Chytré miminko. Doporučíte?

nenynka28
14. črc 2020

Ahoj, před otěhotněním jsem užívala Fertility blend, který teď ještě dobírám. Ale po dobrání bych chtěla přejít na něco levnějšího, avšak účinného. Co říkáte na Chytré miminko? Nemyslím Superfolin, ale přímo to Chytré miminko... Podle složení se mi zdá fajn, ale nejsem úplně zkušená. Gynekolog nabízí VIP mami, ale nechci něco jen protože on s nimi má smlouvu.

boobulee
14. črc 2020

Beru chytré miminko od začátku, a jsem snim spokojená 🙂

similenka
14. črc 2020

@nenynka28 Kamarádka v lékárně mi ho doporučila a brala jsem celé těhotenství. Nebylo drahé, ale neprodávali ho v každé lékárně.

priefi
14. črc 2020

@nenynka28 lepší bys měla chytré miminko superfolin, jelikož tam máš naštěpenou na max kyselinu listovou. Já tedy oba těhu a kojení brala superfolin a spokojenost, teď, když dítko má 18m, tak jsem přešla na nižší verzi a taky v pohodě, ale já teď nepotřebuji tak tu listovku (za předpokladu, že nemám ten enzym), v těhu raději ten superfolin, pokud nemáš jistotu, že zpracováváš listovku. Jsou i mega balení, které jsou cenově výhodné, např. Často v giga lékárně, nebo pilulce

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru