18.dpo dle ms 5+4tt. Jak jste to měly vy?
Ahoj ženy,
Dnes jsem byla u doktorky. Zatím tam nic není jen zvýšená sliznice. Mám počítat se vším i s mimodeloznim. Vzala mi krev a ve středu uvidím zda hcg tam je. Dle domácích testů těhotná jsem ale dálnice jsem neměla 🤭. Jak jste to měli vy? Já mám zkušenost že když jsem šla těhotná na kontrolu už tam bylo i srdíčko a ted jen nervy.
@supermatka no v 6tt ty tabulky říkají vyšší čísla, ale zase, vis presne kdy byla ovulace? Navic ja bych si došla na krev jako samoplatce. Výsledky vis za dvě hodiny a budeš mít jasno
@supermatka nasla jsem hodnoty z meho prvního úspěšného těhotenství. 2dny po vynechání ms, tedy 14dpo, 28den cyklu jsem mela hodnotu z krve 375hcg. Ale ja věděla presne kdy byla ovulace a mam kratší cykly
@lachtanice86 ovulace byla později podle ovu je plod o týden menší.
@lachtanice86 tak podle tebe když to převedu na sebe tak je to ok 😊. Já v pondělí byla cca 18dpo a hodnota přes 500.moc děkuji za příklad 😊.
@supermatka no kdyby si to vzala podle mně, tak mas málo, ale ty hodnoty jsou fakt orientační, u každé to roste jinak. Jak píšu sla bych na krev jako samoplatce. U nas to stojí tuším 200,- a do 2 hodin mas výsledky v mailu
@lachtanice86 aha, no tak uvidím.. Nějak to dopadne.. Cítím že to bude ok. Jezdit do města se mi nechce když v pondělí budu zas u dr. 😄 A zas mi nejspíš bude brát krev
Tak mluvila jsem s dr. Hodnota je 578, prý je mala ale jasně značí těhotenství a že snad v pondělí už něco uvidí na ultrazvuku. No jo bere to pořád podle ms což hodnota na 5+4tt co byla hodnota hCG odebrána se jí to zdá málo no.. Všem děkuji za podporu ❤️
@supermatka držím palce 🍀💞ona to ani jinak zatím brát nemůže, když ještě na ultrazvuku nebylo nic vidět. Moc držím palce, ať je to normální "zdravé" těhotenství. Pokud pak budeš chtít napsat, tak budu ráda ❤️
@palja děkuji ❤️
@andelka ahoj Andelko, píšu ti svůj poznatek. Asi to budu mít jako ty ❤️. Dnes jsem jela do nemocnice kvůli špinění. Jsem cca 22dpo a našla dr. 3,3mm dutinu nic víc. Podle MS mám být 6+1 takže samozřejmě vše špatně. Nabrali mi krev na hcg a v pondělí bylo 578 dnes 2640. I tak říkají že stále musí vyloučit mimodelozni. 20.5 což je za 13dni mám jít k nové doktorce myslíš že by mohlo být už srdíčko? Podle MS 8tt přesně. Doufám že jsem to tipla že to je podobné co ty a taky dopadnou dobře ❤️. Přeji krásný víkend a moc děkuji za tvé příspěvky
@supermatka tak podle ovulace jdi tak o týden míň než podle ms. Takže teď bys měla být 5+ něco a to je dutinka to pravé co tam má být vidět. HCG netuším,to mi nikdy nebrali ( těhotná jsem byla 4x). Srdíčko většinou tak v 7+ už bylo. Takže počítám,že když budeš podle ms o týden víc,tak by už být mohlo. Držím palce.
@andelka i když je dutinka tak malickata? Moc děkuji toto je mé 4. Těhotenství a Teda pěkně o nervy. Budu si stále říkat že jsem o týden méně.. Tak jak říkáš 20. Budu 7+0tt a to bude snad i srdíčko. Moc děkuji
@supermatka to není důležité, důležité je jak poroste a jestli ten vývoj bude ok. Já jsem rovnou u Dr nahlásila posunuté datum pm. Jinak by to též o týden nesedělo. A byl klid.
@andelka to mě nenapadlo když je to přeci jen o týden... Nevím jak rychle teď by měla dutinka růst atd. Ale teď bych jim nejraději datum MS vymazal 😄
@supermatka Týden je právě dost. No měla by za týden asi zdvojnásobit velikost. Ale je to individuální.
@andelka ty brdo to je až v pátek by Teda měla mít Dutinka cca 7mm. To se v pondělí dr. Po.... 😄
@supermatka Já si pamatuju,že u třetího jsem byla podle utz nějakých 4+3 a byla tam tečka. O týden později větší flíček. Což jako stačilo. O 14 dní později už dutinka s tečkou a srdeční akcí. Ono hodně záleží na různých věcech, délka těhotenství, umístění, kvalita utz, měření..Do toho 7-8 tt než se objeví srdíčko je to takové všelijaké.
@andelka tak to srdíčko asi Budem mít až v 9tt 😂. Moc děkuji za zkušenost ❤️
@andelka tak to srdíčko asi Budem mít až v 9tt 😂. Moc děkuji za zkušenost ❤️
@supermatka Muzu se zeptat jak ste tenkrat dopadla ?

@raniha aha no vidíš to by mohl být ten důvod 🤭😄