Jaké plenky používáte?
S jakými plenkami jste prosím spokojeně termín mám sz za dlouho 🙂 Nějaké dobré cenově dostupné ?
Já používám Monperi, Baby love nature, nebo Moltex. Nejčastěji ovšem ty Monperi, jelikož jsou české.
Pampers active baby (zelené), Pampers premium care (bílozlaté), Dada zelené, Bamboo nature 😉
DM babylove, ty jsou pro mě top, pak Bella happy. A jedničky Pandy mají vyriznuti na pupík 😉
Za nas nejhorsi kvalita albert pleny,tesco o chlup lepsi,zkousime ted dada premium a nic moc,jsou mokre a maly se kvuli vlhkosti v noci budii s placem .Zkusili jsme pampers premium-jsou skvele ,ale drahe. U nas vedou dm babylove,syn spi az do rana,skvela volba.Babylove mame vyzkousene od narozeni jsou bezkonkurencni,doporucuji.
Neradeji mam DM Babylove, starsi dceri vyhovuji i sovickove plenky z Alberta. Pro novorozene miminko mi ty alberti pliny ale pripadaji moc hrube. Saji ale dobre a mala po nich nema opruzeniny. Obe dcerky se mi opruzuji z Pampers.
To je taková ta správná otázka. Zeptej se deseti mamin a dostaneš deset odpovědí. Každopádně doporučuji nesyslit zásoby dopředu (jakkoli to láká), ale zkoušet za provozu. Každé dítě je jiné a co sedí jednomu, nemusí vyhovovat jinému. Podívej se po bazárcích nebo FB skupinách mamin z tvého okolí, určitě najdeš někoho, kdo prodává třeba pár kousků, co už nestačili využít, nebo pro dané dítě neseděly. 😉
My měli v porodnici Pampers (ty byly pro nás nejhorší), pak Baby Dream (to byly takový průměr) a nakonec skončili u Pandy (ty nejmenší velikosti super - a mají i pro nedonošence - ty větší už pak prosakovaly). Teď střídám Dada a sovičkové z Alberta, občas Lupilu z Lidlu. A na doma dávám látkové nebo teď (1 rok) už spíš nechávám ve slipech a tepláčcích.
Prvni velikost jsem mela Bella Happy, ted mame z DM Baby Love... treba Pampersky jsou strasne drahy oproti nim. Zatim vyhovuji 😊
Co maminka to jiná značka,určitě nedělej mega zásoby 🙂 Já nakoupila do zásoby mraky plenek Panda,měly docela dobré recenze,cena byla přijatelná,ale horší pleny jsem v životě neměla.Dada plenky taky celkem nic moc.Za mě a syna pampers premium.Jsou dražší,ale co bych pro tu jeho prdelku neudělala 🙂
Zkouseli jsme asi vse na trhu, prvni mesice jsme jeli i latkovky. A bezkonkurencne nejlepsi babylove. Mam vyzkouseno na ctyřech detech😉. Jinak taky nedoporucuju delat zasoby. Muze se stat ze pleny nevyhovuji a pak se toho blbe zbavuje.
Za me jednoznacne Dada. Kvalitou mam pocit, ze se jim nic nevyrovna. A to jsem jich zkousela dakt hodne druhu... Jine uz nekupuju. A pokud mas moznost si pro ne zajet primo do polska tak cenove jsou uplne jinde nez jakekoliv plenky kupovane u nas.
Ale urcite lepsi nedelat zasoby dokud nevyzkousis co malemu sedi. Ja ted nakupuju vzdy aspon 10baliku najednou, ale mame uz presne dane ze je to ok.
Za nás rozhodně babylove z DM. Malá hodně trpěla na opruzeninky a nakonec jediné co pomáhá jsou plenky babylove a krém weleda.
Zelené pampersky,vyzkoušeli jsme snad všechny značky a tyto jediné vyhovují.U dcery vedly Tesco pleny-jinak byla opruzená(ale už je to 12 let).😁
Pampers new baby dry, za mě top, vydrží dlouho, neprotecou. Dady nám seděly ale nevydržely tolik co pampersky 🙂
Vyzkoušela jsem na dceři asi 15 druhů plen, zkušenosti jsem shrnula do článku, co mám na blogu. Chybí tam pleny Darly z feedo, které už nekoupím, jsou sice tenké, ale špatně odvádí vlhkost a naplněné jsou jako prkno. Pak tam nejsou české eko pleny Kolorky, které naopak začnu používat, jsou hebké, tenké, dobře odvádí vlhkost a hezky vypadají.
Ahojky, ja jsem moc spokojená s Albert plenkami(sovicky),vyrabi je ta sama firma co Dada plenky. Pak DM babylove EKO. Plenky, ktere bych nikdy nikomu nedoporucila jsou charm plenky.
Látkové na střídačku s Babylove z DMka. Občas jsem používala ty z Rossmannu Babydream a v neposlední řadě Pandu a Lidl Lupilu. Chce to otestovat, ale nejlépe dopadly v testech ty DM Babylove. Nevýhodou je teda vyšší cena, ale DM mělo nějaký program pro nastávající/čerstvé maminky a v kupón. knížce na ně byla sleva.

látkový;)