Druhé těhotenství, když mi první děťátko skáče po břiše
Ahoj holky, jistě je vas zde spousta co uz mate jedno dite...proto bych se rada zeptala, nejsem žádný plasan a nic nehrotim. Kazdopadne co vy a skákání druhého potomka po vašem břiše at uz na začátku tehu či později. Jeste jsem nebyla na ultrazvuk podle poslední ms bych měla být na začátku 6teho týdne a jdu tam az za dva týdny tak nemam patřičné info. A maly nezbeda mi skáče po břiše jako by nic. Vím, plod ma sotva tři milimetry takze je to téměř nic kazdopadne 12kilo tlaku muže mít taky vliv...zajímají me vaše názory a poznatky dekuji 🙂)) a tehulim zdar
Hned na začátku jsem řekla, že má maminka bebí a tohle už dělat nemůže a na tom jsem trvala. To samé když se třeba s námi ráno válí v posteli a mazlíme se a děláme kraviny, pozor, nekopni mě do bříška, maminka má bebí. Stejně jsem odůvodnila, proč už ji tak často nezvedám a spíš si k ní třeba dřepnu na bobek, proč ji nepochovám vestoje ale spíš ji vezmu do náručí vkleče na zemi. Prostě mám bebí a nejde to, hotovo.
Moje me maximalne vzdycky prelezla, vyjmecne, skakani bych ji nedovolila ani normalne. Kdybych byla najedena, tak by to na ni hned pristalo:D ted nas chodi obejmout, z boku je to ok, tam ma jeste misto🙂
Dekuji za názory na to skákání to asi začnu aplikovat taky to bebi nebo v našem případě au au 😂 kazdopadne syn ma rok a pul skoro a jsem nosici maminka takze nepoužívám kočár protože to nemáme ani jeden rad moc 😁takze nosím v nositku či satku je tu nekdo taky takoví? A do kdy jste nosily? 🙂
@mikvitin a proč říkat, že máte bebí? Proč neříct pravdu? V bříšku je miminko...apod. Máma přeci nemá žadné bebí. Náš malej ví, že maminka má v bříšku mimi a musí bylt opatrný. Příjde, pohladí mi bříško, dá pusinku a ještě mi řeknu pšššt, že mimi spinká. A to jsou mu dva roky a chápe to.
@brookmichaela Třeba proto, že ještě nebyl screening, a nechci jí motat hlavu, kdyby nakonec žádné mimi nebylo.
Ja jsem teda 32 tt a maly 14,5kilo po me skace porad a nenecha si.nic vysvětlit budou mu 3 roky. Staci abych si lehla ze se chvilku natahnu je to pro neho jak magnet a je u me ...
Nenechala jsem ročního syna skákat, řekla jsem, že v bříšku je miminko a bolelo by ho to. A když chtěl pohejsat, musel si sednout až pod bříško 🙂
Malý měl taky 12 kilo, od začátku bylo v břiše mimi, na skákání má taťku. Nosila jsem opatrně delší dobu chovala v sedě. Maličká byla do 35 tt koncem pánevní, pak dostal starší ošklivou angínu a já chovala a nosila dva dny a noci prakticky v kuse, dodnes tvrdím, že mi malou otočil🙂. Všechno bylo v pořádku.
Mám tříleťáka a jsem momentálně 34 tt... tlak na břicho nesnesu zhruba od 4 tt... Syn je vellmi kontaktní, miluje po rodičích různě lézt a tulit se (včetně leháná na břicho a spol.) a před otěhotněním jsem víc jak ůl roku nepoužívala kočár a pouze nosila... Všechno jsem to musela utnout už někdy ve druhém měsíci těhu, páč mi bylo prostě blbě. Syn velmi snadno pochopil, že "na břicho nemůže, protože mámu bolí" a "nosit nemůže, protože už neunese" (vrátili jsme se ke kočáru). Důvod toho jsem začala vysvětlovat až v době, kdy jsme mohli říct "bude bráška". Ne, že bych ho nezvedala vůbec, ne, že by mě občas při hře omylem nekopnul, nebo občas nepelez, ale mimi v bříšku prý vypadá spokojeně a starší si dává výceméně pozor...
@martinka8338 No nevím, že to nechce pochopit a poslechnout je věc jedna, ale tak mu to prostě nedovolím, ne? Tříletý dítě si prostě nebude dělat co chce, pokud je to něco takovýho... Tak to teda mám postavený já.

@mikvitin nase dcerka mi taky chtela skakat po brise. Sice je hubenourek, ale nenechala jsem ji. I tech necelych osm kilo bylo hodne. Tak presedlala na tatinka a skakala po brise jemu 🙂