Gestační váček 1,78 mm v 6tt, je to normální?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je normální, ze v 5+2tt mám gestacni vacek o průměru 1, 78 mm? Nevim presne kolik by měl v tomto období měřit. Děkuju za odpověď.
V 5+2 nevim,ale v 5+6 uz jsem mela i embryjko 6mm dlouhe,tak vacek o neco vic,ale ze zacatku roste fakt rychle
@sandi7 já jsem nikdy nevěděla kolik měří váček.... Vždy mi jen sdělili že odpovídá nebo neodpovídá..... Já bych to neřešila, pokud na to nic neřekl doktor tak bych to nechala být. Už jen proto že délka těhotenství se určuje podle poslední MS a může tam prostě být pár dní rozdíl... V této fázi to jde hrozně rychle .....
Ahoj, ja jsem byla na 1. Navsteve na gynde kdyz jsem dle posledni MS byla 7+0. Podle utz jsem byla, ake teprve 5+2. Gastracni vacek 5,45mm, zloudkovy vacek 3 mm.
Nyni uz se neridime tydny dne MS, ale jen podle UTZ, kde je porad podle md rozdil zhruba tech 10 dni. Treba mas teke jen mladsi tehotenstvi, a proto vacek jeste neni tak veliky, i kdyz jsi podle MS 5+2

To presne nevím, ale není lepší se zeptat doktora jestli ta velikost odpovídá? Teď je to tak strašně malinký že i to měření je zavádějící, vyjde to tak jak to zrovna klikne a za pár dní to může být jinak..