8 a téměř tří let. A vy, maminky vícerodětí, mi jistě dáte za pravdu, že jakmile se v zimě v rodině objeví rýma, jen tak nezmizí. U nás si to děti navzájem předávají pořád dokola, občas to od nich dostaneme i my, dospěláci.

    A tak jsem hned, jakmile balíček dorazil, měla tu možnost vyzkoušet tyto skvělé výrobky. Už při rozbalování mě překvapila nádherná bylinná vůně, jež byla cítit i přes krabičku

    Sprej na rýmu vyzkoušela úplně celá naše rodina!

    Nejmladší jsem kapičky nastříkala na vatovou tyčinku a vytírala jí s ní nosánek, a hned po jednom dni užívání, bylo vidět skvělé zlepšení. Dcerce sprej do nosu tímto způsobem aplikovaný, vůbec nevadil, a navíc jí byla moc příjemná jeho vůně, říkala, že to voní jako vánoční stromeček. A v tom měla pravdu. Jak už jsem v ůvodu psala, kapky do nosu jsou bylinné a voní opravdu nádehrně, úplně jako kdyby jste stály u vánočního stromku.

    Jadko druzí v pořadí jsme byli my, dospěláci. Chhla trpí na takovou tu "čelní" rýmu, kdy ho z rýmy usazené kdesi nahoře, bolí hlava a rýma je jakoby zastydlá. Nu a tak jsem mu dala tyto zázračné kapky, a jeho slova zněla"teda, to je ale síla". Hned jsem je zkusila i já a musela jsem jenom souhlasit. Jsou opravdu silné, hlavně jejich vůně, ale vůbec neštípají v krku, a některé kapky-spreje, co jsou běžné na rýmu , mají ten nepříjemný vedlejší účiněk, že když stékají do krku, nejsou moc dobré. U těchto kapek jsem zaznamenala tu výhodu, že jsem neměla jakýkoliv nepříjemný pocit příchutě, či štípání, či podráždění. Po aplikaci spreje se krásně uvolní nos a i když máte rýmu, můžete dýchat nosem, ač to zní jakkoliv neuvěřitelně Takže z mojí, i ze zkušeností celé moji rodinky můžu tento sprej doporučit naprosto VŠEM. Určitě si říkáte, že už jste vyzkoušeli spoustu sprejů a kapiček, ale až vyzkoušíte tyto, jistě mi dáte za pravdu a jiné už si nikdy nekoupíte!

    A jelikož jsme měli tu čest ještě vyzkoušet i druhý výrobek, a to sprej na bolesti v krku, hned jsme toho využili také. Jak jsem psala, nachlazení a s ním spojené nepříjemnosti, jsou součástí naší rodiny celou zimu. A nepříjemné škrábání, či bolení v krku k nim bohužel patří také. První , kdo testoval tento sprej byla moje nejstarší dcera, potom můj muž a nakonec i já. Dcerce se moc nepozdávala chuť, sprej jí moc nechutnal, nicméně, jsem ji přesvědčila, že né všechno , co je dobré, musí být i chutné, a tak v užívání statečně pokračovala a a byla za to ráda. Do dvou dnů měla po bolestech v krku. Můj hlap, když jsem se ho zeptala, co říká na sprej do krku, mi jen řekl, že :"Jo, dobrý". Víc jsem z něho nedostala, to víte , chlap. Takže víc vám asi nepovím, ohledně jeho pocitů z užívání, ale spokojený byl, pocítil úlevu záhy od počáteční aplikace. A já byla poslední v řadě, která jsem sprej vyzkoušela. Musím říct, že mě teda ani nevadila chuť, i když mohu-li ji srovnat s jinými spreji do krku, tak chuť opravdu není nijak zvlášť příjemná, nicméně dá se to zvládnout.

    Mnohem horší ale pro mě bylo to, že sprej je na olejové bázi. Čili žádný vodní sprej, který by se rozprostřel, ale prostě olejová tekutina, kterou si stříknete do krku a ta potom teda stéká do krku a to mi moc příjemné nebylo..Možná to bylo i tím, že jsem těhotná a ten pocit mi prostě příjemný dvakrát nebyl.

    Nicméně, musím říct, že tato olejová konzistence, dle mého, mnohem lépe pokryje sliznici účinnými bylinnými látkami a výsledek, pozitivní, je díky tomu dopředu zaručen. S výrobky Silvanols jsme byli moc spokojení a opravdu celé naší rodince moc a moc pomohli.

