icon

Hrozná únava v 8tt

hanulehanousek93
13. led 2018

Jsem 7+1tt a porad jsem hrozne unavena. Kdyz zacnu uklizet nebo neco delat za 10-15 minut jsem totalne K.O. Busi mi srdce a myslim ze omdlim 😞 tak pul dne jen prolezim, nebo prosedim... Holky, mate to taky nektera tak? Uz chci zas normalka fungovat,vzdy jsem neposedela a byla plna elanu a 4x tydne cvicila, ted si s tezi dam par cviku na 10 minut a cela horim, funim a potim se 😞

Strana
z2
bonavoxa
3. kvě 2018

Oboje těhotenství jsem první trimestr prakticky prospala. Dnes na to vzpomínám. Podruhé už po mě skákala pětiletá dcera a stejně jsem spala. Rozjela se mi nově hypotyreóza právě v druhém těhotenství..A tam je únava významny příznak. Na začátku se dělá biochemie, tak snad se ti dělala, moje Dr to pravé nedělá automaticky a přišlo se na to až u obvodního při viroze.

klartes
29. srp 2018

@klartes Jj magnesko jsem měla a taky na mě mělo projímavé účinky, tak jsem ho mohla brát jen opatrně 🙂, ale pomohlo mi 🙂.

klartes
29. srp 2018

@hanulehanousek93 Jo taky jsem to tak měla a brala jsem magnesko a taky mě prohánělo, tak jsem se s ním musela krotit 🙂.

vendelinka08
29. srp 2018

@hanulehanousek93 mam to uplne stejne..jsem 10tt a vse delam po chvilkach..pak se musim na chvili nazahnout a pak pokracuji..vzdy jsem chodila rychle a ted mi to nejde..zadycham se a musim strasne zpomalit...vse mi desne trva a nekdy se ani nedonutim zacit neco delat...tak doufam ze se zase dostanu do formy...ale telo si samo rekne jak to potrebuje. Kdyz se mi chce spat..tak proste jdu..

Strana
z2