icon

Je slabé špinění v 11. týdnu těhotenství normální?

12. zář 2025

Ahoj holky, jsem v 11tt a dneska jsem na záchodě na toaletním papíře objevila slabé hnědé špinění. Mohly to být tak 3 kapky. Mam zacit plašit?

anpineapple
12. zář 2025

@anonym_autor a nebylo to třeba po sexu nebo vyšetření? To se klidně může stát. Kdyby se ti to nezdálo a zítra se to opakovalo nebo bys měla bolesti, tak bych si klidně raději zajela na pohotovost. Vždycky lepší jet než to podcenit, ale věřím, ze to bude dobre 🙏🏻

autor
12. zář 2025
@anpineapple

@anonym_autor a nebylo to třeba po sexu nebo vyšetření? To se klidně může stát. Kdyby se ti to nezdálo a zítra se to opakovalo nebo bys měla bolesti, tak bych si klidně raději zajela na pohotovost. Vždycky lepší jet než to podcenit, ale věřím, ze to bude dobre 🙏🏻

@anpineapple právě ze držíme “pust” protože mam obavy. A na prohlídce jsem byla naposled v 8tt. Na kontrolu mam jít v pondělí, tak snad to do té dobry vydrzi. Nechce se mi kvůli par kapkám otravovat na pohotovosti. Skoda ze bude vikend no 🫤

anpineapple
12. zář 2025
@anonym_autor

@anpineapple právě ze držíme “pust” protože mam obavy. A na prohlídce jsem byla naposled v 8tt. Na kontrolu mam jít v pondělí, tak snad to do té dobry vydrzi. Nechce se mi kvůli par kapkám otravovat na pohotovosti. Skoda ze bude vikend no 🫤

@anonym_autor taky vzdy nerada otravuji, chápu te 🙏🏻 ale nakonec jsem rada, ze jsem raději zašla. Když tak si tam aspoň můžeš zkusit zavolat a poradit se a uvidíš, třeba i to tě uklidní 😊

enikla
12. zář 2025

Ja špinila ve 12tt a byla to prasklá žilka.
Na pohotovosti mi dali ascorutin.

autor
12. zář 2025
@enikla

Ja špinila ve 12tt a byla to prasklá žilka.
Na pohotovosti mi dali ascorutin.

@anpineapple
@enikla
Dekuji za odpovědi. Asi počkám, když špinění nebude pokračovat, tak vydržím do pondělí 😇

squezy
12. zář 2025
@anonym_autor

@anpineapple
@enikla
Dekuji za odpovědi. Asi počkám, když špinění nebude pokračovat, tak vydržím do pondělí 😇

@anonym_autor hnědé špinění většinou nic závažného neznamená. Určitě počkej na pondělí,nic to nebude. Když tak ten Ascuritin si můžeš koupit v lékárně,je to velké množství vitaminu C, které "zpevní" cevy a vše v děloze, které ted na začátku tehu může popraskat a je z toho právě nějaké krvácení😉

hennrietta
12. zář 2025

V prvním těhotenství jsem v 11. týdnu 2 dny trochu krvácela. Pokud máš obavy, rozjíždělo by se to, tak jeď na pohotovost.