Bolest břicha jako před menstruací a špinění v 6. tt
Ahoj holky, jsem v 5+6 tt. Ve čtvrtek jsem byla u doktorky a prý vše v pořádku, mám přijít za čtrnáct dní. Ale začal mě trápit takový pocit,jako bych měla dostat menstruaci a teď jsem dva dny trochu zašpinila (jen takový jako hnědý hlen). Je to normální? Před otěhotněním jsem měla problémy s krvácením mimo ms, tak to třeba jen přetrvává. Šla bych k doktorce, ale nechci tam běhat co dva dny. (Je to mé první těhotenství). Doktorka mi řekla, že teď je ještě brzy, že je to 50/50 jak to dopadne. Ale už jsme se začali těšit, tak bych to nerada pokazila. Díky moc.
Jezis...ten telefon.Samej preklep..omlouvam se za ty blaboli..🙂
Tak mě už špinění i kontinuální bolesti přešly. Zato mám teď takové jednorázové křeče. A po ránu mi začalo být špatně ☹
@chloi Zkus magnézko 😉
@luciferkaklaris díky, máš pravdu, to by asi pomoct mohlo 🙂
@chloi Není zač, mně ho napsala doktorka hned, co jsem jí řekla, že mám bolesti břicha + ty křeče (měla jsem v 6. a 7. týdnu) a pomohlo to, úleva obrovská. Dá se samozřejmě koupit i bez receptu. Buď v pytlíčkách nebo v tabletách. Mně to rozpustný nedělalo dobře, tak jsem koupila tablety a paráda 🙂

@elis86 Nn,zadny spesl opatreni neni.Chovaji se keme jako bych ji nemela..jako ke kazde jine.Ted kdyz uz jsem voc tehotna tak o ni vubec nevim,uz neboli ale jsem zcedava po porodu.Doufam ze se ty bolesti o5nevrati.