icon

Bolesti v podbřišku v 9tt

pawlusha
31. srp 2017

Ahoj zeny,jsem prvne tehotna,po trech letech se zadarilo,ale jsem desne vystrasena....Dnes jsem 9+0,pristi patek odbery a dva tydny na to screening...jekikoz jsem diabeticka na inzulinu,porqd me lekari strasi DS,autismem,....coz ja vim,ale jsem nervak a kazde pichnuti resim....sama se sebou spis...krom toho,ze jsem porad unavena,me obcas,vetsinou jen vecer,poboliva v podbrisku,podobna bolest,ale zdaleka ne tak silna,intenzivni jako pri menstruaci... Mate nebo mela jste to nektera? Krom unavy me nic neni,nevolnosti spise odpoledne bez zvraceni,na UZ tri tydny zpet jsek byla dle posledni menstruace 6+0,dle UZ 5+6 a minuly tyden me na rizikove gynde doktor vubec nic nerekl...jen ze ta moje brambora nema ksicht,ale ze to je dobre,ze je jeste brzo-ano,takhle presne.me to bylo receno...diky damy za Vase zpravicky....

lussi
31. srp 2017

hoj 🙂 Mě bolel spodek od začátku až do konce u obou dětí. Plašila jsem taky šíleně, máme za sebou hodně pokusů IVF a taky se zadařilo až po letech, takže Tě chápu 🙂 Moc gratuluji a držím palce ať je vše ok !
PS:pan doktor s ksichtem fakt pobavil, to musí být materiál 😀

pawlusha
autor
31. srp 2017

@lussi Dekuji moc!!!!no pan doktor se asi spatne vyspal,neb serval personal,maminky cekajici na odber plodovky... Na me taky stekal,ale rozbrecela jsem se az u sestricky,ktera byla uzasna...mel par blbych kecu,lidskost mu nic nerika...byla jsem u nej poprve a snad naposledy...na priste me sestricka objednala k jinemu lekari...velka nemocnice a takoveho pristupu jsem se bala...privital me slovy: co tady jako chcete?! Pokracovalo to:no joooo,to si nesmite davat bonbonky,zakusky,.... Nic takovyho nedelam uz jen proto,ze jsem diabeticka s intoleranci lepku... No jsem se zase rozcilila😂😎 ale kazdopadne moc dekuji,kazdy den si rikam,aby se fazolka udrzela,ze maminka s tatinkem si nepreji nic jinyho,....je mi 31,pritelovi 43 a kdyz jsem mu to oznamila,tak i tvrdej typek se robrecel...😂

beetlejuice1666
31. srp 2017

@pawlusha Hoj, asi bych na něj podala stížnost. Takhle se lékař nemůže chovat. Vlastně nikdo, kdo dělá s lidmi, by se takhle neměl chovat. Zvaž to.

pawlusha
autor
1. zář 2017

@beetlejuice1666 zvazovala jsem to,protoze to fakt byla sila...diky damy za podporu😉

danask88
1. zář 2017

@pawlusha Ty jo to je fakt moc ten doktor, já bohužel podobného chcípáka chytla u porodu a pak málem neporodila, prostě to moc nejde když na vás někdo v jenom kuse ječí že rodíte blbě dejcháte blbě, tlačíte blbě neřekne nic jak to dělat správně....Tam už nechoď 🙂 Jinak bolesti v podbřišku jsou dost normální, taky mě děsí ale je to fakt normál. Občas se podobají i křeči na pár vteřin nebo to velmi silně píchne. Držím moc palce!

ivaze
1. zář 2017

Ahoj,taky jsem měla na začátku bolesti jako popisujete. Nestresujte se,hlavně v klidu a bude to dobrý.Drzim pesti a přeju pevné nervy.

pxtulka
1. zář 2017

@pawlusha na toho doktora bych podala určitě stížnost. Když si nebude nikdo stěžovat tak si doktor bude myslet že mu to vždycky projde. Já mám taky štěstí na takové "doktory". Taky jsem musela některé lékaře vyměnit.
Co se týče bolestí v podbřišku...řešila jsem to samé, říkala jsem to gynekoložce a ta mě uklidnila že je to naprosto normální, ať jsem v klidu.

jaanicce
1. zář 2017

@pawlusha Okamzite bych zmenila doktora. Stresovat se dalsich x mesicu jak se vyspi? Nestoji to za to! Moje segra taky mela doktora idiota a do ted toho lituje. Jinak bolest citim taky, zrovna vcera cely den a pak jsem vecer koukala, jak mi vystrelilo bricho 😀

pawlusha
autor
1. zář 2017

Holky dekuju moc,nikdo me nic nerekl,nevim co je a.neni normalni,ani nevim,jake leky treba na bolest muzu a ktere ne...k nemu uz nejdu,mela jsem od diabetolozky doporuceni na neschopenku a on me ji odmitl napsat,sestricka byla uzasna a sama me navrhla,ze me k nemu uz neobjedna. Pokud bych se s nim mela setkat,prejdu jinam. Jsem ve FN Hradec Kralove,ale Pardubice mam bliz a tam taky rizikovku maji. No muzu vam rict,ze jsem cekala cokoli,ale ne tohle. Clovek uz tak nervy nasponovany a jeste tohle k tomu...snazim se na toho nelidu nemyslet,ale ....
Jooo,taky me obcaa v podbrisku pichne,ale spis jen poboliva. Nic na me neni videt,i kdyz gate me jsou tesnejsi,ale nepribrala jsem ani deko😂
Holky moc dekuju za podporu a uklidneni,jste skvele!!!!!😙