Hrozná únava v 8tt
Jsem 7+1tt a porad jsem hrozne unavena. Kdyz zacnu uklizet nebo neco delat za 10-15 minut jsem totalne K.O. Busi mi srdce a myslim ze omdlim 😞 tak pul dne jen prolezim, nebo prosedim... Holky, mate to taky nektera tak? Uz chci zas normalka fungovat,vzdy jsem neposedela a byla plna elanu a 4x tydne cvicila, ted si s tezi dam par cviku na 10 minut a cela horim, funim a potim se 😞
@hanulehanousek93 Jo taky jsem to tak měla a brala jsem magnesko a taky mě prohánělo, tak jsem se s ním musela krotit 🙂.
@hanulehanousek93 mam to uplne stejne..jsem 10tt a vse delam po chvilkach..pak se musim na chvili nazahnout a pak pokracuji..vzdy jsem chodila rychle a ted mi to nejde..zadycham se a musim strasne zpomalit...vse mi desne trva a nekdy se ani nedonutim zacit neco delat...tak doufam ze se zase dostanu do formy...ale telo si samo rekne jak to potrebuje. Kdyz se mi chce spat..tak proste jdu..

Oboje těhotenství jsem první trimestr prakticky prospala. Dnes na to vzpomínám. Podruhé už po mě skákala pětiletá dcera a stejně jsem spala. Rozjela se mi nově hypotyreóza právě v druhém těhotenství..A tam je únava významny příznak. Na začátku se dělá biochemie, tak snad se ti dělala, moje Dr to pravé nedělá automaticky a přišlo se na to až u obvodního při viroze.