1. screening na Orlí v Brně. Jak jste byly spokojené?☺
Moje pani doktorka z Orli ma zjevne obrovskou nechut k integrovanemu testu. Ani na pozadani, proste mi ho odmitla udelat, ze UZ staci. Sla jsem do fakultky, jako zamestnanec ho mam zdarma. Byla strasne nastvana, nevim proc, a zaklad chtela stejne udelat na Orli, takze jsem byla vlastne na dvou UZ. Doktorka z UZ na Orli se strasne divila, ze to tak vubec nemusi byt, kdyz jdu jeste do fakultky. Jako s tim zakladnim UZ a pani doktorkou tam problem nebyl. Jen s tou moji. Do dneska jsem to nepobrala, dopredu mi rekla, ze mi neda cista data z UZ, ke kterym bych si mohla dodelat biochemku a vyhodnotit, jen mi sdeli vysledek. Tu biochemickou cast delame u nas na oddeleni, doktorka sedi ve vedlejsich dverich... Samozrejme to vsehno vedela, rikala jsem ji to. Nechapu.
@jana_zofie já byla s prvním na Veveri a tam byla doktorka která nebyla dvakrát příjemná tak jsem si říkala že když mě teď u druhého napsal zadanku na Orli tak třeba to bude lepší ale nevím Teda. Vůbec nevím kam mám Teda jít. Na Orli jsem už objednaná a mám zadanku přímo tam. A můj gynekolog má dovcu až do ledna tak nevím co s tím teda🤔🤔
Byla jsem u dr. Janci u všech tři těhotenství a vždy super. Všechno ukazoval, popisoval a vysvětloval. Příští týden jdu opět k němu na druhy screening s tretatkem. 🙂
@wiking jestli jdes jenom na UTZ, tak tam byla doktorka hodna a v klidu. Myslela jsem, ze se otas celkove a mas tam i gynekologa. I kdyz teda nevim, jestli se vubec laicky da UTZ posoudit. Ono to NT si proste nepremeris, tam mu musis verit 🙂

@wiking Nebyla jsem spokojena vubec a na dalsi screening jsem se objednala na Veveri k panu doktoru Vlasinovi.
Tam jsem uz spokojena byla a jsem rada, ze me ma v peci uz nadale on.