Je bezpečné používat mořskou vodu v těhotenství?
Ahojky, prý těhotné nesmí kapky do nosu, ale jen mořskou vodu na proplachování, avšak ja mam po tom ucpaný nos víc než předtím a sotva dýchám, má to taky tak někdo že se mu po nich dýchá hůř? 🤷🏻♀️😒
Taky jsem spokojena s konvičkou. Ještě je dobrý difuzer s eukalyptem. Nebo si kup mátový olej, ten co se smí davat i na kůži a mázni si jednu kapku pod nos. Je to pěkná síla, budeš u toho brečet jak tě budou pálit i oči, ale mně to pomáhá. Mažu ho i na spánky při bolestech hlavy.
Ahoj, měla jsem v těhu zánět dutin a přímo doktor na ORL v nemocnici mi řekl, že na to sice nejsou studie, ale když použiješ kapky krátkodobě, resp. opravdu v nutnosti, tak se nic nestane... Jako jsem teď 37 tt, ale fakt si nemyslím že by to mělo vliv, možná bych zvážila v prvním trimestru, ale když jsi už víc a použiješ to rozumně, resp. v nouzi tak v tom nevidím problém.
Ahoj, já teda taky prodělala hnusnou rýmu, stříkala jsem si mořskou vodu a taky mi to extra nepomáhalo. Přesně jak píšeš, spíše mi to ucpalo. Ale potom jsem si našla fajn postup. Vysmrkala jsem se, stříkla mořskou vodu, nebo vincentku, pak se znovu vysmrkala a chvilinku seděla, nebo se procházela, než se mi to zprůchodnilo. Potom jsem mohla v pohodě spát 🙂. Ale bylo to hrozné. Smrkala jsem až krev. Takže přeji brzké uzdravení 🙂

@andrejuska14 přežila jsem to 😀