icon

Jaké plenky používáte?

neuspech
27. dub 2018

S jakými plenkami jste prosím spokojeně termín mám sz za dlouho 🙂 Nějaké dobré cenově dostupné ?

Strana
z4
crazyduck85
2. kvě 2018

Za synovo plenkovací období jsme vyzkoušeli hodně plen, většinou jsme kupovala ty, co byli zrovna v akci. Nejvíc jsem byla spokojena s Pampers Active baby, Pampers Premium, Huggies, Sovičky z Tesca. Neutrálně u nás dopadl Babylove, Sovičky Albert, Lupilu z Lídlu,Negativně bych hodnotila Panda plenky oranžové Pampers.

zelenaesmolda
2. kvě 2018

Ja jsem zatim zkusila pampers premium,tesco a lidl.nejlepsi jsou u nas pampers a pak lidl,tesco se mi moc nelibi

malecek
27. kvě 2018

Já doufám,že nám budou sedět plenky dada. Kdysi jsme používali jen Pampers.

zelenaesmolda
27. kvě 2018

@malecek U nas Dada naprosto v poradku,mam tedka Rossmann plenky a taky pohoda.Asi mam kliku ale mala se mi zatim neoprudila po nicem.A nedoporucuju ubrousky Linteo,jsou dost suche.

malecek
27. kvě 2018

@zelenaesmolda kdysi byly ubrousky linteo super. Ale nej byly kdysi ubrousky nivea. No celkem se toho zkoušení desim.

kostpeta
27. kvě 2018

@achilea u tech babylove je vyrez na pupik nebo lze i bez vyrezu od narozeni? Moc diky za info

zelenaesmolda
27. kvě 2018

@malecek nivea me taky nejak nepresvedcily.z ubrousku podle me nejlepsi jsou Dada a Hipp.Mela jsem Lidl ty jsou taky fajn,Albert s aloe mi prisly lepkave,Linteo suche.Tesco taky dobre.

zelenaesmolda
27. kvě 2018

@kostpeta myslim ze je maji ale nevidela jsem zadny problem v tom,kdyz je plenky nemaji

sunflowerr
27. kvě 2018

V porodnici jsem mela pampers premium care, nekolik baleni jsme pak dostali i od znamych. Byly dobre. Pak jsem mela Bella happy 1, ted je zkousime v čísle 3, dále máme odzkoušené svíčkové z Alberta, plenky z Lidlu Toujours, teď se jmenijí Lupilu, plenky z Rossmanna a DM. A používali jsme i Happy Mimi z Teta drogerie a Wickies. Všechny plenky synovi sedly, po žádných nebyl nikdy opruzený a ani žádné neprotekly. Co se týká vlhcenych ubrousků, tak nám taky sedí všechny. Kromě značky Pampers, ty mi teda hrozně smrdí. Měli sme testovací vzorky a teda fuj 😂

ladulinka87
27. kvě 2018

Používam DM babylove, sem tam Huggies A to plenky, pants i dříve pleny do vody.
Z počátku jsem použivala Dada plenky, ale pak se stalo žev Polsku nebyla vel co jsem potřebovala a když jsem si nechala dovézt pres "prekupnika" tak byl rozvoz v dobu, kdy se to nejméně hodilo :(

sarinka20
27. kvě 2018

Od narozeni pouzivame jedine Dada plenky 😉

simajda11
27. kvě 2018

Já používám Pampers premium care a sovičkové z Alberta.Vlhčené ubrousky jsou za mě nejlepší také Pampers anebo Linteo v modrém balení.

zelenaesmolda
27. kvě 2018

@sunflowerr me taky pampers smrdi

zelenaesmolda
27. kvě 2018

@simajda11 linteo jsem ted koupila ty oranzove a des,uz je nekoupim.oproti jinym jsou suche.za me nejlepsi ubrousky dada a hipp

ivuska1986
27. kvě 2018

Albert-sovicky👍

simajda11
27. kvě 2018

@zelenaesmolda však jsem psala ty modré,červené vím že jsou na prd..

zelenoockaa
27. kvě 2018

Nejlepší jsou babylove nature z DM. Bohuzel v soucasne dobe se spatne shani v nasi velikosti, takze pouzivame Lidl plenky. Pres den latkuji a misto ubrousku pouzivam Perlan a vodu.

