Foto z ultrazvuku. Holčička nebo klučík?
Hezký večer, dnes jsme byli na screeningu v prvním trimestru, paní doktorka nám řekla pohlaví s jistotou 90%, nicméně prý už se takhle jednou sekla, tak by mě, čistě ze zvědavosti, zajímalo, co myslíte vy? Mě to podle toho co jsem na internetu vyčetla sedí s paní doktorkou, ale víte jak, sem baba zvědavá 🙂
Rýpalky, prosím, nevyjadřujte se. Otevírám diskuzi vyloženě pro zábavu a zajímavost, jsem si opravdu vědoma toho, že mi na internetu, pohlaví dítka 100% neurčí. 🙂 díky

@pellullinka holky, a co myslite moje?😄Me to prijde super tahle tipovačka😄 ja nevim mam pocit, ze to jde videt, ale vite jak to je, clovek vidi co videt chce 😄
@zelenaesmolda Ještě zabehni na Modrou střechu, sdělit tam lidem, že jsou trapní, když přidávají fotky domů, pak na Beremko to samé - za foto svatebních šatů a zakončit to muzes na nějakém psím fóru dotazem, jestli tam jako fakt někoho zajímají fotky psů 🙂)) 👍
@pellullinka přeju, ať ta 💜 vyjde 😉
@pellullinka holčička?
@renatkaa1996 taky holčička?
@rennye pan doktor rekl, ze nejspis kluk podle screeningu ve 13 tt😄ale uvidime!😃
@rennye podle tohoto ultrazvuku jsem si taky myslela, ze holka 😄
@renatkaa1996 a kdy budeš mít další ultrazvuk? Máš další fotku?
@rennye 17.8 a uz tam bude moje pani doktorka, tak jsem zvedava😄
@pellullinka jasná holcicka ❤️
@mikejla_a doufam 🙂 za 3 tydny jdu na druhy screening, tak uvidime 😘
@pellullinka s dovolenim jsem mrkla na profil a vidim uz dva kluciky, tak o to vic drzim pesti ✊❤️ taky mam po dvou chlapeccich holčičku 🤩
@rennye takze nakonec je to kluk 😄💙
@mikejla_a holčička potvrzena na 100% na ultrazvuku ve 21tt 🙂 Děkuji
@renatkaa1996 Fakt jo? Máš foto?
@pellullinka moc gratuluji 💖
@kopretina93 tipuju holcicku 😊
@mikejla_aaleho viděla hlavně z téhle polohy, jinak se moc ukázat nechtěl. Snad to tak bude i na další kontrole a nic nám neuplave 🙁

@adamdavidp Tam je bohužel nožka