Hnědý výtok ve 4 tt
Ahoj, vím, že to sem úplně nepatří, ale jsem ve 4 tt a teď už druhý den, pouze ráno když vstanu mám hnědý výtok s kousky jakoby sliznice. Nic mě nebolí a ani nijak nekrvácím. Jen je to ráno hned po probuzení, když se jdu vyčůrat. Pak už přes den vůbec nic. Je to v pořádku? K doktorce jdu zítra, tak snad to bude ok. Děkuji za rady a odpovědi.
A těhotenský test ti sílí? Takhle brzy je to buď a nebo, ani gynekolog na UZ nic neuvidí, může pouze vzít HCG z krve a sledovat dynamiku.
@pipi_puncocha Já měla posledni menstruaci 1.4, pak už ne. Až minulý týden jsem začala spinit, a tak jsem si udělala test a ten od pátku sílí. Takže podle menstruace jsem v 6 tt, ale já mám menstruaci nepravidelnou, tak nevím. Snad to nic nebude.
@nniikolaa tak jestli test sílí tak to je dobré znamení. V 6tt by už něco malinko mohlo jít vidět na UZ, moc držím palce. Já jsem měla špinění v 10tt, byla jsem i na pohotovosti radši a zatím vypadá vše na výbornou, končíme 15tt.
@pipi_puncocha Tak taky doufám, že to bude v pořádku. Zítra jdu k doktorce. Teď už nešpiním a ani mě břicho neboli, tak snad zítra uslyším jen pozitivní zprávy. Děkuji moc za uklidnění.
Ahoj, nerada strasim a doufam ze to u tebe dopadne jinak nez u me. Ale ja ted druhe tehu od zacatku spinila. Mela jsem klidovy rezim, nejaky prasky, a stejne to nedopadlo. Vcera v nemocnici mo rekli, ze ono sponeni sice mize byt obcasne u tehu, alw ze vetsinou to nedopada dobre. A to ja opravdu jen zaspinila, zadne kusy ze me nesly
@nniikolaa Ja ted v 6tt mela 1x ruzove a 1 hnede zaspineni po wc, ale jen trosku na papire, pak uz nic a to jsem to vydesene kontrolovala... volala jsen dr a ta mi rekla, ze pokud to nepokracuje tak by to nic nemelo znamenat, jen pravdepodobne praskla cevka (caste po tlaceni na wc, nebo po sexu) a ze mam prijet pokud bych spinila nebo krvacela vic. V patek mam kontrolu a doufam ze bude vse v poradku. ZT muze prijit i bez spineni a se vsemi tehu priznaky (ja trochu zaspinila 2tydny pred tim nez prestalo bit srdce v 10tt, jela jsem na pohotovost a bylo vse v poradku, a pravdepodobne to ani nemelo souvislost ze to tak dopadlo ;)) a naopak i pri castem krvaceni se da donosit krasne zdrave dite, i kdyz je to samozrejme rizikovejsi :/ Proste nezbyva nez doufat, ale zase nepodcenovat ;) Budu drzet palce a dej vedet ;) Jinak se casto doporucuje ascorutin, je volne prodejny a urcite neuskodi ;)
Tak jsem v 5tt. Vše je v pořádku. Špinění byla jsem stará krev.
@nniikolaa super, to mám radost!! Jen tak dál.😘

To ti takhle na dalku nikdo nerekne. Kazdopadne 4tt je opravdu extremne brzo, to absolutni vetsina zen jeste ani nevi, ze je tehotna. Muze to byt vsechno v poradku a nic to neni, ale taky to muze byt rozjizdejici se menstruace. Drzim palce, at je to ok!