10. týden, plus 6 kg, 2. těhu, co vy?
Ahoj holky, jen mě zajíma, jak ste na tom byly vy? Zastavila se ta váha a kdy? Čakáme 2. miminko a nestačím se divit. Mám normálne tehu břicho, že to ťežko maskuji, 6 kg navrch.. to je hodně, ne?? :-/
@kaccistar no to je celém dost... U první jsem měla ve 20 TT +2kg a pak to šlo raketově a rodila jsem ve 38+2tt s +19 kg a u druhé jsem ve 20tt měla + 5kg a rodila jsem ve 37+4tt s + 13 kg
Jinak co se vody týče - zadržování vody způsobuje hlavně špatný pitný režim, zkus více pít aby tělo nemělo potřebu ji zbytečně držet...
@kaccistar Ahoj ja jsem ted v 17tt a cekam druhé dite nemam zatím zdany kilo navíc,ne ze bych se chtěla chlubit ,mam těhotenskou cukrovku tak si musim davat pozor co jim nicmene v tomhle tydnu co pises je to podle me hodne.ja uz bych zasla k lekari a poradila se s nim.Zacni hodne pit a ted se chvili vyvaruj vyrobkum s velkym mnostvim soli
Chtela jsem napsat syna :D pardon ;) jinak urco to tak nenechavej
Jsem 20+3tt a mám cca 3kg nahoře, takže asi standard. Ale hodně se hlídám, jím zdravě a na noc nejím buď nic, nebo zeleninu se sýrem 🙂 a nahoru to zatím nejde, teď měsíc stagnujeme, spíš já hubnu a mimi si přibírá jak potřebuje 😀
2.tehu ,14tt , -8kg . cekam dvojcata
@kaccistar Tak já Tě uklidním, jsem na tom podobně. Druhé těhotenství, právě začínám 17.tt a břicho mám veliké jako s dcerou v 7.měsíci - a to vážně nepřeháním, Divil se tomu i můj dr, ale nijak to neřešil.
A ač jsem až do minulého týdne každý den zvracela, tak do 12.tt jsem přibrala + 4kg ...pak se nám doma váha rozbila a od té doby (naštěstí 😀 😀 )nevím, ale určitě další kila budou. Zítra jdu na kontrolu a do poradny, tak to jim tam asi spadnu ze židle, až se zvážím 😀 😀
Jo, a rozhodně se nepřejídám, jím pořád stejně... A v prvním těhu jsem přibrala 20 kg, přibírala jsem snad i ze vzduchu, tak jsem fakt zvědavá, jak to teď půjde dál.
@mayyas ja to mam uplne stejne, na štítnou žlázu beru léky ale pravidelně me kontroluji, jestli jsou dobre nastavené (ted v těhotenství každý mesic). Neprejidam se a v prvním těhotenství jsem pribrala 18 kg, ale to nebylo ze vzduchu, to jsem se cpala. Chtěla jsem tomu ted predejit a v jídle se hlídám, jim vyvazene a mam nahoře v 15 tt 6 kg. Doktorka i výživová poradkyně mi říkaly, at se tim nestresuju, ze jinak je vse v pořádku a ze to tak někdo prostě ma. Hold nejsme všechny tabulkové.
@kacenecka_24 Jéé, se štítkou se taky dlouhodobě léčím, v těhu zvýšené dávky euthyroxu, taky měsíční kontroly - ale myslím, že tím to asi nebude. Ale jak píšeš, každá jsme individuální a tělo reaguje jinak 🙂
Uf dámy, tak som fakt zvedava, kam to poleze. Fakt sa neprejedam. Vychozi váha bola ok, praveké som mala tuk na spodnej hranici doporuceneho rozmedzia.. teraz to bohužiaľ merať nemôžem, tak neviem, čím sú tie júla spôsobené. Ale teda bojím sa. Na druhej strane si fakt neviem predstaviť, že bg som mala ako tehotná držať dietu, aby som schudla :-/ v prvom tehu som mala celkovo 18+, letelo to v prvom a treťom semestri, to som fakt nechapala..a vyzerá to, že má to neminie zase. Každopádne som po pôrode zhodila 23 kg veľkou snahou, tak verím, že to potom zase zvladnem 🙂 ale je to teda uf uf, keď mám len brucho tak nafukle. Snáď to ešte aspoň 4 týždne utajim 🙂 🙂

Nooo na 10tt opravdu hodne... Nejite pozde vecer?
Nebyla u prvniho cukrovka? Jinak ja jsem v 18tt a mam stale -2,5 kg ale zvracela jsem do 16tt..
J