ladyhacek
27. kvě 2018

když byl sny malý používali jsem bílé pampers, později látkové a střídali s babylove z DM. Vlhčené ubrousky jsem si oblíbila nivea, ale jsou drahé (já kupovala vždy v akci v DM) a teď když jdeme ven beru lupilu (nebo kterékoliv na ruce z toho nejhoršího) a příjdou mi fakt dobré.
u druhého budu používat bambo (a látkové) a perlan s vodou nebo vlhčené ubrousky také od bambo (to hlavně na cesty a tak)

isabelafuentes
27. kvě 2018

Monperi. Cina necina,jsou nejlepsi.
Pampersky strasne smrdi a mimco po nich melo vyrazku.

adelkleg
27. kvě 2018

Dada plenky byly zatím ty nej. Po pamperskach se mi malá strašně opruzovala a navíc mi přišlo, že jsme museli i častěji měnit, pořád protikaly. Teď jsme zkoušeli sovičky z Albertu, ale už další nekoupím. Z ubrousku nám nevadí vůbec žádné. Používám nejvíc oranžové linteo a nemáme problém.

zelenaesmolda
27. kvě 2018

@adelkleg me se prave zdalo u pampersek ze vydrzi vic,mela jsem c1 premium care.oranzove linteo jsem ted koupila a uz nikdy,strasne suche.

lisska
27. kvě 2018

Za nás taky Dada 👍 Ubrousky žádné, prdku myjeme vodou a mýdlem z kozího mléka 😉

zelenaesmolda
28. kvě 2018

@lisska mydlo z koziho mleka to zni zajimave,kde se to da koupit?

adelkleg
1. čer 2018

@zelenaesmolda nám vůbec v noci nevydrží, protecou mi do postýlky.. Používali jsme new baby-dry (to jsou asi ty klasické). U Dada plenek se nám to nestává a navíc nemá vůbec opruzeniny, což se u pampersek dělo pořád... A s těmi ubrousky nemám problém. Máme ty oranžove linteo. Pak jsou ještě červené a modré, ale ty jsme neměli. Zkoušeli jsme více značek-Hipp, Bella happy, Dada i johnson's baby a fakt mi to přijde úplně jedno... Ale pokud necháte dítě v pokadene plence ležet až mu to na zadečku zaschne, tak pak je na místě hodnotit, které ubrousky jsou více vlhké... Chápu. Já ji prebaluji hned a tím pádem je úplně jedno jaký ubrousek použiji... Pro mě je hlavní, že se po něm neopruzuje.

adelkleg
1. čer 2018

@malecek dady používáme přednostně a mužem jen doporučit.. hlavně se po nich malá neopruzuje! 😊 Akorát pozor na velikost, 1 jsme používali jen v porodnici a ve 4 týdnech cca už jsme měli číslo 3.

garalela
1. čer 2018

@neuspech máme pět měsíců, vyzkoušela jsem všechny značky,stejně budeš muset vyzkoušet i ty, každé miminko je jiné. Moje zkušenost: do porodnice jsem vezla jakože nejlepší Pampers,ani jsme je nedobrali,letely do kose, Rossmann se malému lepila síťka na pytlík. Nejraději mám bambusové nature z dm,ale nemají tak pružná zádíčka jako obyčejný babylove a taky jsou věčné vyprodané a nesehnatelné. Ubrousky mám nejraději bike sensitive dm babylove a jinak mám emulzí eone medvidek

garalela
1. čer 2018

@kostpeta každou plenu zohneš, měla jsem pleny s výřezem a osypal se,takže mi výřez byl u značky pak ukradený

zelenaesmolda
1. čer 2018

@adelkleg tak me zatim obcas protekla kazda plinka ale to bylo spis tim,ze se mala jak se rika "vykakala z podoby" a byla to naloz jak delo,to pak ale neni chyba plinky.samozrejme ji taky prebaluju a nenechavam ji v tom lezet.Jinak ty oranzove linteo jsou nakonec v pohode,asi to bylo jenom par vrchnich ubrousku co byly sussi ale ty ostatni jsou vlhke dost.Asi mam kliku ale zatim se mala neoprudila po zadnych ubrouscich ani plinkach

garalela
1. čer 2018

@lou96 můžu poprosit nějaký odkaz na ty baby Charms? Nic jsem k tomu nenasla

garalela
1. čer 2018

@vendes můžu poprosit nějaký odkaz na ty kolorky?

Strana
z4