icon

Je možné otěhotnět?

nikolls998
3. dub 2020

Ahoj 🙂
Stalo se některé z Vás že jste otěhotněli z tzv. “kapky vášně” ?
Ptám se protože mívám MS jako hodinky na den i část dne přesně, dnes už mám 3 dny zpoždění vím ze je to málo, ale nedá mi to . Měla sem s milencem nechráněný styk neudělal se “do me” to vím na 100% ale hodně mu teče predejakulacni tekutina je možné ze v ni můžou být spermie ? , vím ze ten den sem měla ovulaci i proto me to trochu děsí .
Ptam se na zkušenosti nepotřebuji slyšet urážky a blbosti typu at si udělám test ještě si ho dělat nechci ani při prvním těhotenství sem neměla test pozitivni hned takže proto , zajima me jestli se některé z vás toto stalo či jaká je šance ?
Diky 😘

katka9184
•
3. dub 2020

Ahoj, zkušenost s tím nemám, ale nějaké riziko tam určitě je. Nemůže být za zpožděním stres?

nikolls998
autor
•
3. dub 2020

@katka9184 stres nějak nemám a říkám mívám to fakt jak hodinky ikdyz stres mám

katka9184
•
3. dub 2020

@nikolls998 Tak teď jen nezbývá čekat a pak zkusit test.

eva118
•
3. dub 2020

Ano, můžeš být těhotná.

amazonkajanik
•
3. dub 2020

Na rčení "stačí kapka a je z tebe taťka " něco je 🙄takže nezbývá než ten test ...

lachtanice86
•
3. dub 2020

@nikolls998 no když spíš s milencem bez ochrany, tak ano můžeš být těhotná

andza
•
3. dub 2020

Ano

aselluska
•
3. dub 2020

@lachtanice86 divný 😁 kdybych teda spala s milencem bez ochrany, tak bych z toho asi stres měla. Záleží na tom, jestli je to milenec co se lásky týče, nebo chlap co přebývá 😏

eviicka
•
3. dub 2020

Mně se to nestalo za cca 12 let praktikování, otěhotněla jsem vždy až ze skutečně plnohodnotného nechráněného sexu, ale možné to samozřejmě je a ne zase tak výjimečné... (možné je i otěhotnět přes hormonální antikoncepci, s kondomem atd. a přerušovaná je jedna z nejméně spolehlivých metod).

anguly
•
3. dub 2020

No... Teď jsem cca v 17tt a scénář obdobný... Takže ano, může se stát... 🤷

vopice1
•
4. dub 2020

No obě moje těhotenství jsou z 'kapky' 😂 😂 první nečekaně po 4 měsících vztahu a teď druhé po 4 letech. Druhý jsme chtěli, ale nevěděli jsme kdy 😂 no a teď budeme mít druhý i třetí - dvojčata 😊

nikolls998
autor
•
4. dub 2020

Nadruhou stranu to takhle praktikujeme fakt pokaždé jen si hlidam ovulaci aby to bylo mimo ni teď sem to nějak neuhlídala ..

vopice1
•
4. dub 2020

@nikolls998 jo a teď podruhé to bylo přesně v den ovulace (poprvé asi 2 dny po skončení MS).

baraskaska
•
4. dub 2020

Pri dodrzeni urcitejch veci, jen minimalni. Problem by byl kdyby si pritel udelal dobre pred sexem. Nebo kdyby to byl druhy sex. Protoze pak se muze stat ze v te tekutine muze sperma byt. My to takhle provozovali vzdycky a kapicku pozoruji taky vzdy. Mame dve deti obe planovane.

mamio
•
4. dub 2020

@nikolls998 nepravděpodobné

luska__
•
4. dub 2020

Moje kamarádka otěhotněla , když měla druhy sex za sebou. A k ejakulaci nedoslo

krupka3
•
5. dub 2020

Podle me je to nepravdepodobne, ale rozhodne je to mozne.