icon

Bolest vaječníků v těhotenství. Je to normální?

kristina2003
27. zář 2025

Je normalni ze mne boli vajecniky na stridacku v 5 tydnu ? V pondeli jdu k dr to budu 5+6 tak snad uz neco uvidi.. mam trosku strach protoze minule dr nic nevidela bylo podezdreni na mimodelozni a nakonec byl v deloze prazdny gestacni vacek takze jsem musela na interupci.. testy byly pozitivni duchama ted mam takhle viz, fotky.. jsem trosku vyplasena tak se potrebuju vypovidat snazim se nemyslet ale nekdy to nejde 🙏

Bolest vaječníků v těhotenství. Je to normální?Bolest vaječníků v těhotenství. Je to normální?
hennrietta
28. zář 2025

To ti nikdo neřekne...
Já měla střídavě menstruační bolesti a bolesti břicha různé intenzity až do víc jak 12. týdne.
Nezbývá nic než popřát hodně štěstí.

squezy
28. zář 2025

@kristina2003 různé bolesti nebo píchání je naprosto normální,ve většině případů. V 6tt jdes na gyndu podle me hrozně brzy, nemusí být videt ještě srdíčko,ale předpokládám, že tvoje gynda to vi a objednala te,tak vi,co delaji 😉 Držím palce,testy jsou jasně pozitivní

anpineapple
28. zář 2025

@kristina2003 mně vaječníky taky píchaly a docela dlouho, i podbrisek tak různě pobolíval a všechno bylo v pořádku 🙏🏻

reeeza
28. zář 2025

Mě to také dole pobolívalo a píchalo. Vše může být v naprostém pořádku. Nezbývá než doufat. Snad tam už něco dr uvidí takhle brzy..

kristina2003
autor
28. zář 2025
@squezy

@kristina2003 různé bolesti nebo píchání je naprosto normální,ve většině případů. V 6tt jdes na gyndu podle me hrozně brzy, nemusí být videt ještě srdíčko,ale předpokládám, že tvoje gynda to vi a objednala te,tak vi,co delaji 😉 Držím palce,testy jsou jasně pozitivní

@squezy objednali mne protoze jsem minule mela podezdreni prave na mimodelozni sice nakonec to nebylo mimodelozni ale byl pouze prazdny vacek v deloze a klesajici hcg proto jsem takova vydesena ze vseho dekuji

squezy
28. zář 2025
@kristina2003

@squezy objednali mne protoze jsem minule mela podezdreni prave na mimodelozni sice nakonec to nebylo mimodelozni ale byl pouze prazdny vacek v deloze a klesajici hcg proto jsem takova vydesena ze vseho dekuji

@kristina2003 držím palce😉