6.tt+1 a na UZ jen dutinka. Jak to u Vás dopadlo?
Ahoj holky, asi potřebuji povzbudit, jsem z toho smutná. Nedávno jsem měla radost ze dvou čárek, po dnešním utz, kdy byla vidět jen dutinka už je radost pryč. Před týdnem teda nebylo vidět vůbec nic, tak aspoň malej pokrok, ale hcg z krve jen 161 :( Doktor říkal, že je to hrozně málo, ale že mě zatím nechce strašit. Příznaky nemám vůbec žádné. MS hodně nepravidelná, ovulaci nehlidam.. Máte někdo zkušenost, jak to dopadlo? ☹️
Přesně. Hele, třeba mamka na sobě poznala všechna těhotenství (celkem 5) a to poslední mimodelozni zjistili až v nemocnici, kde byla původně objednana na operaci cysty. Takže jestli savlujes jak carsky důstojník, tak hormony jedou naplno 😉
Ahoj, tak holky dneska už nám tam blikalo ❤️, ale je o dva týdny mladší. Mám radost a moc vám děkuji.
Super, gratuluji 💐💐💐💐👏
Super!! Tak podobně jak u mě, jen já měla mimčo o týden mladší. Gratuluji!
Gratuluji 😘
Dnes krvácení, na utz na pohotovosti plod žádný, zítra ráno revize. Holky tak moc se bojím, je mi strašně, pořád jen pláču...
To mě moc mrzí :( ale nezoufej. Určitě se to brzy podaří a dojde to do zdárného konce
To mě moc mrzí, taky to mám za sebou (těhotenství hned před tím, které bylo mladší, než dle MS...). Taky jsem musela na revizi. Bylo to hodně těžké a chvíli jsem se z toho dostávala, ale naštěstí jsem hned po tříměsíční pauze otěhotněla (a teď jsem už ve třetím trimestru!). Budu držet palce, ať se taky brzy zadaří, a ať to těžké období nějak zvládneš. Mě pomohlo snažit se dělat si radost, co nejvíc to šlo, rozmazlovat se...
@inkheart Můžu se tě, prosím, zeptat, jak dlouho si krvacela? Ať ti to všechno dobře dopadne❤️
Děkuji ❤️ Krvácela jsem docela dlouho, asi až tři týdny. Doktor mi říkal, že to je v normě.
Držím pěsti, taky jsem měla mladší těhotenství, dlouho nebylo vidět nic, na nevolnosti jsem pila ledovou kofolu. V 8t jsem začala špinit, na UT prý něco drobného. Nasadila jsem na doporučení utrogentan a femibion a na další kontrole už dobré. Aktuálně mám doma 2,5 leteho klučinu, tak snad ti to taky dobře dopadne ;)

@amazonkajanik No já v to srdíčko furt věřím, ve čtvrtek jdu na gyndu, tak mi drž palce🙃 Ale věřím, že tam je. Přeci mě nenechá prcek trpět jen tak🤭