    Mamča Ivča

    rioko
    30. bře 2018    Čtené 318x

    TESTOVÁNÍ PŘÍPRAVKŮ SILVANOLS

    Když jsem viděla možnost testování přípravků proti rýmě rýmě a bolení v krku, navíc s přírodními přísadami, neváhala jsem jsem se přihlásit. Jsem učitelka ve školce, proto s různýma bacilama jsem v kontaktu  neustále a kromě toho mám jedno dítě ve školce, druhé ve druhé třídě základní školy, takže rýma a nachlazení je u nás dost často.

    Měla jsem radost, když jsem zjistila, že jsem byla do testování vybraná a těšila jsem se až výrobky dorazí. Když balíček dorazil,  zrovna měl rýmu Vojta a tak jsem zajásala, že to bude testování akorát pro něho.

    Vybalila jsem sprej do nosu:

    SINUSTRONG a dozvěděla se že se používá ke zmírnění ucpaného nosu, k prevenci rýmy a infekci dýchacích cest a ke stimulaci aktivity imunitního systému organismu.

    Nejdřív jsem se rozhodla otestovat ho na sobě a dobře jsem udělala, takovou sílu jsem nečekala. Sprej je sice přírodní, ale dost silný a v nose pálí a štípe. Nos protáhne, ale pro děti příjemný asi nebude. I přesto jsem Vojtu přemluvila, aby to zkusil.  Ale bylo to poprvé a naposledy, na něho to bylo moc silné a bylo mu to nepříjemné. Dál jsem tedy testovala preventivně na sobě a je fakt, že rýmu jsem za tu dobu neměla, tak asi jako prevence to působí dobře, pro děti - i když se píše vhodné od 2 let možná vytírat jedině nosánek, pokud se nechají. Sprej je vhodný i vhodný i pro těhotné a kojící, což jistě ocení.

    Druhý testovaný výrobek byl sprej do krku a tak jsem ho vybalila:

    LARFASOL pomáhá při podráždění sliznice dutiny ústní a hltanu po provedených různých zákrocích, nebo v případě zánetu. Obsahuje rostlinný, rakytníkový olej, olejový extrakt z květu měsíčku lékařského a bergamotový olej, pomáhá udržet vlhkost sliznice.

    Nemocný nebyl nikdo, ale mě začalo škrabat trochu v krku, proto jsem zahájila testování na sobě. A množství oleje mě bohužel nepříjemně překvapilo. Sprej na mě působil tak, že se mi zvedl žaludek. Je pravda, že po nějakém zákroku si dovedu představit, že krk zklidní, bohužel, já jsem zvládla použít sprej dvakrát a byl pro mě nepříjemný, takže jsem dál nepokračovala. Přesto oceňuji přírodní přípravek a obzvlášť to, že ho opět můžou používat těhotné i kojící.

    Jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet nové připravky a děkuji za tuhle možnost.

    terchal
    29. bře 2018    Čtené 183x

    Testování výrobků Silvanols

    Na toto testování jsem se opravdu těšila, protože jsem byla na přírodní výrobky velmi zvědavá.  Po přečtení složení výrobku Sinustrong (nos) a spreje Larfasol (krk) jsem byla ještě více nadšená. Oba výrobky může používat těhotná i kojící žena, což považuji jako velký plus. Dokonce sprej Larfasol může využít dítě od dvou let.

    Teď už k samotnému použití výrobků. Výrobky dorazily zrovna ve chvíli, kdy jsme se celá rodina uzdravila. Což považuji za velkou smůlu. Naštěstí nás „zachránil“ tatínek, kterého začalo opět štípat v krku a dostal rýmu. I přesto, že manžel nepoužívá žádný sprej do nosu, protože mu spíše přitíží, než pomůže, dokázala jsem ho přemluvit. Po prvním stříknutí přípravku Sinustrong  necítil žádné štípání a vše bylo v pořádku. Dávkování bylo jednoduché a lehké. Po delším používání se mu v nose začaly vytvářet stroupky a celkově sprej nepomohl. Každopádně jak jsem psala, on ty spreje moc nemusí. Takže až budu mít rýmu já, hned vyzkouším a uvidíme. V prospektu se píše, že je vhodný i jako prevence proti rýmě a infekci horních cest dýchacích, ale já si počkám, až onemocním.

    Hned po aplikování výrobku Sinustrong si manžel stříkl do krku Larfasol. Larfasol je složen z rakytníkového, měsíčkového a bergamotového oleje a to manželovi neudělalo moc dobře. Vadí mu, že se přípravek klasicky nerozpráší po krku, ale spíše steče. A co se týká chuti, bohužel mu nesedla a zvedal se mu žaludek. Nechtěla jsem mu to věřit a tak jsem později výrobek vyzkoušela a byla jsem na tom podobně. Chuť Larfasolu je opravdu nepříjemná a podruhé bych výrobek už nepoužila.

    Bohužel, tento výrobek u nás neprošel. Výrobky Silvanols bych známým nedoporučila.

    janakar
    29. bře 2018    Čtené 187x

    Silvanols - testujeme léčivou sílu přírody

    Do testování jsem se zapojila velmi ráda, jelikož naše velká rodina se třemi dětmi často řeší různé neduhy jako je rýma, kašel a bolení v krku. A stále častěji hledám pomoc v různých receptech našich babiček - připravuji bylinné sirupy z tymiánu, cibule apod. Při rýmě ale vždy sáhnu po osvědčených sprejích z lékárny, u kterých pokaždé slyším varování: "Nepoužívejte déle než týden". 

    A abych řekla pravdu, celkem mi vadí, že tyto spreje poškozují sliznice a vyvolávají závislost. Na druhou stranu ale nesnáším pocit ucpného nosu, takže po něm vždy sáhnu. Velmi mě tedy zaujala nabídka testovat přírodní nenávykový a neškodný sprej, který bych během rýmy mohla používat já i moje děti.

    SINUSTRONG sprej

    Nejprve uvedu fakta, která uvádí výrobce:

    • Uvolňuje nos, zvhlčuje a regeneruje nosní sliznici, účinkuje protizátlive
    • Obsahuje unikátní kombinaci bylinných extraktů (Rakytník, měsíček, echinacea, eukalyptus, máta, jedle bělokorá
    • Bezpečný - nezpůsobuje závislost ani poškození sliznie
    • Vhodný pro dlouhodobé užívání - také jako prevence
    • Vhodný pro celou rodinu včetně dětí od tří let
    • Sprej na bázi vodního gelu, který nevytéká z nosu a lépe kryje poškozenou sliznici po delší dobu
    • Trojí účinek - rychle uvolní nos, působí protizánětlivě a stimuluje regineraci nosní sliznice

    Naše testování začalo v období, kdy jsme byli všichni naprosto zdraví. Při prvním vyzkoušení tohoto spreje mě dost zaskočila jeho síla. Hned jsem si vzpomněla, jak mi moje maminka jako dítěti kupovala v lékárně při rýmě tyčinku, která se přikládála k nosu a vdechovala se její eukalyptová vůně, která krásně protáhla nos. Musím ale podotknout, že v momentě, kdy člověk rýmu nemá, je sprej silný až příliš - štípe tak, že člověku až vytrysknou slzy. Jako prevenci bych ho tedy z těchto důvodů asi nepoužívala a děti by ho také odmítaly. Jeho pravou sílu jsem však ocenila v momentě, kdy jsem rýmu dostala. Najednou sprej nebyl tolik intenzivní, ale doslova příjemný. Musím se přiznat, že jsem se nedokázala úplně odprostit od "návykových" sprejů z lékarny, ale díky Sinustrongu jsem jejich použítí omezila prakticky jen na noc. A nyní, když rýma pomalu odeznívá budu sprej určitě používat k regeneraci a dohojení nosní sliznice. 

    Za mě je tedy Sinustrog doslova pecka. Je to pro mě opravdu příjemný společník během rýmy. Bohužel pro děti u nás využití asi nenajde. Oceňuji také jeho velké balení.

