icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

vaculovav
12. led 2021

Ležím druhý den, včera jsem byla úplně vyřízená, dneska už zvládám i fungovat. Ale snažím se spíš ležet a odpočívat.

martinie88
12. led 2021

@vaculovav Veru strasne moc drzim palecky at je miminko v poradku💗 Zkus ten vitamin C nebo jestli mas tak Ascourtin. Aspon, ze muzes odpocivat. Posilam mnoho sil💗🍀💗

maky977
12. led 2021

@vaculovav držím pěstičky,ať to dobre dopadne🥺❤️

vaculovav
12. led 2021

@martinie88 žádný Céčko jsem nenašla. Ale zkusím si na zítra objednat, tchýně nám poveze nákup, tak by mi ho mohla vzít

pipiinka
12. led 2021

@vaculovav volala si dr?? Aby to zkontroloval? Drzim palce

vaculovav
12. led 2021

@pipiinka doktor tam je jenom pondělí, středa (odpoledne) a čtvrtek (poradna pro těhotné). A myslím že pokud budu covid+ tak mě nevezme 🤔

pipiinka
12. led 2021

@vaculovav co zkusit zavolat do nemocnice? Vysvětlit situaci? A třeba vám řeknou, ať rovnou jedete k nim.

fifinka2020
12. led 2021

@vaculovav Tohle je fakt blba situace ☹. I s temi doktory, taky jsem premyslela, jak by se to pripadne resilo (asi nijak), aby clovek neprosvih screeningy a tak. A porad krvacis nebo dobre? Matne si vybavuju, ze jsem nekde cetla o covidu a prvnim trimestru, ze dobre uhnizdene embryjko by to melo zvladnout! Ale samozrejme stat se muze cokoli ☹. Asi bych v pripade delsiho krvaceni taky volala nekam na pohotovost nebo do porodnice, aby ti treba aspon neco predepsali, ze by ti to nekdo dovezl za dvere...

misak48
autor
12. led 2021

@fifinka2020 s těmy doktory my mluvíš z duše... Akorát to řeším. Tátovi před chvílí volali, že je ode dneška v karanténě (před týdnem viděl v práci pozitivního kolegu). V pátek jde na test a jestli bude pozitivní, tak nebudu moct v pondělí na kontrolu na diabetologii. Fakt naprd, protože tu kontrolu fakt potřebuju, strašně mi ten cukr litá :-/

nikishkaaaa
12. led 2021

@vaculovav já se taky bojím, s pozitivním těhotenským testem jsem byla uz par dnů i pozitivní na covid...tak se bojím, aby se vše vyvíjelo jak má 😪 moc Vám držím pěsti. Mně tenkrát říkali, že v příppadě problénů volat záchranku, že přijedou připraveni na covid+ a odvezou mě na potřebné vyšetření, kde budou také připravení. V kolikátém jste týdnu? Myslím na Vás! ❤

vaculovav
12. led 2021

@nikishkaaaa podle ms 7+4. Zatím jenom špiním, při utírání, ale odpoledne místo hnědého červené, ale už to vypadá zase klidněji.. tak snad..
Mi gynekolog nic neříkal. Krom té první kontroly týden po vynechání jak jsem špinila že je to normální.

vaculovav
12. led 2021

Ještě čekáme na výsledky partnerova testu. Když bude pozitivní budeme se objednávat taky, ale myslím že podle příznaků je to jasné.. a pak budu volat doktorovi.

nikishkaaaa
12. led 2021

@vaculovav já jsem měla u 2.těhotenství úplně červenou krev, která pak přesla do špinění a na pohotovosti mi našli hematom. Takže klidový režim a utrogestan. Těhotenství nakonec nedopadlo, ne kvůli hematomu, ale bohužel zamlklo. Chci tím říct, že to bude určitě jen hematom (mívá to spousta žen)

pipiinka
12. led 2021

@vaculovav Ja byla u dr ze spinim ve 4 tt. Říkala, ze kdybych spinila mám přijít a něco mi na to napíše. 🤔 Ja bych se proste aspoň zeptala. Pro jistotu.

pexi
12. led 2021

@vaculovav tak jestli se to zklidňuje, tak bych to neviděla černě😉 u prvního těhotenství jsem měla hodně špinění a jednou i celkem podstatné krvácení. Byla jsem i na pohotovosti a vše bylo ok. Teď už mi tu běhá malá slečna 😉

pexi
12. led 2021

@misak48 je to teď mazec s těmi doktory. Nepomohlo by případně se alespoň poradit po telefonu?

b91
12. led 2021

@vaculovav hele opravdu, určitě alespoň zavolej. Můžou Ti poslat erecept, někdo vám to zaveze. Já měl v 1.těhotenství taky hematom a dostala jsem nějaké léky na to.

misak48
autor
12. led 2021

@pexi jo to bude muset stačit kdyžtak... Asi bude potřeba nasadit další inzulin, na to díky bohu stačí erecept. Ale potřebovala bych udělat taky odběry a to bohužel na dálku dost těžko no :-/ ale věřím, že to bude dobré. Kolega byl.na testech sice až dneska, ale viděli se s tátou už před týdnem. Věřím tomu, že kdyby to od něj chytil, tak už se to projevilo. Spíš v to teda upřímně doufám, o víkendu máme slavit druhé narozeniny naší starší :-/

fifinka2020
12. led 2021

@misak48 Na tehotenstvi je to naprd doba no ☹.

misak48
autor
12. led 2021

@fifinka2020 zase se můžeme utěšovat tím, že pokud to dotahneme až do konce, tak budeme řídit v létě, kdy je nějakých proticorona opatření nejmenší předpoklad 🙂 já na to docela spoléháme, chtěla bych tentokrát místo manžela u porodu asi dulu totiž...

pexi
12. led 2021

@misak48 držím pěsti, ať jste zdraví! Rozumím obávám, takto jsme slavili 4. narozeniny naší malé a uměla bych si představit lepší oslavu...

fifinka2020
13. led 2021

@misak48 Ja v to taky doufam 🙂. Uvidime, no...

fifinka2020
13. led 2021

@vaculovav Tak jak je dneska?

vaculovav
13. led 2021

@fifinka2020 pořád stejne, špinění. Ráno chvilku červené ale už zas ne. Odpoledne budu volat doktorovi skrz covid. Tak se na to rovnou zeptám.. nechala jsem si koupit Ascorutin tak snad to bude dobré.

fifinka2020
13. led 2021

@vaculovav Ach jo, tak snad neco poradi! Dej pak vedet...

nikishkaaaa
13. led 2021

@vaculovav držím pěsti! Ozvěte se! 🤗

vaculovav
13. led 2021

Tak říkal doktor ze pokud to není masivní krvácení jako MS a v pondělí bylo všechno vpořádku tak se nic nezměnilo tak to nemám řešit. A po testech na covid se mám ve čtvrtek stavit.

martinie88
13. led 2021

@vaculovav Urcite to bude vvporadku💗 Moc ti drzim palecky🍀🥰

ircza007
13. led 2021

@vaculovav Moc držím palce. Zkus se nestresovat a odpočívat a určitě to bude dobrý ☺️

nikishkaaaa
13. led 2021

Holky, omlouvam se za zmenu tematu, ale trapi Vas take tehotensky vytok?

Strana