Je tam duch nebo ne?
Dělala jsem si je minuli týden a teď jsem si dělala clear Blue a vyšlo mi tam +1-2 a doktorka ještě nic neviděla tak co si mám o tom myslet?? MS mám 11 dní zpožděnou a prsa hodně bolestivá. Tak nevím co si mám o těch testech myslet..

Právě, že by to na gyn zatím vůbec nemusela poznat. Na utz je to vidět jen někdy a většinou později. Takže dnes sis test nedělala?
ano
Takže první je z 8.5. a ten třetí z dneška, takže rozdíl 9 dnů? Je to tak?
No a máš tam jen minimální změnu, za tu dobu by ten rozdíl měl být mnohem větší. Samozřejmě může každý test mít jiné množství barviva, ale rozhodně bych aspoň zavolala na tu gyn.
U mimoděložního většinou nic necítíš, dokud není pozdě. Ale je to samozřejmě na tobě, každopádně kdyby se ti něco nezdálo, tak jeď na pohotovost, klidně i o půlnoci.
Hodně štěstí.
Jestli je mezi testy rozdíl 11dnu, tak jsou opravdu slabé, muže to dopadnout samozrejme dobre, ale pocitej i s tím, ze to tak byt nemusi..nechala bych si dvakrat nabrat hcg a uvidis
Po tolika dnech je tedy rozdil fakt minimalni 😒
Nevím uvidím do úterý co a jak
@deniskqaa - vzhledem k tomu, že při správném vývoji embrya by se měla hodnota HCG zdvojnásobovat každý druhý den, tak by i čárka na těhotenském testu měla být každý druhý den jednou tak silná. Ty tvé testy v rozmezí cca 9 dnů v podstatě vůbec nesílí, tak bych to moc pozitivně neviděla 😨.
Předtím jsem byla taky těhotná a doktor to neviděl až cca do 5tt a dělala jsem si test doma sama z krve a vyšel slabé pozitivní
Podle mne záleží na testu jaký je
Tenhle už je krásně vidět, a jo kazdej test je jinej, ma třeba ruzne barviva a různé citlivosti. Je lepší dělat pořád jednou značkou, jinak to neporovnas
Z testu fakt nepoznáš kde to těhotenství je, to fakt ne. Tehotna ses, to určitě nezpochybnuju, jen říkám že jestli chceš uklidnění ve formě silicich testu, tak musíš pořád stejnou značkou 🙂

Moc tomu nerozumí, ze kdy jsou ty jednotlivé testy z poslední foto? Vážně tě nechci strašit, ale v úterý už můžeš mít prasklý vejcovod.