icon

Jaký je den početí?

haannaach
30. říj 2017

Krasný den všem, měla bych dotaz ohledně početí dětatka.
Už jsem z toho celá zmatená ale třeba některá budete vědět ze zkušeností. V pátek 27.10 jsem si dělala s první raní močí clear blue digi test a ukázal mi pozitivní výsledek a 1-2 týdny, několik dní předtím jsem si dělala testy také cca 4-5 dní před tímto testem a byli negativní. První den poslední menstruace byl 25.9. a přerušovaná soulož byla 6.10 - neproběhla ejakulace do mě ale 14.10 už jsme do toho šly naplno a mě by zajímalo jestli je ten týden mezi tím rozhodující, prostě jestli jsem otěhotněla po tom prvním styku nebo po tom druhém ? A 12.10-13.10 nevím uplně přesně jsem si dělala ovu test ale byla tam hodně slabounka čárka a 14.10. už žádná ale taky to mohlo být hodně rozředěnou močí.Zítra jdu k Dr. bude schopen to nějak určit když jde o týden? Děkuji za odpovědi 🙂

8slunicko6
30. říj 2017

To ještě asi nepozná-na ultrazvuku nejspíš nebude ještě nic vidět...Poví ti to až dýl podle velikosti plodu...

haannaach
autor
30. říj 2017

Dobře, tak uvidim co mi řekne dr. a pak se snad dopatram :D
Stejne si myslim ze to vice sedi na toho 14.10 🙂 trochu asi sazim na ten test ...

monik111
30. říj 2017

Tyden rozdil se pozna....pokud bude dobre merit a bude neco videt. Driv nez v 7tt to ale nezjisti. Me to urcil na den v 10tt a pak na velkym ultr ve 13tt.
Sedelo mi to na den👍
Pozdeji uz se to blbe odhaduje...pac mimca rostou pak kazde jinak.
Ale do 13tt by ti to rict mohl celkem presne😉

haannaach
autor
30. říj 2017

To by bylo super kdyby to slo az takhle presne 🙂 tak uvidime, nechame se prekvapit.

luciebx
30. říj 2017

@haannaach a není to jedno? Pokud se jedna o styk s tím samým mužem tak týden sem týden tam. Pokud teda hledat odpověď kdo muže být otcem jestli si měla úlet tak to hold musíš počkat.

haannaach
autor
30. říj 2017

@luciebx tak je to jedno svym zpusobem, jen jsem chtela vedet kdy a tak 🙂

voleskap
30. říj 2017

Jak píšou holky přede mnou, nejpřesněji to zjistí doktor, ale taky hodně záleží na jeho šikovnosti a kvalitě přístroje, na kterém to měří. Odchylka by tam měla být +-3 dny, víc ne. Mně přijde 14.10. vzhledem k datu menstruace pozdě, ale pokud Ti vyšel pozitivní ovu test, tak to asi možné je.

haannaach
autor
30. říj 2017

@voleskap no ja prave nevim, toho 13.10. Jsem mela slabounkou carku na tom ovu testu a dalsi dny ne, tak si rikam ze kdyz bych byla driv nez od toho 14.10. Tak bych mela i ten ovu pozitivni dal prece. A taky mi ten clear blue vysel 1-2 tydny coz by asi odpovidalo na toho 14.10?

voleskap
30. říj 2017

@haannaach Já si ovu test nikdy nedělala, tak nevím.. 😉 Uvidíš u toho doktora 🙂