Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
@mladamamka
@pipiinka holky to.je paráda 🙂 moc gratuluju ☺️ já mám boby pocit, dneska mě celý den tahanv podbřišku jako blázen :-/ ale křeče to nejsou, tak snad to bude OK tentokrát 🙂 snažím se myslet pozitivně, ale je to těžké... Ještě mě teda napadlo, jestli by to.nemohl.byt třeba mocak, chodím docela často čůrat a vždy jen maličko. Ale zase žádné pálení nemám, tak nevím...
Holky, já jsem takový blb*c! Zůstal mi doma 1 test, tak jsem ho rano zkusila a 2.carka je vyrazne slabsi nez kontrolni 🙈 mela bych zacinat 9tt, ted se budu az do 1.2. stresovat, zda nejde opet o ZT 😪
@nikishkaaaa A jaký to byl test? Já se spíš orientuju podle toho, jak rychle se čárka objeví. Neboj, hlavně se teď nestresuj. Třeba u mamatestu píšou, z jakými odstín značí pozitivitu, takhle bych se v tom nevrtala, ať nejsi zbytečně nervní.
@ircza007 byly to testy, ktere jsem dělala i dříve a byly vždy úplně pozitivní 🙈 že já blbec ten test dělala, teď mám samozřejmě pocit, že mě přešly všechny příznaky....
@nikishkaaaa hele já jsem někde četla, že na konci těhotenství už je test úplně bílý. Že jak se tam ta koncentrace mění, že to pak nějak není schopný detekovat nebo co. Úplně si to nepamatuju. Tak třeba už v téhle fázi prostě začíná blednout...
Myslím, že v druhém trimestru už vychází negativně, takže klidně už může slábnout.
Určitě ano, věř tomu ❤
Holky tak dnešní test na covid negativní. Ale od víkendu nemám čich 🤷🏻♀️
Ahoj holky,tak jsem v 10tt a vrátily se mi zase nevolnosti v ještě větší intenzitě,takže jsem rano 2x zvracela🤦🏻♀️ Jinak jsem se dneska objednala na screening a jdu 22.2.,bere se to dle ultrazvuku a to jsem 8+5,takže snad to bude ok🙈☺️ A co vy? Něco nového? ❤️
@maky977 tak to jsme dle UTZ stejně 🙂 já jdu na screening 18.2.
Mě je pořád tak nějak stejně, žaludek na vodě, motání hlavy, únava. Naštěstí nezvracím. Začínám být dost nervní kvůli té koroně, zítra jdeme na testy. Mamka je teda že včerejška negativní, tak snad budeme taky 🙏 malou už ta izolace fakt prudi a já fakt chci jít příští týden na ty kontroly...
Ahoj holky, tak my jedeme na pohotovost, začala jsem dost krvácet, bohužel i s kusy tkáně, obávám se, že je po všem. 😭😭
@ircza007 to mě mrzí :-/ držím palce, třeba to ještě dobře dopadne 🙏
@maky977 jojo, nevolnosti trvají, cca od toho 6 týdne je mi pořád stejně... Dneska teda je to taky nějaké horší. Během odpoledne už jsem.nekolikrat běžela na záchod, že budu zvracet. Ale teda nic. Já totiž zvracet pořádně neumím už od malička 🙈 vždycky je mi hrozně zle strašně dlouho, ale vyzvracet se pořádně nedokážu...
Tak jsem po vyšetření, zřejmě hematom pod placentou, to už se nezjistí. Malé je v pořádku, srdíčko bije a vše je v pořádku...uff to bylo šílený.
@ircza007 Moc gratuluji💗 ja takhle jela vcera s krvacenim🙈 Take hematom a jeden mam jeste pod miminkem. Ale miminko je v poradku. Snad uz budeme mit klid💗
@martinie88 Pokud je pod miminkem, tak by ho to nemělo ohrozit. Teda takové silné krvácení, jasně červená krev a kousky tkání, myslela jsem, že je opravdu po všem. Byl u toho i syn a teď mi říkal, že se bál, chudáček 😕 Dostala jsem Utrogestan a klid na lůžku.
@misak48
@maky977
@pexi
Ahoj holky me taky dnes bylo tak zle. Musela jsem zastavit auto. Fuj já bliju vždycky okolo oběda vestinou jen žaludeční stavy. A pak tak cely den proste je silenej. Vecer brecim protože mám hormony a rano mám zas uzkost. Už aby to skončilo vůbec si to neužívám, chodím jak duch.
@ovesova tyjo tak to si to pěkně užíváš :-/ mě je teď zase dobře, ale mě je ráno vždycky fajn. Stupňuje se to pak k večeru...
Holky jsme všichni negativní, já manžel i dcera 🙏 tak mám radost, že nemusím tu gyndu v úterý rušit. A v pondělí jedu k Apolináři na tu diabetologii, co jsem překládala z tohohle týdne ..

Dneska 6+0, dle uz 5+6, sice spinim, ale plod je i se srdickem.