icon

Jak poznám, že se miminko přestalo vyvíjet?

lucijenkaa
5. zář 2016

Dobrý den,rada bych se zeptala,jak poznam,že se miminko přestalo vyvíjet? Jsem cca 8 tt ,ale mam pocit,jako by bylo něco špatně,nemam žadné těhu příznaky,citím se normalně jako bych těhu nebyla,jak poznám,že je vše v pořadku? začala bych krvacet? nebo na to přijde až lekař? jak dllouho plod vydrží v těle ženy kdyby umřelo? Na kontrolu jdu cca za 14 dní ,děkuji

ivatko0406
5. zář 2016

Nemysli na to a nehledej takove informace. Z vlastni zkusenosti vim, ze mrtvy plod vydrzi v tele velmi velmi dlouho. Nepoznas to. Neres takove veci a mysli pozitivne!

lucijenkaa
autor
5. zář 2016

@ivatko0406 Ach jo to je hrozné,no moc to nejde nemyslet ,ale ono stejně nic nezbyde než čekat

monikagurthova
5. zář 2016

@lucijenkaa to ze nemáš tehu příznaky o prosperitě těhotenství nic neukazuje ja je taky neměla. Přestaň se stresovat ty sama to stejne nepoznás zda je vše OK a pokud se nehodis do klidu uskodis tim jen miminku.

lucijenkaa
autor
5. zář 2016

@monikagutrhova Ja vím,ale jsem stoho tak nervozní,už ať je kontrola ,jinak se zblazním

monikagurthova
5. zář 2016

@lucijenkaa chápu ja kdybych neviděla Eli na UTZ tak bych nevěřila ze tam je. Bud rada ze ti nic neni a pokud tak si porid angel sound na poslech srdíčka

lucijenkaa
autor
5. zář 2016

No uvidíme,to už vydržím,človek s tím stejně nic neuděla,ja sem čekala,že třeba žena krvací,to by mě uklidilo,protože nekrvacím,ale když je to tak jak píše paní vejš ,ale dekuji za vaše odpovědi

lv
5. zář 2016

2 těhotenství, ani u jednoho ranné příznaky..

monikagurthova
5. zář 2016

@lucijenkaa bud rada ze nektvacis to by bylo spatne. Podívej ja jsem neměla tehu příznaky az do nějakého 12 tt pak jen 14 dni mi bylo spatne a pak zase OK az ke konci na posledni 2 měsíce to bylo jedno s druhým. Užívej si to co by za to jiné daly 🙂 moje svagrova u obou děti problila (jinak se to nedá napsat) cele těhotenství. Musíš mít opravdu pozitivní myšlení jinak miminku skodis bud v klidu jestli se ma udržet udrží se jestli ne nic s tim nikdo neudělá bohuzel ☹

lucijenkaa
autor
5. zář 2016

no já právě příznaky měla,ktere ale přešly

lucijenkaa
autor
5. zář 2016

Jojo ja vím :/ jen sem se zeptala,i pro uklidnění,ale vím,jak to je,člověk tomu nezabraní

karlajasmine
5. zář 2016

Tak pokud se fakt bojis, tak muzes treba k lekari I driv... uz ti tam bylo videt srdicko? Pokud uz bylo videt, tak muzes zajit treba s tim, ze te bolelo bricho, aby se podivali, jestli srdicko porad tuka...

lucijenkaa
autor
5. zář 2016

@karlajasmine Jojo srdíčko sme už viděli ,no teď stejně nemužu dřív,mam doma dcerku s teplotama ,takže mam smolíka :/

begavan
5. zář 2016

Ahoj lucijenko, já jsem to měla podobný, stejný strach, který mě přepadl, když ze dne na den někdy v 10.tt vymizely všechny těh.příznaky. Objednala jsem se jako samoplátce na ultrazvuk do jednoho centra, protože jsem to nemohla vydžet, a tam mi potvrdili, že všechno je v pořádku. Takže tohle je taky řešení, pokud máš poblíž možnost a chceš za to dát peníze. Mě to za to stálo. Ahoj a držim pěst.

terinda
5. zář 2016

To nepoznáš, tak se zbytečně nestresuj 😉

vfvernerovaa
5. zář 2016

Zdravím všechny, prožívám něco podobného. ve středu jsem byla na kontrole k potvrzeni těhotenství. Byl vidět prázdý gestační váček 5mm. Poslední menstruace 12.7-18.7, k oplození došlo 26.7. Bylo mi řečeno že se těhotenství nejspíš nevyvíjí dobře že to vypadá, že se to zaseklo v 6-týdnu. Vůbec tomu nerozumím ať počítám jak počítám na různých těhu kalkulačkách tak mi to momentálně ukazuje 5-6 týden. Celkem se bojím nikdo mi nic nevysvětlil. Máte zkušenost?

astyna
5. zář 2016

Prosím tě, já, kdyby mi syn často v břiše neškytal, tak bych ani nevěděla, že jsem těhotná. Buď ráda, že ti nic není 🙂

astyna
5. zář 2016

@vfvernerovaa

Pokud máš delší cyklus, tak je to možné, že lékaři prostě mají jiné výpočty než ty. Já si s tím užila dosti - cyklus 35 dní, ovu na konci té doby, dle mého jsem byla tak 5.tt, dle nich 8.tt a kde je srdíčko? nikde nic. Teď mi to neprosperující těhu běhu po obýváku.

Věř sama sobě a pokud se ti něco nezdá, tak běž, jako jsem to udělala já, k jinému doktorovi a vše mu řekni. Se mnou se tenkrát nikdo bavit nechtěl, hned mi dali žádanku na revizi.

scvrcek
5. zář 2016

@vfvernerovaa tehotenstvi se pocita podle prvniho dne menstruace, tudiz od 12.7. by jsi dnes byla 7+6, takze konec 8tt.

verusche
5. zář 2016

@lucijenkaa J8 jsem žádné příznaky neměla až do cca 10 týdne a pak začala šííílená nevolnost a bolest prsou, takže NO STRESS, soustřeď se na to, že v tobě roste miminko, nový život a těš se z toho 😉

lucijenkaa
autor
5. zář 2016

Díky moc všem,ja se vam pak ozvu jak mi to dopadlo jestli chcete 🙂

vfvernerovaa
5. zář 2016

@scvrcek menstruaci která měla být 1.7.2016 jsem kvůli dovolené oddalovala Norethisteronem, je možné že se mi to celé tímto mohlo posunout?

vfvernerovaa
5. zář 2016

@astyna děkuji, v pátek jdu na uz tak uvidíme. Na prvním UŽ jsem byla 15.8 a doktor mi řekl ze je to ještě hodně brzy.

terijs
6. zář 2016

@lucijenkaa já těhotenské příznaky měla celou dobu, 1 utz byl se srdeční akcí a v 9.tt na dalším utz se zjistilo, že konec. Příště si dam pozor na tmavý výtok, nemusí být čistá krev, to u mě zřejmě byl příznak, jinak se nic zvláštního nedelo. Po dalším utz jsem šla na revizi.
Takže se nestresujte, výtoky taky nic znamenat nemusejí a stejnak se s tím nedá nic dělat