Je tam duch nebo ne?
Dělala jsem si je minuli týden a teď jsem si dělala clear Blue a vyšlo mi tam +1-2 a doktorka ještě nic neviděla tak co si mám o tom myslet?? MS mám 11 dní zpožděnou a prsa hodně bolestivá. Tak nevím co si mám o těch testech myslet..

Holky špatně zas sem byla na krvy a neviděla nic :(
@deniskqaa Kolik dní máš dnes zpoždění?
@sudylichozrout 14
@deniskqaa Hm, to už by v děloze mělo být opravdu něco vidět. Alespoň dutinka. Nemluvila o možnosti mimoděložního?
@sudylichozrout koukala i mimodělohu a nic nevidela
@deniskqaa To je tedy zvláštní, tak uvidíš, jak ti poroste hCG dál...
@sudylichozrout dnes jsem byla zas na krvy a v 6 mám volat na výsledky
Strašně moc držím pěsti ať krev naskočí ❤ Mě u dcery nic neviděla a pak za 14 dní taky ne, že je prý miminko naplacnute asi někde na stene dělohy primo a proto že není vidět, krev rostla hezky... Budu čekat na výsledky co řeknou...
@deniskqaa Tak pak dej vědět, držím palce!
Děkuji dám vědět
Mám z toho strach
@deniskqaa neboj drzim ti palecky a moc na tebe myslim 😊
@jirikmaminka tak jsem volala a laboratoř ještě neposlala výsledky až zítra dopoledne
🤞🤞🤞🤞
Tak holky hcg se zvyšuje příští týden ve čtvrtek prej je to ještě malí na to aby tam něco bylo vidět
@deniskqaa denisko mooooc ti gratuluji opatruj se at mas vse v naprostem poradku
@jirikmaminka moc děkuji akorát mi neřekli o kolik se hcg zvedlo. Akorát řekla že se zvyšuje tak si myslím že je to na dobre cestě. Ptala jsem se jestli to mám brát jako za pozitivní výsledek a řekla mi pravděpodobně ano. Tak uvidíme no snad 30 už bude prcek vidět
@deniskqaa gratuluju 🙂
Moooc gratuluju, už bude jen dobře! 😍
@deniskqaa moc gratuluji a držím palečky ať je vše v pořádku
Tak holky včera jsem byla u Dr nejdřív to vypadalo že mě pošle na velké vyšetření do nemocnice ale pak se tam ukázal spintik malej 😂 jsou to jen buňky ale je tam a je i v děloze tak žádné mimoděložní těhotenství to není až mi dá foto tak hned přidám

Tak jak dopadla kontrola?? Věřím že v pořádku, pořád nakukuju 😊