icon

Bolest prsou. Nemáte radu?

eliskaamichal
15. bře 2020

Ahoj holky jsem na začátku těhotenství 5+3 ale šíleně mě bolí prsa. Podprsenka je nepřítel ,sáhnout na ně umírám ,umýt a utřít to skoro brečím ,nemáte nějakou radu aby to nebylo tak hrozný?? Děkuji za každou pomoc. Hezký večer

gbp
•
15. bře 2020

@eliskaamichal podprsenka mi byla dobre jen jeden druh, hned sem koupila rozsireni na zapinani, abych v tom vydrzela a doma vzdycky sundala. sportovni by nebyla pohodlnejsi? na spani mi pomohl kojici polstar, kterym sem se vypodlozila. a pak uz jen nesahat a vydrzet 👍

terka80
•
15. bře 2020

@eliskaamichal na tohle ti asi nic nepomuze,mozna teple obklady a vyckat az to prejde 🙂

eliskaamichal
autor
•
15. bře 2020

@gbp @terka80 holky děkuji moc za odpověď. Snad to aspon trošku přejde . Ja mám větší prsa normálně , podprsenka si nechávám šít ,protože v krámu nesezenu a když tak za velké peníze. Ale ted je to fakt šílený .

sharyska
•
22. bře 2020

@eliskaamichal Měla jsem. To úplně stejně, podprsenku si kupuju vel H až I.. Prsa mě bolely šíleně.. Uklidnilo se to trošku az kolem 8.tt

eliskaamichal
autor
•
22. bře 2020

@sharyska ahoj tak snad to taky za chvilku přejde. Protože opravdu umírám uz i bez podprsenky. 🥺

barcnka
•
22. bře 2020

@eliskaamichal poradíš mi jssm 4 tDsn těhotenství a mám to samé s prsY..ale test mi vyšel zatím 1carka slečnám i jiné příznaky ....Děkuji Barca

barcnka
•
22. bře 2020

@barcnka 4tyden snad to počítám dobře

eliskaamichal
autor
•
22. bře 2020

@barcnka takže nejsi těhotná když mas jen jednu čárku nebo to chápu špatně ????

hermanka88
•
22. bře 2020

Ahoj,tohle jsem měla ze začátku taky,bolest strašlivá. Do 13tt asi.Pak se to uklidnilo,ale teď to zase začíná (24tt).Mám skoro o 2 vel.vetsi prsa,je to sakra nepříjemné, mám už i těhu podprdu a už mě opět tlačí. O bolesti mezi lopatkami ani nebudu mluvit 🙄🙄🙄

eliskaamichal
autor
•
22. bře 2020

@hermanka88 no hezký takovou bolest jsem nikdy neměla. Vyla jsem těhotná 2x i když ani jedno nedopadlo ale nikdy me takhle neboleli. Už ted mi přijde že je mam větší aspon o číslo

hermanka88
•
22. bře 2020

@eliskaamichal jojo,tohle je mé druhé těhu, ale u syna to takové nebylo.Manžel si dělá srandu ,že asi budu jak Olma nebo Madeta a kojit budu malou ještě ve školce 🤣🤣

eliskaamichal
autor
•
22. bře 2020

@hermanka88 jsou hodny ty naši chlapi.... 🤣🤣