    LARFASOL sprej

    Opět nejpreve uvedu fakta od výrobce:

    • Unikátní sprej na zánět a bolest v krku na bázi přírodních olejů (rakytníkový, měsíčkový a bergamotový olej)
    • Snižuje otok a bolest, ulevuje od podráždění krku
    • Antivirový, antibakteriální a protizánětlivý účinek
    • Stimuluje lokální imunitu, kryje a regeneruje postiženou sliznici
    • Bezpečný pro celou rodinu, vhodný pro děti od 2 let
    • Široké spektrum použití - škrábání v krku, bolest při polykání, pocit suchého hrdla, chrapot, suchý a dráždivý kašel, po chirurgických zákrocích a poranění v hrdle

    Hlavním testerem tohoto spreje byl manžel a syn a oba si ho moc chválili. Překvapující byla výrazně olejová konzistence a chuť po bylinách. Dovedu si představit, že to nemusí být všem příjemné. Nám to ale nevadilo. Manžel byl přesvědčen, že mu zastavil rozjíždějící se nasofaryngitidu. Já jsem sprej jen vyzkoušela v rámci prevence. V momentě, kdy bych ho ocenila při kašli a bolesti v krku už byl vypotřebovaný. Jsem ale přesvědčená, že by mohl být i velmi užitečný při aftech v ústech, kde by jeho olejová konzistence naopak velmi příjemně zklidnila dutinu ústní. Kdybych takový sprej měla před lety, určitě bych ho používala během chemoterapie, při které jsem měla ústa plná bolestivých vřídků. Věřím, že by citlivou sliznici příjemně uhladil.

    Oba výrobky mě příjemně překvapily a určitě si je příště koupím. 

    Děkuji MK za možnost testování a čtenářům za to, že dočetli až do konce 🙂

    beruszka82
    28. bře 2018    Čtené 373x

    Moje zkušenosti se SILVANOLS

    Děkuji za možnost vyzkoušet LARFASOL a  SINUSTRONG, tyto dva úžasné produkty se sílou přírody značky SILVANOLS.

    Přihlasila jsem se do testování, protože s rýmou doma bojujeme často, tyto přírodní produkty mě nadchly a já naštěstí byla vybranou testerkou a netrpělivě čekala balíček, protože mě zkolilo nachlazení (bolest v krku, rýma).

    Hned po otevření balíčku jsme oba s manželem pustili do testování.

    První pocity:

    SINUSTRONG po nastříkání špípal, snést se to dalo a hezky uvolnil nos.

    LARFASOL "promazal" krk takže se líp polykalo.

    Po týdnu užívání:

    Manžel to vzdal, důvod prý že mu nezabírá, ale důvod byl ten že prostě je navyklý na svůj sprej, BOHUŽEL. U mě po týdnu užívání hezky odezněla bolest v krku a ucpaný nos byl čistý bez rýmy, nachlazení bylo pryč. Což ocením jako maminka dvou děti, rychlý nástup účinku a ještě k tomu přírodní cestou. Já určitě už nebudu měnit, mám doma koupené nove balení pro případ potřeby. Zkoušeli jsme testovat na 5 letém synovi,ale nezvládl štípání v nose po nastříkání SINUSTRONu, sprej do pusy LARFASOL si nenechal ani nastříkat.

    SINUSTRON výhody:

    Díky přírodnímu složení nepoškozuje sliznice a může se používat dlouhodobě.

    LARFASOL výhody:

    Díky olejové bázi spreje, lépe a déle kryje a regeneruje sliznici a má antivirový, antibakeriální a protizánětlivý účinek. Jeho dávkování je přesné a praktické.

    Děkuji že jsem tyto dva pomocníky mohla otestovat, teď patří mezi mou první (přírodní) pomoc při nachlazení.

    zrofka
    27. bře 2018    Čtené 320x

    Moje první testování

    Byla jsem moc ráda, že jsem vyhrála toto testování  🙂 

    Od malička mě trápí každou zimu angíny a chřipky. Protože kojím, když jdu do lékarny a řeknu, že bych chtěla něco na bolení v krku. A dodám, že jsem kojící maminka, tak mi obvykle dali cucací tabletky, které vůbec nepomohly. Proto jsem se rozhodla, že zkusím zda mě MK do testování vybere. A vyšlo to!!! 

