Cítím se slabá na začátku těhotenství. Je to normální?
Ahojte, som cerstvo tehotna (6t), a citim sa taka slaba, ako keby na mna nieco islo a dokonca s ami vytvorili na ustach kutiky. Aj moj zaludok je uz taky slabsi, ked nieco zjem, je mi na vracanie..... To viem, ze je ok. Ale ostatne? Je to kvoli tehotenstvu? Nevadi to?
Je to jiný stav....takže se můžeš cítit různe....
Ja som mala skoro cely prvy trimester zvysenu teplotu, slabost, unavu, bolest tela, bolo to podobne ako pri viroze. Aj moja obvodna mi vtedy povedala, ze tehotenstvo a viroza sa niekedy tazko rozoznava 🙂

Je to velmi pravděpodobně kvůli těhotenství. Doporučuji pokud pracujete, vyžádat si na první kontrole u gynekologa neschopenku. U mě se tenhel stav zhoršovla zhruba do 12tt, pak se poměrně rychle srovnal.
Ps: když jsme s podobnými příznaky včetně mírně zvýšené teploty přišla půl roku po svatbě za doktorkou, byla její první otázka "a těhotenský test jste si dělala? A jak dlouho máte do menstruace? ... aha, tak já vám napíšu týden neschopenku, a do tý doby buď bude pozitivní test, nebo to pak začneme řešit" ... test byl negativní, příčinu jsme nenašli... a když se to za měsíc vrátilo, připadala jsme si jak hypochondr... natolik, že jsme přehlídla, že mi vynechala menses... A to už test pozitivní byl. Subjektivně jsem to fakt nerozlišila.