6.tt těhotenství, bolest. Zažila jste to některá?

13. kvě 2020

Ahoj. Prosím o úklidneni 🙂 Jsem 6+1tt a bolí mě v podbřišku, v krizi, bolí mě hlava... Mám strach aby to nebylo mimodelozni, v prvním těhotenství mi krom únavy nebylo vůbec nic... Dnes jsem byla ve městě a po hodině už úplně k. O., musela jsem si sednout... Zažila jste to některá? K doktorce jdu za týden....

katka9184
13. kvě 2020

Ahoj, bolest v podbřišku je úplně normální, vše se roztahuje a napíná😉. U lékaře už jsi byla? Aby viděl dutinku

farka
13. kvě 2020

😀 jj, v prvním jsem byla jak laňka plná energie a v druhém těhu hned od začátku úplně vyřízená, ufuněná, vše mě hned bolelo, zle mi bylo 😀 prostě každé je jiné 🙂

hvezdicka09
13. kvě 2020

Ahoj,ja jsem 6+4,v podbrisku mě poboliva často,jsem hodně nafoukla a dost unavená.doktorka mě objednala až za dva týdny a po telefonu když se mě ptala na potíže tak na tu bolest v podbrisku mi řekla ze to muže byt normální ale zakázala pohlavní styk ☹️ Takze uvidime co pak na kontrole,snad bude vše OK.je to me první tehotenstvi,loni bylo biochemické v šestém týdnu ale tehdy mě bolel podbrisek tak moc ze jsem nemohla ani spát.

emnova
7. srp 2020

Ahoj, take mam bolesti v podbrisku jako pri ocekavane ms uplne stejne. Az mi ta bolest jde do nohou... Ja jsem tedy teprve 4tt a beru 1-0-1 utrogestan, protoze jsem pred 9mesici potratila.
Jste nektera v podobne situaci?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru