icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

pipiinka
19. led 2021

Dneska 6+0, dle uz 5+6, sice spinim, ale plod je i se srdickem.

misak48
autor
19. led 2021

@mladamamka
@pipiinka holky to.je paráda 🙂 moc gratuluju ☺️ já mám boby pocit, dneska mě celý den tahanv podbřišku jako blázen :-/ ale křeče to nejsou, tak snad to bude OK tentokrát 🙂 snažím se myslet pozitivně, ale je to těžké... Ještě mě teda napadlo, jestli by to.nemohl.byt třeba mocak, chodím docela často čůrat a vždy jen maličko. Ale zase žádné pálení nemám, tak nevím...

pexi
20. led 2021

@misak48 ono to vždy nějak dopadne. Naše je už větší a do dvou a půl jsem uspávala u kojení. Jednoho dne (a pak už stále) si ke mě sama lehla, že chce pohádku a pak usnula... nevěřila jsem vlastním očím, ale takto snadno se sama odstavila 😉

nikishkaaaa
20. led 2021

Holky, já jsem takový blb*c! Zůstal mi doma 1 test, tak jsem ho rano zkusila a 2.carka je vyrazne slabsi nez kontrolni 🙈 mela bych zacinat 9tt, ted se budu az do 1.2. stresovat, zda nejde opet o ZT 😪

ircza007
20. led 2021

@nikishkaaaa A jaký to byl test? Já se spíš orientuju podle toho, jak rychle se čárka objeví. Neboj, hlavně se teď nestresuj. Třeba u mamatestu píšou, z jakými odstín značí pozitivitu, takhle bych se v tom nevrtala, ať nejsi zbytečně nervní.

nikishkaaaa
20. led 2021

@ircza007 byly to testy, ktere jsem dělala i dříve a byly vždy úplně pozitivní 🙈 že já blbec ten test dělala, teď mám samozřejmě pocit, že mě přešly všechny příznaky....

misak48
autor
20. led 2021

@nikishkaaaa hele já jsem někde četla, že na konci těhotenství už je test úplně bílý. Že jak se tam ta koncentrace mění, že to pak nějak není schopný detekovat nebo co. Úplně si to nepamatuju. Tak třeba už v téhle fázi prostě začíná blednout...

ircza007
20. led 2021

Myslím, že v druhém trimestru už vychází negativně, takže klidně už může slábnout.

nikishkaaaa
20. led 2021

@ircza007
@misak48 snad bude vše v pořádku 😧

ircza007
20. led 2021

Určitě ano, věř tomu ❤

vaculovav
20. led 2021

Holky tak dnešní test na covid negativní. Ale od víkendu nemám čich 🤷🏻‍♀️

b91
20. led 2021

@vaculovav to je teda divny :D

pipiinka
20. led 2021

@vaculovav zkus další test za 2-3 dny. To už možná pozitivní budes.

vaculovav
20. led 2021

@pipiinka partner měl pozitivní test minulý týden v úterý.

pipiinka
20. led 2021

@vaculovav muže byt 🙂

maky977
21. led 2021

Ahoj holky,tak jsem v 10tt a vrátily se mi zase nevolnosti v ještě větší intenzitě,takže jsem rano 2x zvracela🤦🏻‍♀️ Jinak jsem se dneska objednala na screening a jdu 22.2.,bere se to dle ultrazvuku a to jsem 8+5,takže snad to bude ok🙈☺️ A co vy? Něco nového? ❤️

misak48
autor
21. led 2021

@maky977 tak to jsme dle UTZ stejně 🙂 já jdu na screening 18.2.
Mě je pořád tak nějak stejně, žaludek na vodě, motání hlavy, únava. Naštěstí nezvracím. Začínám být dost nervní kvůli té koroně, zítra jdeme na testy. Mamka je teda že včerejška negativní, tak snad budeme taky 🙏 malou už ta izolace fakt prudi a já fakt chci jít příští týden na ty kontroly...

