Co znamená těhotenství bez příznaků ve 11. týdnu?
Ahoj,je tu někdo 11tt nebo víc či míň a přešli ho příznaky jako jsou nevolnosti, bolest hlavy atd. Ráda bych se uklidnila, že nejsem v tom sama a je to v pořádku 🙂
@annoonniimm Taky mi v těhotenství nic nebylo a teď mám skoro 2 letou holčičku 😊
V prvnim těhotenstvi, nechodit k dr tak ani skoro nevim že jsem těhotna 🤣 mam zdraveho 6 leteho syna.
V každém těhu přešly někdy jindy, někdy v 10tt jindy až ve 14tt, někdy naráz někdy postupně ubíraly na intenzitě a mizely...vždy miminka v pohodě.
Mne okolo 10 tt presli nahle uplne vsetky priznaky a o par dni boli spat. V prvom trimestri sa to moze este velakrat zmenit. Definitivne mi vsetko preslo az okolo 14 - 15 tt pri oboch tehotenstvach. A vsetko bolo/je v poriadku.
Já nyní 19 tt a rěším, že mě zkraje děsně bolela a natekla prsa. Teď?! Nic. Prsa měkká, furt stejna velikost a též jsem z toho nervózní
@annoonniimm děkuji vám všem za uklidnění 🙂
Jsem 10+4tt a přesně jak píšeš, v jedenáctém týdnu a příznaky jsou fuč. Také jsem ráda, že to má někdo podobně :D Co jsem si tak zjistila, mělo by to být normální a hlavně individuální 🙂
@efvnv96 snad je to v pořádku ve středu mám kontrolu tak snad budou jen dobré zprávy 🤞. Vám přeji hodně štěstí ☘️😉
První těhotenství mi vadily jen vůně/pachy, teď aktuálně 11+4tt neskutečné tehotenske migreny 🙄😔

Ani jedno těhotenství mi nic nebylo 😉