Je běžné cítit se špatně ve 7. týdnu těhotenství?
Ahoj jsem v 7tt s druhým mimi💕💕
Je mi šíleně nezvracím ale je mi pořád zle 🙄 dokonce sem tam mě přepadne taková slabost že to není možný, o nadýmání ani nemluvím, jsem nafouklá jako bych byla ve 4mesici. Je to normální ? A přejde to ? S prvním sem to takto neměla.
Ano, v těhotenství je to normální. U druhého dítěte zjistíš, že všechno může byt jinak
Tak v první řadě gratuluji a v druhé řadě…takhle jsem trpěla v podstatě celé těhotenstvi 😂 Jen teda zvracela jsem celý první trimestr od rana do večera.
Jedine co muj žaludek občas prijal byl vývar a par kapek vody. Ani piškoty, suche rohliky…hrozný.. antimetil mi nepomahal a lizatka na nevolnosti taky ne. A Nafouklá jak balón až do konce …😃 Buď v klidu. Někdy to prostě přejde. Někdy 😃
U čtvrtého těhotenství mi bylo špatně už od konce 5tt, celodenní kocovina bez chuti k jídlu. Do toho jsem ráno a večer téměř vždy zvracela. Uklidnilo se to až na konci 10tt. Teď jsem 13tt a už můžu jist vše. Jen teda kafe mi pořád nijak nechutná :D

Na nevolnost mi vždy pomáhal antimetil. Na nadýmání simethicon. Někomu je zle chvilku, někomu první trimestr, někomu celé těhotenství. Já tedy nikdy nezvracela, ale nejednou jsem měla na mále 😄 Jak řekla kdysi doktorka "je to jiný stav".