icon

Co dělat, když přestalo tlouct srdce na Angelsounds?

31. říj 2023

Předevčírem jsem krásně našla ❤️na angelsounds, ale dnes vůbec nic. Dnes 9+0 a je mi divny, že tam neni, když tam bylo.. mam za sebou jedno ZT, tak uz vidím to nejhorší

teenyel
31. říj 2023

Takhle brzy se tezko hleda. Mela jsem s AS problem najit i o dost pozdeji. Zbytecne bych se nestresovala a nemyslela hned na nejhorsi. Vim, ze se to lehko rekne (take mam za sebou ZT), ale stres nicemu nepomuze 😉

fyii
31. říj 2023

nejhorsi je se angelsound stresovat.. ja mela dve ZT za sebou, takze vim jak je to psychicky narocne, ale nestresuj se zbytecne, ze lovis angelsound.. mimco se mohlo hnout jinak a proste to nenajdes.. ja chodila casteji na UTZ, pro klid duse, vic pro to stejne udelat nemuzes. On ten angelsound nekdy neni uplne funkcni, preci jen je to hracka za par stovek, takze na to ma narok.. at to dobre dopadne a ty se nestresuj.

daisy95
1. lis 2023

A presne proto se nedoporucuje pouzivat Angelsound.. doppler patri do rukou odborniku kteri vedi kde a jak prilozit, kdyz jsou obavy o miminko vzdycky se resi s lekarem.. nehlede na to ze se muze zachytit tep placenty a mylne se pak domnivat ze jde o srdicko..

andreacantu
4. lis 2023

Angel sound ma smysl pouzivat tak od 12-13tt driv nezachytis. To co jsi slysela dva dny zpet byl tvuj tep z cevy. Nestresuj se. Delas to bobenkovi tezsi.

autor
4. lis 2023

@andreacantu tep mimca poznám, to asi nejde si splést. Našla jsem ho o den pozdeji 😊 i u prvního jsem našla v 10tt