    První co bylo,když mi přišel balíček. Tak jsem si proštudovala "návody" a dopis " Pro tebe" od Modrého koníka. A tradááá šlo se  zkoušet.  Testovala jsem hlavně já a manžel. Manžel dělá v hale,kde se moc netopí,takže je věčně nemocný a pobolívá ho krku. A má slavnou rýmičku... A znáte to, když je chlap nemocnej.. :D Tadeášek (6let)  díky bohu, drží, takže bude testovat až na něj (budu doufat, že nevleze) vleze nějaký ten bacil ze školky. Vojtíšek (1 rok) si musí na testování počkat, protože je to určené pro děti od 2 let. Ale i tak musíme MK poděkovat, za možnost a víme, když ho bude pobolívat v krku, počem v lékarně sáhnout.

    Tak teď přidám zkušenosti. 🙂 

    Larfasol sprej - tento výrobek jsem zkoušela asi nejvíc. Protože jsem podcenila počasí při cestě fitness centra a začalo mě škrábat v krku. Po stříknutí jsem měla lehce problém spolknout. Taková chuť - ani nevím jak jí přesně popsat.  Ale spolkla jsem. Stříkla jsem jen 2x a čekala. Hlavně jsem se snažila co nejdéle po aplikaci nejíst a nepít, aby to mělo co největší účinnek. Musím říct, že je to zázrak... stříkala jsem ráno a večer a cítila jsem opravdu úlevu. Asi po dvou dnech jsem zapomněla na stříkaní- protože mě v krku VŮBEC NEBOLELO.

    Překvapilo mě hlavně složení přírodních olejíčků (rakytník, měsíček a bergamot). Díky tomu usnadnuje polykání při bolesti v krku, a má  antivirový  a antibakteriální účinek.

    Hlavně jsem si při aplikaci dávala pozor, aby mi to nekáplo na ubrus nebo oblečení. Nerada bych měla žluté fleky na oblečení či ubrusu. Ale musím říct, že mě tento přípravek nadmíru překvapil a opravdu, když už bolest v krku, tak půjdeme jedině pro Larfasol!!! 

    A nyní 

    SINUSTRONG sprej - tento přípravek mě taky překvapil. Hlavně co se týká složení (Obsahuje extrakty z 6 bylin – echinacea, eukalyptus, máta, borovice, rakytník a měsíček.)  Rýmička je u nás asi nejčastější onemocnění, i když v době testování se nám potvůrka vyhla. Asi tušila jakou zbraň jsme si proti ní pořidili/dostali. Tento přípravek můžou děti od 3 let, těhotné a kojící. Zkusila jsem dle návodu stříknout. A můžu vám říct...takovou sílu to jsem dlouho nezažila. Opravdu je to silné až moc..a štípou... takže tento produkt, budeme s manželem využívat my. Už jen při otevření krabičky jsem cítila tu sílu toho to produktu.

    Tímto, bych chtěla Modrému koníkovi moc poděkovat, že mi umožnil toto testování.

    Opravdu jsem nevěřila, že mě vyberete 🙂

    A jsem moc ráda, že jsem díky vám přišla na přírodní lék, který mi pomůže při mé každoroční angíně. A nemusím hned lítat do lékarny pro léky, které mi jako kojící stejně moc nepomůžou a neuleví. Tímto testováním si  Larfasol získal věrnou zákaznici.

    DĚKUJI!!!

    antymania666
    26. bře 2018    Čtené 158x

    My a Silvanols

    Poprvé jsem měla tu možnost zde na koníkovi něco otestovat a byla jsem ráda, že šlo zrovna o produkty Silvanos. Malá trpí dost na nachlazení od té doby, co nastoupila do školky, já pracuji ve školní kantýně, takže s chrchlajícími dětmi se taky setkávám dnes a denně a manžel pracuje jako silničář, což znamená, vedro nebo mrát... Stále je venku, ... Když není doma nastydlá malá, tak jsme to my 🙂

    Když mi balíček přišel, právě jsem nudlila já. Okamžitě jsem si tříkla kapičky do nosu a teda takovou sílu, jakou mají jsem nečekala.... Šíleně silná a štiplavá vůně? Chuť? Jak to napsat?Zkrátka, už po prvním vstřiku jsem věděla, že tento produkt malé nikdy nedám. Na druhou stranu dospělý to může vydržet a dobré je, že opravdu nevytékají. Působí dobře, já osobně jsem spokojená. 🙂

    Co se týče spreje do krku, vyzkoušela jsem ho sama na sobě také, ale konzistence oleje mi asi nedělá dobře a spíš se mi zvedl žaludek. Chuť nevadila. Na malou jsem nezkoušela, jak na potvoru byla zdravá. Takže za mě... Konzistence nedobrá, chuť ok a když mi něco bude tak to dám.

    Líbí se mi, že jsou prodikty přírodní a věřím, že je to lepší cesta, než nějaké chemické přípravky, ale jejich síla asi pro děti moc nebude. Ráda jsem se zapojila do testování a děkuji za výběr. 

    pavlinka883
    26. bře 2018    Čtené 153x

    Testování Silvanols

    Před pár týdny, jsem byla s rodinou vybrána na testování produktů Silvanols, konkrétně sprej do nosu a také sprej do krku.. 

    V prvních dnech, kdy jsme produkty obdrželi, jsme mohli zkoumat maximálně obaly a příbalové letáky, jelikož nikdo z nás neměl, ani rýmičku. Co se týče obalů, ty na mě působily příjemně, mám ráda barvy, hlavně zelenou a červenou. Líbily se nejenom mně, ale i detičkám. Takže velké plus. Příbalové letáky byly srozumitelné a přehledné. V tomhle směru jsem rozhodně neměla žádné výhrady.

    Možnost testovat přímo spreje, jsme měli až když přišly opět mrazy. Děti měly zahlenění a bolest v krku, samozřejmě nechyběla ani " Rýmička" u manžela. Sprej do krku Silvanols je spíše bez příchutě, podle mně lepší než například Jox. Podle jedné z mé dcer, ale opačně. Prý je lepší když to má nějakou chuť, než žádnou. Účinky však byly znatelné už druhý den. Zahlenění pomalu ustupovalo a bolest také. Úplné odeznění bylo zhruba po třech dnech. Sprej do nosu testoval převážně manžel, přeci jen jsou ti muži na tohle jako dělaní. Dcerky měly problém si do nosu vůbec stříknout. Šlo jim to hůře zmáčknout. Rýma postupně ustupovala, hlavně ucpaný nos. Když manžel poprvé vyzkoušel tento sprej, tak se mu až podlomila kolena, neskutečně prý štípe v nose. Jeho přirovnání bylo: "Jako bych dostal facku přes nos."

    Já sama jsem nevyzkoušela ani jeden z produktů, a to proto, že jsem odolnější než zbytek rodiny. 

    Celkově tedy hodnotíme tyto produkty spíše pozitivně. Nedá se však říci, že bychom je upřednostňovali před jinými produkty. U spreje do krku je podle mé rodiny lepší, když má nějakou příchuť a u spreje do nosu, jim rozhodně vadilo štípání v nose po aplikaci. Po delším užívání by byla sliznice v nosu hodně podrážděná a bolestivá. Nicméně i přes tytou nežádoucí účinky produkty #silvanols pomáhají. Veliké plus ale rozhodně dáváme za to, že jsou produkty vytvořeny z přírodních zdrojů, což rozhodně oceňuji.

    Děkuji za možnost, vyzkoušet přírodní produkty Silvanols.

    No a aby toho nebylo u nás doma málo, těch marodů, další účastníci zájezdu rýma a spol, jsme já a mlj chlap. Což o to, rýma je zatím relativně malá, ale ten krk! Vyzkoušela jsem já i on sprej do krku #test_silvanols a musím říct, že mě překvapila konzistence. Není to sprej vodní, na který jsme většinou zvyklý, ale na olejové bázi. Což mě trochu zaskočilo. Pomalu stéká do krku, jak je hutný, což mi teď v těhu trošku vadí🙂 ale zase na druhou stranu neštípe, ani nijak nedráždí.
    Chlap mi na otázku, tak co? řekl, prosté "dobrý". Takže dobrý🙂

    #test_silvanols dcerka si sprej do nosu oblíbila a dýchá se jí mnohem lépe🙂 Hurá, vypadá to, že rýma ustupuje🙂

    Nejstarší dceru skolil nějaký moribundus, a tak je teď hlavní testovač na #test_silvanols sprej do nosu🙂 říká mi..mamííí to je ale síla🙂 kapky jsou opravdu "intenzivní" a řekla bych, že pomáhají, dcerka si je moc chválí🙂

    #test_silvanols hurááá nejmladší se rýma zlepšuje! je to fakt zázrak🙂

    Maminky,

    jaké jsou vaše domácí recepty na rýmu, ucpaný nos, škrábání a bolest v krku? Jak často saháte jen po receptech našich babiček a kdy nastupují jiné doplňky?