maky977
21. led 2021

@misak48 tak to je super,ze jsme stejně 😁
Takže tobě ty nevolnosti furt trvají Jo?😶 mě přestaly ,ale dneska nevím,co to je,ale je mi mizerně😔
Tak držím pěstičky❤️ Ať vám to dopadne negativně ❤️ Pak dej vedet 🙂

ircza007
21. led 2021

Ahoj holky, tak my jedeme na pohotovost, začala jsem dost krvácet, bohužel i s kusy tkáně, obávám se, že je po všem. 😭😭

misak48
autor
21. led 2021

@ircza007 to mě mrzí :-/ držím palce, třeba to ještě dobře dopadne 🙏

@maky977 jojo, nevolnosti trvají, cca od toho 6 týdne je mi pořád stejně... Dneska teda je to taky nějaké horší. Během odpoledne už jsem.nekolikrat běžela na záchod, že budu zvracet. Ale teda nic. Já totiž zvracet pořádně neumím už od malička 🙈 vždycky je mi hrozně zle strašně dlouho, ale vyzvracet se pořádně nedokážu...

maky977
21. led 2021

@ircza007 jejda😔 tak třeba to miminko ustojí🙂 pak dej vedet❤️
@misak48 tyjo tak to te drží vcelku dlouho,ja je měla dva tydny a teď zase no a se zvracením to mám stejně,jako ty,ale děla se mi zle po pastě na zuby a dneska to letělo ven a pak když jsem dělala sekanou🙈

pexi
21. led 2021

@ircza007 jejda, tak hodně štěstí, ať to malinké zvládne 🍀🍀🍀

ircza007
21. led 2021

Tak jsem po vyšetření, zřejmě hematom pod placentou, to už se nezjistí. Malé je v pořádku, srdíčko bije a vše je v pořádku...uff to bylo šílený.

pexi
21. led 2021

@maky977 ja dneska nevolnosti nemám tak nevím, zda přešly nebo si zase daly jen pauzu, jako už párkrát... ale jinak jsem stále tak unavená, že z práce se pomalu plazím. Dle utz bych měla být už 10+3, dle ms o několik dní méně, tak uvidíme.

misak48
autor
21. led 2021

@pexi mě v minulém těhotenství zhruba v téhle době přešly nadobro 😉

martinie88
21. led 2021

@ircza007 Moc gratuluji💗 ja takhle jela vcera s krvacenim🙈 Take hematom a jeden mam jeste pod miminkem. Ale miminko je v poradku. Snad uz budeme mit klid💗

ircza007
21. led 2021

@martinie88 Pokud je pod miminkem, tak by ho to nemělo ohrozit. Teda takové silné krvácení, jasně červená krev a kousky tkání, myslela jsem, že je opravdu po všem. Byl u toho i syn a teď mi říkal, že se bál, chudáček 😕 Dostala jsem Utrogestan a klid na lůžku.

pexi
21. led 2021

@misak48 tak uvidíme, z minulého těhotenství to vůbec neznám...

ovesova
22. led 2021

@misak48
@maky977
@pexi
Ahoj holky me taky dnes bylo tak zle. Musela jsem zastavit auto. Fuj já bliju vždycky okolo oběda vestinou jen žaludeční stavy. A pak tak cely den proste je silenej. Vecer brecim protože mám hormony a rano mám zas uzkost. Už aby to skončilo vůbec si to neužívám, chodím jak duch.

misak48
autor
22. led 2021

@ovesova tyjo tak to si to pěkně užíváš :-/ mě je teď zase dobře, ale mě je ráno vždycky fajn. Stupňuje se to pak k večeru...
Holky jsme všichni negativní, já manžel i dcera 🙏 tak mám radost, že nemusím tu gyndu v úterý rušit. A v pondělí jedu k Apolináři na tu diabetologii, co jsem překládala z tohohle týdne ..

Strana