Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
Holky,mám takový dotaz🙈
Jsem poprvé těhotná ( jakoby podruhé,ale s prvním jsme tak daleko nedošly ). Chtěla jsem se zeptat,už asi 3.den mám tlaky v pochvě,je to v těhu normální?😱🙈 jsem ze všeho tak vyjukaná,moc se omlouvam,za intimní dotaz,ale vidím,ze tady jste holky,co už děti mají,tak třeba jste se s tím setkaly🙈 děkuji ❤️❤️❤️
@ajriska Hele testy ti stejne moc vic nereknou... ty prvni tydny jsou nejiste cekani, musis se objednat na prohlidku (idealne az kolem 7.tydne) a... cekat. Prosly jsme si tim tady vsechny...
Tak jsem objednaná má 23.
Tak i na nás došlo. Dneska manžel pozitivní antigenní test, hned mu udělali i PCR, ale ten bude s největší pravděpodobností také pozitivní, má příznaky. Od pátku bolesti hlavy a svalů, zvýšená teplota a šílená únava. Mě o víkendu strašně bolela hlava, tak kdo ví, jestli to mám taky. Já jdu na test v pátek. Holky, nevíte, jak je to teď s testy a dětmi? Je nutné, aby syn šel taky, když stejně bude s námi v izolaci? Musela jsem přesunout screening, vydání průkazky, no všechno 😕
@ircza007 malá už měla oba typy testů... no ty z nosu byly spíš takové polechtani mi u ni přišlo... z krku mi to taky přišlo lepší, i malá je lépe dávala, ale záleží na místě odběru. Většinou to mají na stránkách napsáno. Nebo alespoň u nás měli. Držím pěsti, ať jste v pořádku a dáte to co nejvíce v klidu 🍀🍀🍀
@ircza007 moje 3 leta dcera u toho spala 😀 a to je jinak hysterka 😀 delali vyter z nosu
@ircza007 nám hygiena řekla, že se máme rozhodnout sami, jestli dvouletou chceme nebo nechceme taky otestovat. Já nejdřív řekla že ne, ale nakonec šla s námi, protože jsme hned po negativním testu chtěli jet za babi, tak abych měla jistotu, že to taky nemá... Dělali jí z nosu jako nám (ale zdaleka jí to nestrkala tak hluboko) a trochu řvala, ale rozhodně ne kvůli špejli v nose, začala už když viděla jak se k ní blíží sestra ve skafandru 🤷
Díky holky. Tak my stejně musíme být v té karanténě, když manžel je pozitivní a má i příznaky. Uvidíme, zítra bude volat i hygiena i dětská, tak jsem zvědavá, co mi reknou. Manžel má snad to nejhorší za sebou, teď jen doufám, že budeme všichni v pořádku včetně fazole v břiše.
Ahoj,
asi si to zaklepete na hlavu, ale mám strach, že je něco špatně.
Minulý týden ve středu test ukazoval 2-3, dnes jsem testovala a pořád ukazuje 2-3, už by asi měl ukazovat 3+, ne?
K Dr. jdu až 23., každé ráno mě to nutí zvracet a jsem děsně unavená, ale jinak nic...
@ajriska já Vás chápu, měla jsem stejný pocit u druhého těhu a taky jsem testovala podruhe s clearblue a taky mi vychazely spatne tydny, porad 2-3
@nikishkaaaa a jak to dopadlo?
@ajriska nakonec se 3+ ukazalo se zpozdenim asi 4 dnu, prvni kontrola v 7tt v poradku i srdicko, porad jsem mela ale spatny pocit, v 9tt krvaceni, nejdrive ze je to jen hematom a za tyden bez srdecni akce a zamlkly potrat :( ale to jsem tim nechtela rict, je hloupost myslet, ze to u vas tak bude, ja jen ze chapu vasi starost
@nikishkaaaa děkuji za názor.
Já už dvě děti mám, ale oboje bylo rizikové, tohle je nečekané, svým způsobem zázrak, tak se bojím.
@nikishkaaaa I když, teoreticky.. minulý týden v pondělí to bylo 1-2, kdybych ve středu netestovala tak to nevím, a teď v pondělí by tam bylo 2-3...tak je možné, že by to mohlo vyjít. MS jsem měla 28.12., ale mám nepravidelné cykly tak ovulace mohla být později
@ajriska urcite to tak bude 🙂 vsechno to bude v poradku!

@pexi zaměstnavatel chce zákaz od gyndarky.