Jak probíhá screening ve Zlíně na klinice Oscar?
Zdravím, chci se zeptat zda někdo v nejbližší době nyl na 1.screeningu ve Zlíně na Oscaru, jak to tam probíhá, vaše zkušenosti atd. Při prvním těhotenství sem byla v Prediku ve Zlíně a byla sem spokojená, no teď mě gynekolog odeslal tam.
@luhana Tak se mineme, já jdu teď ve čtvrtek 😁 tak ať nám to dobře dopadne 😊
Děkuji i tobě. Ať je všechno v pořádku. Jen mě překvapuje, že ti doktor nedal na výběr - mě se teda ptal, jestli baťovka či prediko 🤷♀️
@luhana Nevím, v prvním mě poslal rovnou na Prediko a teď na Oscara, ale to mi vysvětloval tak, že sem měla na konci těhotenství problémy s přibírábím malého a funkčností placenty a že tam na to dělají nějaké testy nebo co. Taky rovnou screening na štítnou žlázu a preeklampsii. Tak uvidíme, doufám že žádné problémy nebudou
@luhana ještě sem se chtěla zeptat, dá se tam platit kartou? Vím že určitě 2tis platit budu ale nevím jak je to s fotkama a tak
Úplně přesně si to nepamatuju, tenkrát jsem určitě platila hotově, ale mám pocit, že terminál na karty tam byl.
@luhana dobře, děkuju

Ahoj, já tam jdu příští týden, ale byla jsem tam už při prvním těhotenství. Personál byl super, všichni příjemní, nemohu si stěžovat. Proto jsem si je vybrala i nyní. Tenkrát to tam bylo akorát v rekonstrukci, takže teď už půjdeme do nových prostor.