icon

6. týden těhotenství mě prsa přestala bolet

blanka1234
24. zář 2014

Ahoj, prosím o radu. Dnes jsem 5+6 v pondělí jsem byla na ultrazvuku a už byla vidět srdeční akce. Včera mě dost bolelo břicho . Od začátku jsem měla nalitá , těžká a zvětšená prsa . Včera už nebolely a dnes jsem se vzbudila a jsou splasklá a nebolí. Měla jste to některá také tak a bylo vše Ok nebo si mám dělat starosti? Díky za reakce

terinda
24. zář 2014

Takhle ze začátku je to všechno nebo nic.
Jednou to u mě bylo ok, podruhé ne... takže čas ukáže 😅

ladie
24. zář 2014

Takhle na začátku je tu buď a nebo. Mě když v tuhle dobu přestala bolet prsa, tak se bohužel jednalo o zamlklé těhotenství. Ale tím nechci říct, že to musí být tvůj případ!! Hlavně klid 🙂

nuali
24. zář 2014

Tak já přidám jeden pozitivní pohled. Na začátku mě strašně bolela prsa, ale já jsem si nepřipouštěla, že bych mohla být těhotná. Takže jsem to neřešila, i když jsem se bolestí nemohla v posteli otočit 😀 Pak to najednou přestalo samo jen tak. Tak si říkám, fajn těhotná nejsem. Za pár týdnů mi začaly nevolnosti a to už chlapovi došla trpělivost, udělala jsem si test - byl pozitivní a dle doktorky v 11tt 🙂 Nemusí to být nic špatného. Tak se hlavně nestresuj, co se má stát - stane se. Je to blbý, ale je to tak.

daskagal
24. zář 2014

Mě na začátku bolely a zvětšily se, ale asi kolem desátého týdne to přešlo. Zatím se nestresuj 😉

blanka1234
autor
25. zář 2014

Díky všem za reakce.

misczka
25. zář 2014

U prvního těhotenství mě prsa bolely strašně, a nedopadlo to dobře.... nyní u druhého těhotenství mě nebolí vůbec 🙂 a jsem už ve 26 týdnu, nemusíš se stresovat. Je to individuální u každé ženy.