icon

Absence srdeční akce v osmém týdnu. Máte zkušenost?

bereni
28. dub 2025

Ahoj holky, vím, věštecké koule už došly, ale asi se potřebuju vykecat. Poslední den první menstruace byl 3.3., ovulaci mívám kolem 17. dne v měsíci a cyklus asi 30 dní. Minulý týden 17.4. jsem byla na kontrole u doktora, viděl gestační váček, hcg kolem 3400. Dnes mi doktor na kontrole /dle kalkulačky menses jsem 8+0) řekl, že se mu to nezdá, neviděl srdeční akci, náznak plodu, prý se uvidí a mám přijít za 3 dny, kde se dozvím zda hcg klesá nebo ne. Prosím měl to nějak někdo obdobně a dobře to dopadlo?

lencaa11
28. dub 2025

@bereni ovulace klidně mohla bejt úplně jinak to že bevjva tak a tak může bejt zrovna jinak zasla bych si na krev 2 krát aspoň než půjdete na kontrolu to vám trochu řekne co a jak TT může bejt mladší

klpoiu
28. dub 2025

Menstruace bývá pravidelna?? Jeden ci dva dny nevadi. Jde o to, ze pokud mas ms pravidelnou +- 30 dnu, sedi ovulace na stred cyklu, tj cca 16 den cyklu. V den kontroly 17.4 by si mela uz vice jak 14 dnu zpoždění. Jeho nalez odpovida cca 6tt ( ne 8tt v kterem dle ms ses) coz jsou prave ty dva tydny skluz dle tveho cyklu. To je opravdu celkem dost. Hcg odpovida +- tez tomu 6tt. Pokud by si mela opozdenou ovulaci, tak by dle nalezu mela byt az v době ocekavane ms.Pokud nemas takové výkyvy v cyklu, tak pravděpodobně bude nekde problem. Zatim dle vypoctu to spise vypada na zamlkle těhotenství. Ale kdo vi, třeba se ti zbláznila zrovinka ovulace. Tady nezbývá nic jen cekat na dalsi kontrolu. Drzim palecky.

bereni
autor
28. dub 2025
@klpoiu

Menstruace bývá pravidelna?? Jeden ci dva dny nevadi. Jde o to, ze pokud mas ms pravidelnou +- 30 dnu, sedi ovulace na stred cyklu, tj cca 16 den cyklu. V den kontroly 17.4 by si mela uz vice jak 14 dnu zpoždění. Jeho nalez odpovida cca 6tt ( ne 8tt v kterem dle ms ses) coz jsou prave ty dva tydny skluz dle tveho cyklu. To je opravdu celkem dost. Hcg odpovida +- tez tomu 6tt. Pokud by si mela opozdenou ovulaci, tak by dle nalezu mela byt az v době ocekavane ms.Pokud nemas takové výkyvy v cyklu, tak pravděpodobně bude nekde problem. Zatim dle vypoctu to spise vypada na zamlkle těhotenství. Ale kdo vi, třeba se ti zbláznila zrovinka ovulace. Tady nezbývá nic jen cekat na dalsi kontrolu. Drzim palecky.

@klpoiu mivala jsem vzdy pravidelnou, ale na podzim jsem mela co 14 dni a musela jsem i na hysterskopii ambulantne pocatkem roku, nic nakonec nebylo a vse pak srovnal drmek, ale v tom breznu byla prave menses po delsi dobe hezky po 30 dnech, dalsi menses se nedostavila a mela jsem pozitivni test prave. Ono to neni plánované tehotenstvi, tak jsem z toho cela vyjukana. Dve předchozí tehotenstvi byly naprosto ok, tak jsem cela vykolejena. Minulý tyden v utery jsem zacla mit nevolnosti a znicehonic se citim od soboty lepe, nezvracim, tak si taky rikam jestli proste nepokleslo to hcg :(

xxxmarket
1. zář 2025

@bereni ahoj,můžu se tě zeptat jak to dopadlo? Já jsem dnes dle poslední MS 7+4tt a srdíčko nikde.😔 Příští úterý jdu na kontrolu a tam se to nejspíš rozsekne.

bereni
autor
1. zář 2025
@xxxmarket

@bereni ahoj,můžu se tě zeptat jak to dopadlo? Já jsem dnes dle poslední MS 7+4tt a srdíčko nikde.😔 Příští úterý jdu na kontrolu a tam se to nejspíš rozsekne.

@xxxmarket ahoj, skoncila jsem na revizi, v 10 tt, protoze v 6 tt se plod přestal vyvijet-srdicko nebylo. Ale nyni jsem 8+0, srdicko se ukazalo hned 6+3. Nekdy to proste nedopadne ☹

xxxmarket
1. zář 2025
@bereni

@xxxmarket ahoj, skoncila jsem na revizi, v 10 tt, protoze v 6 tt se plod přestal vyvijet-srdicko nebylo. Ale nyni jsem 8+0, srdicko se ukazalo hned 6+3. Nekdy to proste nedopadne ☹

@bereni uff,tak se uvidí. Přeji pohodové těhotenství 🍀

bereni
autor
1. zář 2025
@xxxmarket

@bereni uff,tak se uvidí. Přeji pohodové těhotenství 🍀

@xxxmarket drzim palce!