icon

Foto z ultrazvuku. Holčička nebo klučík?

pellullinka
13. črc 2020

Hezký večer, dnes jsme byli na screeningu v prvním trimestru, paní doktorka nám řekla pohlaví s jistotou 90%, nicméně prý už se takhle jednou sekla, tak by mě, čistě ze zvědavosti, zajímalo, co myslíte vy? Mě to podle toho co jsem na internetu vyčetla sedí s paní doktorkou, ale víte jak, sem baba zvědavá 🙂
Rýpalky, prosím, nevyjadřujte se. Otevírám diskuzi vyloženě pro zábavu a zajímavost, jsem si opravdu vědoma toho, že mi na internetu, pohlaví dítka 100% neurčí. 🙂 díky

Foto z ultrazvuku. Holčička nebo klučík?
Strana
z3
rennye
14. črc 2020

@adamdavidp Tam je bohužel nožka

renatkaa1996
15. črc 2020

@pellullinka holky, a co myslite moje?😄Me to prijde super tahle tipovačka😄 ja nevim mam pocit, ze to jde videt, ale vite jak to je, clovek vidi co videt chce 😄

michaela_2
Autor odpověď smazal
michaela_2
15. črc 2020

@zelenaesmolda Ještě zabehni na Modrou střechu, sdělit tam lidem, že jsou trapní, když přidávají fotky domů, pak na Beremko to samé - za foto svatebních šatů a zakončit to muzes na nějakém psím fóru dotazem, jestli tam jako fakt někoho zajímají fotky psů 🙂)) 👍

michaela_2
15. črc 2020

@pellullinka přeju, ať ta 💜 vyjde 😉

rennye
1. srp 2020

@pellullinka holčička?

rennye
2. srp 2020

@renatkaa1996 taky holčička?

rennye
2. srp 2020

@rennye Co tipujete?

renatkaa1996
2. srp 2020

@rennye pan doktor rekl, ze nejspis kluk podle screeningu ve 13 tt😄ale uvidime!😃

renatkaa1996
2. srp 2020

@rennye podle tohoto ultrazvuku jsem si taky myslela, ze holka 😄

rennye
2. srp 2020

@renatkaa1996 a kdy budeš mít další ultrazvuk? Máš další fotku?

renatkaa1996
3. srp 2020

@rennye 17.8 a uz tam bude moje pani doktorka, tak jsem zvedava😄

mikejla_a
5. srp 2020

@pellullinka jasná holcicka ❤️

pellullinka
autor
5. srp 2020

@mikejla_a doufam 🙂 za 3 tydny jdu na druhy screening, tak uvidime 😘

mikejla_a
5. srp 2020

@pellullinka s dovolenim jsem mrkla na profil a vidim uz dva kluciky, tak o to vic drzim pesti ✊❤️ taky mam po dvou chlapeccich holčičku 🤩

kopretina93
22. zář 2020

Holky a tipnul by si někdo i u mě jestli tam jde něco vidět? 😊 Doktorka neřekla nic 🙂

renatkaa1996
22. zář 2020

@rennye takze nakonec je to kluk 😄💙

pellullinka
autor
22. zář 2020

@mikejla_a holčička potvrzena na 100% na ultrazvuku ve 21tt 🙂 Děkuji

rennye
22. zář 2020

@renatkaa1996 Fakt jo? Máš foto?

luci_ela
22. zář 2020

Holky i já se přidám. Doktorka nám teď v 17+1tt řekla že je to na 100% chlapeček. Co myslíte že se trefila? Doufám že ano, holčičku uz máme 🙂

mikejla_a
22. zář 2020

@pellullinka moc gratuluji 💖

mikejla_a
22. zář 2020

@kopretina93 tipuju holcicku 😊

mikejla_a
22. zář 2020

@luci_ela fotka je zepredu, tam neni nic videt..

luci_ela
22. zář 2020

@mikejla_a Podle Dr ano a krásně. Věřím jí, ale byla jsem zvědavá na tipy tady 🙂 Já tam také nic nepoznala, ale zase si říkám že nejsem odborník

mikejla_a
23. zář 2020

@luci_ela tak dr to viděl jiste i z jiných stran, kde to mohl urcit..

luci_ela
23. zář 2020

@mikejla_aaleho viděla hlavně z téhle polohy, jinak se moc ukázat nechtěl. Snad to tak bude i na další kontrole a nic nám neuplave 🙁

mikejla_a
23. zář 2020

@luci_ela jo tak ja se nebudu hadat. Na prvním screeningu se urcuje z boku podle sklonu hrbolku, pozdeji, az je vyvinuto zevni pohlavi, tak bud zespodu, nebo je videt ze neco plapola z boku. Tvoje dr to asi urcuje jinak.

karkady
8. dub 2021

Dobrý den, vám to na utz jde tak krásně videt😍 nemrkli by jste i na muj UtZ? Třeba budete videt více než co vidim já🙈 dekuju❤️

mikejla_a
9. dub 2021

@karkady rekla bych spise chlapecek

dzejnyyyy
6. črc 2021

Oživuji diskuzi. 🙂 Toto je z 1.screeningu, doktor nic neříkal, prý je brzy. Já ale nic nevidím, žádný pohlavní hrbolek. Tipnete si? 🙂))

Strana
z3