icon

Je tam duch nebo ne?

deniskqaa
17. kvě 2019

Dělala jsem si je minuli týden a teď jsem si dělala clear Blue a vyšlo mi tam +1-2 a doktorka ještě nic neviděla tak co si mám o tom myslet?? MS mám 11 dní zpožděnou a prsa hodně bolestivá. Tak nevím co si mám o těch testech myslet..

Je tam duch nebo ne?
Strana
z6
ml0
17. kvě 2019

Moc tomu nerozumí, ze kdy jsou ty jednotlivé testy z poslední foto? Vážně tě nechci strašit, ale v úterý už můžeš mít prasklý vejcovod.

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@utrikocku a kdyby to bylo mimoděložní tak by mi to řekla jak jsem tam bylo ono záleží kdy se oplodnilo vajíčko

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@ml0 ty testy jsou asi 2 týdny starý a obden testuju a zdá se že zesiluje a nic mě nebolí krom prsou

ml0
17. kvě 2019

Právě, že by to na gyn zatím vůbec nemusela poznat. Na utz je to vidět jen někdy a většinou později. Takže dnes sis test nedělala?

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@ml0 dělala chceš foto?

ml0
17. kvě 2019

ano

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@ml0 je to ten spodní dělání okolo 11:30 dnes

ml0
17. kvě 2019

Takže první je z 8.5. a ten třetí z dneška, takže rozdíl 9 dnů? Je to tak?

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@ml0 ano

ml0
17. kvě 2019

No a máš tam jen minimální změnu, za tu dobu by ten rozdíl měl být mnohem větší. Samozřejmě může každý test mít jiné množství barviva, ale rozhodně bych aspoň zavolala na tu gyn.

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@ml0 Dr mi řekla že když mě nic nebolí a nebo nekrvacim tak je to v pořádku abnormálně v úterý mám přijít ale kdyby mě bolelo břicho tak mám jet na pohotovost ale mě je fajn

ml0
17. kvě 2019

U mimoděložního většinou nic necítíš, dokud není pozdě. Ale je to samozřejmě na tobě, každopádně kdyby se ti něco nezdálo, tak jeď na pohotovost, klidně i o půlnoci.

ml0
17. kvě 2019

Hodně štěstí.

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@ml0 to bude fajn do úterý to zvládnu vážně mi nic není akorát hodně jím 😂

kkacca
17. kvě 2019

Jestli je mezi testy rozdíl 11dnu, tak jsou opravdu slabé, muže to dopadnout samozrejme dobre, ale pocitej i s tím, ze to tak byt nemusi..nechala bych si dvakrat nabrat hcg a uvidis

ml0
17. kvě 2019

@kkacca To je to co navrhuju, jednou už jí HCg odebírali, takže by šla už jen na kontrolní.

@deniskqaa Jen pro ukázku, toto jsou moje testy. Po dvou dnech je tam jasně viditelný rozdíl.

martaskaaa
17. kvě 2019

Po tolika dnech je tedy rozdil fakt minimalni 😒

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

Nevím uvidím do úterý co a jak

janik01
17. kvě 2019

@deniskqaa - vzhledem k tomu, že při správném vývoji embrya by se měla hodnota HCG zdvojnásobovat každý druhý den, tak by i čárka na těhotenském testu měla být každý druhý den jednou tak silná. Ty tvé testy v rozmezí cca 9 dnů v podstatě vůbec nesílí, tak bych to moc pozitivně neviděla 😨.

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

Předtím jsem byla taky těhotná a doktor to neviděl až cca do 5tt a dělala jsem si test doma sama z krve a vyšel slabé pozitivní

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

Tady je to vidět zase silněji nebo zase slabé 😂

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

Podle mne záleží na testu jaký je

corry21
17. kvě 2019

Tenhle už je krásně vidět, a jo kazdej test je jinej, ma třeba ruzne barviva a různé citlivosti. Je lepší dělat pořád jednou značkou, jinak to neporovnas

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@corry21 tak myslím že to mimoděložní nebude tenhle je vidět pěkně než ty papírové.ono záleží hlavně na tom jakou mají citlivost a kolik mám v sobě HCG. Ale kdybych nebyla těhotná tak mi tam nic nevyleze

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@corry21 myslím si že je vidět líp než na těch předchozích a jlze je i silnější

elinka555
17. kvě 2019

@deniskqaa pokud ty předchozí tři jsou citlivost 25 tak je to jasné že je čárka slabší

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@elinka555 počkej kouknu se a pošlu ti foto

corry21
17. kvě 2019

Z testu fakt nepoznáš kde to těhotenství je, to fakt ne. Tehotna ses, to určitě nezpochybnuju, jen říkám že jestli chceš uklidnění ve formě silicich testu, tak musíš pořád stejnou značkou 🙂

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@corry21 to je pravda dnes jsem si koupila jinej a vylezla tam silnější tak na tom něco bude

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@elinka555 tenhle to byl a ukazovalo mi to druhou várku ale moc nesilila nevím jakou má citlivost tadyten test

Strana
z6