    Dejte nám vědět a my vám uděláme radost třemi srdíčky.

    A nezapomeňte, že při takových problémech může pomoci síla přírody. S naším novým testováním s lotyšskou značkou SILVANOLS si to můžete ověřit i vy.

    Výzvu k testování naleznete tady: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-se-silvanols-o3ng4m/

    #test_silvanols

    konik_testuje
    1. bře 2018    Čtené 2292x

    Vaše zkušenosti se SILVANOLS

    Aktualizace:

    recenze maminek na LARFASOL sprej na bolest v krku a sprej proti rýmě SNUSTRONG značky SILVANOLS najdete tady

    ---

    Maminky, příroda léčí.

    A kromě vás to vědí i farmaceuti ze společnosti SILVANOLS, kteří si předávají své znalosti a zkušenosti z generace na generaci. SILVANOLS má své kořeny v Lotyšsku, kde je jedno z nejčistších prostředí na světě a tradice sbírání bylin a jejich použití k léčbě a prevenci, je u Lotyšů stále velmi rozšířená.

    Není proto divu, že SILVANOLS s hrdostí vyrábí doplňky stravy a zdravotnické prostředky inspirované přírodou.

    Výsadou těchto výrobků je používání čistě přírodních ingrediencí při současném zachování jejich vzácných vlastností.

    Co testujeme

    Společnost SILVANOLS Green Pharma vyrábí už více než 20 let zdravotnické prostředky a doplňky stravy s využitím léčivé síly přírody, jejíž dostupnost se tak snaží přiblížit lidem celého světa.

    Testovat budeme najednou hned dva produkty se sílou bylin značky SILVANOLS. 

    Na bolest v krku LARFASOL sprej – obsahuje přírodní oleje z rakytníku, měsíčku a bergamotu. Usnadňuje polykání, zmírňuje podráždění a otok v krku. Olejová báze spreje lépe a déle kryje a regeneruje sliznici a má antivirový, antibakeriální a protizánětlivý účinek. A navíc, má i praktické a přesné dávkování. Díky jeho bylinnému složení ho mohou používat děti od 2 let, těhotné a kojící maminky.

    Více o Larfasol spreji naleznete zde: www.mujlarfasol.cz

    Proti rýmě SNUSTRONG sprej – přírodní sprej do nosu, který má trojí účinek. Uvolňuje nos, zvlhčuje a regeneruje sliznici a účinkuje protizánětlivě. Má příjemnou hydrogelovou bázi, a proto lépe kryje sliznici a nevytéká z nosu. Sinustrong sprej do nosu se používá ke zmírnění příznaků ucpaného nosu a výtoku z nosu, jakož i k prevenci rýmy a infekcí dýchacích cest. Díky jeho přírodnímu složení se nemusíte obávat poškození sliznice ani závislosti a můžete ho používat dlouhodobě. Je vhodný pro děti od 3 let, těhotné a kojící. Obsahuje extrakty z 6 bylin – echinacea, eukalyptus, máta, borovice, rakytník a měsíček.

    Více o Sinustrong spreji naleznete zde: www.mujsinustrong.cz

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek s dětmi staršími tří let. Hledáme skupinu maminek,

    které často trpí nachlazením, mají bolest v krku nebo rýmu. Stejně tak jejich děti nebo manželé. Testované produkty jsou vhodné pro celou rodinu.

    Jak se zapojit

    Do tohoto testování se zapojíte jednoduše. Stačí, když napíšete pod článek komentář, ve kterém popíšete svoje problémy s rýmou nebo bolestí v krku a nezapomeňte uvést také věk svých dětí.

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 4. 3. 2018 a hned v pondělí 5. 3. 2018 proběhne výběr kandidátů na testování.

    Mějte se moc hezky,

    Konik_testuje

    Maminky, za který tým v zimě kopete?

    A – bolest a škrábání v krku
    B – rýma a ucpaný nos

    Jestliže vás trápí bolest v krku nebo rýma, lotyšská green pharma společnost SILVANOLS má řešení pro všechny. Sledujte náš blog a již za týden zveřejníme testování produktů této značky, které jsou inspirované přírodou.

    Více o SILVANOLS nalezněte: www.mujsilvanols.cz

    #test_silvanols